A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa azt kifogásolta Facebook-oldalán a Magyar Nemzet egyik cikkére hivatkozva, hogy voltak olyan ellenzéki kerületek, ahol semmi sem emlékeztetett a forradalomra. Bayer Zsolt ezzel szemben azt hozta fel, hogy az írek nemzeti ünnepén zöldbe borult a Gellért-hegy tetején látható szobor.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pokróc
Persze Brüsszel lesz te igen nagyon hüjjje, Meg banda lesz . Be kéne fejezni végre a néphüjjítést Bayereftás !!!
simmering73
@Shikari: Pofád lapos legyen te tetves náci fajkretén.
Nessy
Drága Bayer elvtárs! Kellő tisztelettel menjen maga a pokolba! Ha esetleg gyalog sétált pár volna háztömböt, minden középületen hidakon, frekventált helyen kint volt a nemzeti lobogó. A Múzeum kert kerítése teljes egészében piros,fehér, zöld - ben pompázott! Feltételezem a Várban is kint volt, ahol méltóztatik olcsón lakni. Vagy már elköltözött?
Nessy
@Szeparepa2: Na nála válogathatsz! Kezdetben a Kádár rendszer odaadó híve volt, piros tagkönyvvel , aztán narancsszínűre váltott, és még lovagkeresztet is kapott az intenzív talpnyalásért, és a kulturált cikkeiért! Mindenesetre, akkoriban nem volt ilyen ordenáré.
Sámannus
Geci lovag a saját szarköpülőidet tagadod. Nálatok ez nem opció mondta a másik megmondótok. Hát akkor most kinél van a tuti okosság? Vagy azért hőbörögsz mert mindenki a fejedre szarik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.