Orbán Viktor a kommunista tevgazdaságnak megfelelően a 2,5 millió oltás után bejelentette a "részleges nyitást", függetlenül a valós járványhelyzettől és az embereket fenyegető veszélytől. A 2,5 millió oltás volt a tervbe vett cél, a kommunista és a fasiszta diktatúrák pedig végrehajtják az ilyen célokat, ha újabb ezrek halnak bele, akkor is. A nyitás feltétele nem a hasra ütött számú 2,5 millió oltás lenne, hanem a vírus terjedésének, fertőzésének és a megbetegedések megállítása. Több százezer ember még csak most kapta meg az első oltást, az semmiféle védelmet nem jelent, a kínai vakcinák pedig nem védenek. Nem a gazdaság beindítása teszi sürgőssé a korlátozások feloldását, hanem a közelő futball EB, amelynek csak olyan ország lehet házigazdája, amely beengedi a szurkolókat a stadionokba. Orbán pedig nem akar lemaradni az EB meccsek rendezéséről. Ezért képes a magyar embereket egy halálos világjárvány pusztításának kitenni, amikor néhány napja még lakosságarányosan a világ legtöbb...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
remélem nagy öngólt rug aztán kirugják orbánt is
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
remélem nagy öngólt rug aztán kirugják orbánt is
karma1
Es meg mindig nincs a Karmella elott 100 ezres tomeg - bezzeg az internetadora!...
simmering73
@karma1: @karma1: Mennek ezek önként a vágóhídra kezükben a telefonnal. Lényeg, hogy még akkor is legyen internet.
lampa laz
@simmering73: Rég olvastam ennyire jó hozzászólást, ahogy ezzel a pár szóval megfogtad a lényeget. Nem kell tovább ragozni, h milyenek vagyunk és, h mennyire nem érdekel bennünket a saját sorsunk, életünk.
Nyírfa
@karma1: Ez egy ördögi kör. Orbán kiérdemelte, hogy kiparancsoljuk a Karmelitából, de a járvány miatt nem megyünk, akkor sem, ha ezzel lehetőséget adunk arra, hogy még több galádságot kövessen el ellenünk.
Új eszközök kellenek, de ezek most , ebben a helyzetben nem a civilek kezében vannak, hanem a politikusokéban, és nemcsak itthon.
Nyírfa
@simmering73: @lampa laz: Ez így igaztalan vád a fiatalokra. Részigazságot tartalmaz, annyiban, hogy nem minden megmozduláson voltak jelen nyomatékos képviselettel.
De éppen az SZFE után ezt ilyen kategorikusan kijelenteni, hiba.
Kint voltatok, amikor Erdogan miatt lezárták az utakat? Én igen. És láttam a rengeteg "gyereket", középiskolásokat, egyetemistákat egyaránt. Köztük meneteltem, hallottam a beszélgetéseiket.
Ne degradáljátok őket!
Nyírfa
@karma1: 15.08

Amit írtam , az kivételesen neked is szól. Az internetadó elleni tüntetésen egyébként 30 ezren voltak. A 100- és 50 ezres megmozdulás a 2018-as választások után zajlott, és mondhatom mint tanú, hogy a fiatalok nagyon nagy számban jöttek el.
simmering73
@Nyírfa: Senki nem vádolta igaztalanul a fiatalokat. Magáról a jelenségről van szó. Az internetért megmozdul a nép, de egyébként bármit meg lehet csinálni velük. Még a manyupot is el lehetett büntetlenül lopni.
lampa laz
@Nyírfa: Eszemben sincs ledegradálni őket, de igazán fontos ügyek mentén köztük sincs az a nagy összefogás. Itt volt az SZFE tiltakozása, a többi egyetem diákjai közül csak páran mertek kiállni mellettük, pedig földet rengethettek volna meg együtt, de legalábbis orbán beton hatalmát megrepeszthették volna vele.
Nyírfa
@simmering73: Az internetadó ellen a fiatalok mozgósítottak, így csak rájuk asszociálhattam.
2018. után kellett volna ütni a vasat, amíg meleg volt. Az elcsalt választások óriási felháborodást váltottak ki. Hogy miért ült el, ki vihette volna tovább a lángot...a 2. tüntetés után már nem volt értelme kimenni. A politikusok elfogadták a helyzetet.
folt
Minden szakértő ezt mondja.
Orbán legnagyobb hazugságainak egyike, hogy érdekli őt a magyar emberek sorsa.

Becsapta, meglopta, kifosztotta az országot, a magyar embereket, aztán milliárdosként hátra sem nézve lép le egy olyan országba, ahol nincs kiadatás.
Az ezer éve büszke magyarok (amúgy mire is büszkék?) meg maradnak a felperzselt földön kínlódva a kicsiből abban reménykedve, hogy majd öt év múlva (az újabb ötéves terv) utolérjük Ausztriát.

Vajon az osztrákok tudják, hogy a magyarság legnagyobb terve évtizedek óta, hogy utolérjük Ausztriát? Ezen alapul minden ez az Alfa és Omega.
folt
De én látok némi anomáliát ebben a történetben, hisz a Fidesz azt sulykolja, hogy a nyugat hanyatlik, megbukott, halott...
A kérdésem: Miért is akarjuk mindenáron utolérni a hanyatló, bukott, hallott Nyugatot?
Nyírfa
@lampa laz: Ez igaz. Meg az is, hogy rájuk akarjuk testálni ezt a feladatot. Te csatlakoztál hozzájuk? Mert én már nem. Csak drukkoltam nekik, de ezzel nem emeltem meg őket.
folt
Egyébként is, döntsük már el kérem tisztelettel, hogy most akkor a nyugat...
hanyatlik?
megbukott?
vagy már meg is halt?
csak úgy....
@folt: régen a komcsik elönyöseb helyzetböl vizionálták a döglödö nyugatot! nem minden földi halandó utazhatott és láthatott világot! a fidesz még mindíg ezt a réteget próbálja megszóllítani ezzel a hanyatló szöveggel.
csak úgy....
@folt: különben is,minden "normális" nagymama azt a szemét nyugatot gyülöli,aki elvette töle az unokáit...,tisztelet a kivételnek!
karma1
i@Nyírfa: Kicsit meg kell cafoljalak. Az internetados tuntetes 2014. oktober 28-an volt, - 18-ban decemberben, 12-en a rabszolgatorveny ellen volt a sok demonstracio.
De a lenyegen ez nem valtoztat; szerintem a fiatalok minden tuntetesen nagyon nagy szamban kepviseltetik magukat, rajuk aztan nem lehet mondani semmi negativat - igy van ez jol! Amikor mi voltunk fiatalok, akkor mi mentunk tuntetni, vagy csak "emlekeztetni" a Kadar korszak vezetoit, hogy nem lesznek jok a szigoritasok, ha eppen ezen gondolkodnanak. Egy-egy marcius 15-e elott mindig oriasi volt a keszultseg, az ellenzeki hangadokat - akik eleg markansan vezettek az akkori foldalatti szervezeteket - altalaban eloallitottak, 1-2 napra kivontak a forgalombol, hogy nehogy korejuk gyulhessen a tomeg. Az irogepeket, sokszorosito berendezeseket ilyenkor minden cegnel be kellett hordani egy zart szobaba, amit az osztalyvezeto lepecsetelt, es csak az unnep utani elso munkanapon vihettuk el onnan, nehogy ropcedulakat tudjanak sokszorositani rajtuk a sotetben olalkodo ellenallok. Azert arra kivancsi lennek, hogy mihez kezdene a rendorseg annyi emberrel egyszerre: raadasul akarmennyire is rafkosan van kialakitva a Karmella vedelme az uldozesi manias pszichopata igenyei szerint, ott egyszeruen a helyhiany miatt tul sok nehez gepjarmu nem nagyon tudna hatasosan forgolodni...
Azert ha belegondolunk, egy szajmaszkos, gumikesztyus nagyszamu megjeleno tomeg nem jelenthetne nagyobb veszelyt, mint egy 20 000 folotti letszamu tomeg a lelatokon egy EB meccsen. Csakhogy az a kedves vezetoert jonne letre, a Karmella elotti tomeg meg egyszruen csak a magyarok eleteert.
Istenakinincsen
Miért omlik össze a "nyugat"?Mert egy rohadt moslék rabszolgatartó az összes mai rendszer.
Miért omladozik kelet?Mert ugyanaz a rendszer,csak másképp nevezik.Ott kapitalizmus itt önkényuralom(diktatúra).
Kellenek nekünk ezek az élősködők?
dr. prédikátor
o1ng EGY MAGYARGYILKOS NEMZETVESZTŐ HAZAÁRULÓ FUTBALL ŐRÜLT!!!rohadj meg te mocskos szemét a bőrödbe!!!
lampa laz
@Nyírfa: Tudod koromnál fogva és az életem tapasztalatai alapján már csak leginkább szóban tudom a családom és környezetemben élő fiataljaival megbeszélni, vitatni, h mit tett az országgal a fidesz 2/3-os hatalma. De már ez is valami, mert értik és az elkövetkező választásnál véleményt is mondanak róla azzal, h nem a fideszre fognak szavazni.
Nyírfa
@lampa laz: Hát, az biztos, hogy a fidesz már hiába kapkod a fiataljaink szavazatai után. Építgetheti az internetes hálózatait, de tömegbázisa köztük nincs és nem is lesz.
Ma még nem néztem körül a hírportálokon, de mintha tegnap azt hallottam volna, hogy az egyetemistáknak nagyon nem tetszik az oktatás átalakítása.
ómió
Ennél azért átütőbbet kéne ráhazudni, efftársak!
Nyírfa
@karma1: 00.39

Én erről beszélek, nem a rabszolgatörvény elleni tüntetésről.

hvg.hu/itthon/20180414_A_szervezok_szerint_joval_tobb_mint_100_ezren_vannak_szombat

És nem az újságból, tévéből értesültem róla, hanem ott voltam. :)

No. Szerintem nem szerencsés párhuzamot vonni egy tüntetés és a stadionbeli tartózkodás között, mert , míg az utóbbit valamennyire lehet ellenőrizni, addig a tüntetők résztvevőit, nem.
Vagy szerinted a szervezők mindenkitől kérnék az oltási igazolást, vagy annak a becsületes bevallását, hogy már átestek a fertőzésen, és megesketnék a jelenlévőket az édesanyjuk életére, hogy nem hoztak magukkal némi kis vírust? Vagy, el tudod képzelni azt a fegyelmezettséget, hogy sok ezer ember - tízezrekről egyelőre nem álmodunk - távolságot tartva vonul fel a Karmelita elé? Már, ha a rendőrök, a TEK nem zavarná szét őket menet közben.
Természetesen a foci-eb-ről megvan a véleményem, de őszintén szólva azon is csodálkozom, hogy , bár, nem élsz velünk, és olykor nem is vagy képben, de nagyon tudod, hogy mit és hogyan kellene csinálnunk.
gina
Egy elmebeteg uralkodik a népen, ezt nem veszi észre a sok birka, dehát alacsony IQ val nem is érthetik---aki kimegy egy meccsre azokat mind regisztrálnám és ha betegek lennének , nem is engedném be egy kórházban sem...igy nem is kellene eldönteni ki fog élni és meghalni egy lélegeztetőgépen,,,
Yoda69
orbannak eddig se volt fontos a magyar emberek elete. Ha ez lett volna, tobb penzt adott volna az egeszsegugynek, es nem hagyott volna 5000 orvost es apolot elmenekulni a rendszerbol.
orbannak csak az a rohadt foci fontos, hogy megint semjenezze magat tomjennel, es a penztarossal.
Namely
"Orbán Viktor a kommunista tevgazdaságnak megfelelően a 2,5 millió oltás után bejelentette a "részleges nyitást", függetlenül a valós járványhelyzettől és az embereket fenyegető veszélytől."
Akkor mi a teendő?
Az összefosásá szólítsa fel a híveit arra, hogy NE menjenek vásárolni, fodrászhoz, stb.

De ezt nem teszik. Miért?

1. Mert gondolom ők is vásárolnak.
2. Mert eszükben sincsen beégni.

Így inkább csak, szokás szerint, böfögnek, és 2 vásárlás és fodrász között a híveik is hánynak egyet, hogy "gyíkosóbán".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.