Nagy titkolózás közepette készült a film, amelyről mi is beszámoltunk, nőtt még Gyurcsány is "kiakadt", hogy nem Hugh Grant lesz a főszereplő.

ELKxRTUK – Sok minden kiderült a kormány közel egymilliárdos Gyurcsány-mozijáról

A filmről tegnap mi is beszámoltunk, hogy két szereplő már szinte biztos, illetve az is, hogy Kálomista Gábort ugyan többen keresték, de nem válaszolt.

Amikor egy ambiciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak

– olvasható a rövid szinposzisban.

A forgatás megkezdése persze jelzi, hogy megtalálták a két főszereplőt, akik a friss információk szerint Bánovits Vivianne és Mózes András lesznek.

Hallom, hogy a Fidesznél 800 millióból forgatnak Gyurcsány-mozit 2022-re. A forgatókönyvnek nyilván nem lesz egy igaz mondata se, ezért én csak azt kérem, hogy engem Hugh Grant játsszon el:)

- üzente az alkotással kapcsolatban Gyurcsány, majd azt is hozzátette:

Mondjuk én az orbáni korrupcióról is tudnék egy jó filmet csinálni. Lehetne a címe: “Jackpot – míg a Lőrincék el nem válnak”.

A Facebook-oldalon, amely feltehetően az eddig nagy titkolózások közepette készülő, a 2006-os őszödi beszédről szóló filmet harangozza be, nem sok minden olvasható, csak annyi:

ElkXrtuk

A szó megjelenítése arra utal, hogy ez lesz a film címe, de egyelőre csak annyi derül ki, hogy május 26-án lerántják a leplet, és mindent meg lehet tudni. Persze az időzítés magától értetődő, hiszen

május 26-án lesz a 15. évfordulója, hogy 2006-ban elhangzott Magyarország 21. századi történelmének legnagyobb hatású beszéde

amely Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök szájából hangzott el.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
@csak úgy...: de be merte vallani, hogy pár munkatársa megvezette, ez a maiakról messze nem igaz ők az országot megvezették, az embereket megvetették, a kastélyokat lenyulták amit lehetett lenyultak unios pénzeket aztán az egészségügyet ellehetetlenitették fél európát kistafirozták ajándékokkal kádár villával focikkalclubókkal stadionokkal akkor ki a nagyobb gazember? Lásd mai tegnapi téma Gellért hotel Bp. Wesselényi Kastély Ha tegnapi téma? hová apportálták ? meg az alapitványikat? RŐ- hely- es
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ma mondta Kósa, amikor a Borkai ügyről kérdezték, Hogy nem aktuális már. A híradók is a friss témákkal foglalkozzanak! A 15 évvel ezelőtti pár mondat, még mindig aktuális??? Vagy csak ezt találják még mindig "aktuálisnak" a híveik értelmi szintjének megfelelve?
Emmersson71
Gyurcsányék elqrták...Orbánék viszont szétb@szták :(
ómió
Pedig az ország államcsődbe lavírozása efftársilag nyilván még nem is az igazi "elkúrás"!
csak úgy....
@ómió: a titkosított ruszki és kinai hitelek miatt,te bátran ki mered jelenteni,hogy efftársilag most minden faxa? egy vak ló többet érzékel a külvilágból mint te..
ómió
@csak úgy...: Sosem a titkosított akármilyen hitelekből indultam ki. Olyanokból a posztbolsi érában is volt bőven, még, ha nem is vettek, építettek belőlük semmit. A lényeg számomra általában a "miliő állapota"! Hány % a munkanélküliség, éppen kizsebel-e az állam, lenyulja-e egy havi fizumat, emeli-e az adóimat, emelgeti-e non-stop a rezsimet, államcsődbe dönti-e a hazámat és hasonlók. Téged, efftársi "vak lóként", pont ezek nem érdekelnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.