A koronavírus-járvány súlyos gazdasági és piaci hatásai ellenére is rekordszámú milliárdos volt tavaly Nagy-Britanniában, de a pandémia számos üzleti szektorban teremtett kiugrási lehetőséget írja a Forbes.hu.

Brutális: Mészáros Lőrinc már négyszer gazdagabb mint Mick Jagger vagy Elton John, 70 milliárd forinttal nőt a vagyona
Kép:Propeller

Az abszolút első az ukrajnai születésű olaj-, zene- és médiamágnás, Sir Leonard Blavatnik, akinek a Rich List 2021 szerkesztői 23 milliárd fontos vagyont mutattak ki:

7,219 milliárd fonttal többet, mint tavaly.

Azonban ennél érdekesebb a hazai lista, a leggazdagabb magyarok legfrissebb 50-es listáján az első Mészáros Lőrinc, akinek a Forbes által becsült vagyona csaknem 480 milliárd forint, ami a leggazdagabb brit vagyonával nem vetekszik,

de a több mint háromszorosa Sir Elton John, és csaknem négyszerese Mick Jagger vagyonának. 

Mintegy 70 milliárd forinttal nőtt egy év alatt Mészáros Lőrinc vagyona, mely így közel 480 milliárd forintot tesz ki.

Forrás:Forbes.hu
Címlapkép:Propeller

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Mert bizonyára jobban énekel, mint Mick Jagger és melegebb, mint Elton John :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@rokker33: 16:17 Pont azért választotta orbán ezt a félhülyét,mert ha lenne egy kis esze,már rég lepattant volna a zsével..
lusta
@Emmersson71: Világra szóló találmánya van. Egy szivattyút szabadalmazott és a mai napig használja. Ez hozza neki a lovettátt. Közpénz szivattyú magánzsebbe.
namihami
@verőce21: 18.56: Csakhogy ez a másfél ezrelék a húzóágazatok bevétele. A többi pedig a resztli. A gazdaság össztermelésébe ugyanis beletartozik a kisvállalkozók, a lakosság adó- és ÁFA befizetése és minden egyéb, az állam FELÉ irányuló pénz is.
Tehát ez a ""kevés"" viszi (viszi!!!) a mások által befizetett pénzeket a közből a magánba. És itt az elviszin van a hangsúly.
És ami a döntő: Más nemzetgazdaságokban nem a ""gyerekkori barát"" kapja az állami megrendelések zömét. És ha (véletlenül) úgy adódik, hogy a pályázata valamilyen okból mégsem elfogadható, akkor visszavonják és újraírják. Csak akkor már rá. Ahogy erre is tengernyi példa volt.
ómió
Efftársilag ez, bizony, csak "jó efftárs" mivolta esetén lenne elfogadható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.