Szlovákia nagykövete az év elején beoltathatta magát a Szputnyik vakcinával, de négy hónap múlva nem járulhatott Putyin elvtárs elé a megbízólevele átadásával, mert pozitív lett a korona tesztje – kezdi bejegyzését Facebookon a politikus.

Hadházy: "Szlovákia nagykövete beoltathatta magát a Szputnyik vakcinával, de nem járulhatott Putyin elvtárs elé mert pozitív lett a korona tesztje"
Fotó:Kovács Tamás/MTI/MTVA

Putyin elvtárs ezek szerint annyira fél a betegségtől, hogy saját vakcinájukkal oltott emberek is csak negatív teszttel mehetnek a közelébe a diktátorok már csak ilyen paranoiásak

- írta a független képviselő.

A szlovák lapok értesüléseit több diplomáciai forrás megerősítette, de a külügyminisztérium és maga a nagykövet nem kívánt nyilatkozni.

Azt ő is kijelenti, hogy az orosz vakcina ettől még természetesen adhat védettséget és nyilván ad is.

De a magyar engedélyezés körülményei botrányosak voltak és érthetetlen, hogy a magyar kormány miért nem hozza nyilvánosságra a RÉSZLETES adatokat. Hiszen a nyilvántartó rendszer alapján néhány kattintással egészen pontos és tudományos igényű adatokat tehetne közzé. EZZEL lehetne az oltások iránti bizalmat növelni.

- tette hozzá.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Kovács Tamás/MTI/MTVA

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: csak duma...kikerülted a kérdést...miért csak a "lehúzható " országokban tombol a járvány...?..a harmadik világban alig!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Ki mondta, milyen okok alapján állítod hogy hol tombol a járvány és hol nem ?
...ami meg a harmadik világot jelenti te melyikben képzeled magad ?...pontosabban kifejezve mit értesz a számozáson és hová sorolod magad.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: utoljára...ott csinálnak nagy hisztit, ahol lehet kaszálni belőle...de nem érdekel-..majd akkor kezdek aggódni ha a "covid-halottak" átlag életkora lemegy 70 alá-...még a mostani 76 év is csak úgy jön ki hogy boldog-boldogtalant annak írtatok, akkor is ha a kocsi ütötte el...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, már abban is tévedésben vagy hogy többesszámban beleértesz engem," írtatok"...nem írtam és senkit és nem is írattam sőt azt is helytelennek tartottam hogy ilyenfajta nyilvántartást hozzanak létre mert abból ismét a mellébeszélők a rosszindulatúak és hülyék húzták a hasznot.
Yoda69
Ezek szerint 4 honapig se adott vedettseget a ruszki szer, pedig szijrago azt mondta ez a legjobb vakcina.
Na errol ennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.