A Párbeszéd Magyarországért párt társelnöke is kiáll Jakab Péter mellett a Kövér Lászlóval folytatott botrányban – szúrta ki a Blikk.

Szabó Tímea egy a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében fejtette ki véleményét azzal a botránnyal kapcsolatban, amely Jakab Péter és Kövér László között folyik. Ahogy korábban mi is megírtuk, múlt hétfőn Jakab napirend előtti felszólalása során leficsúrozta a fideszes képviselőket, majd magát a házelnököt is, melyre válaszként Kövér elvette tőle a szót. Ezután Jakab tízmillió forintos büntetést kapott a házszabály megsértéséért. 

Szabó Tímea a történtek kapcsán azt írta:

Kövér-ellenőr elvesztette a maradék józan eszét! Kiállunk egymásért, minél jobban szorítanak, annál erősebb lesz az ellenzéki összefogás!

Hozzátette:

Egy hónappal ezelőtt a párbeszédes Tordai Bencét büntette Kövér és a Fidesz-KDNP 8 millió forintra azért, amiért Varga Mihálytól az ülésteremben megkérdezte, hogy miért vett el 9,5 milliárd forintot a 2. és 3. kerület egészségügyi ellátásától. Tordai Bence azt tette, ami a képviselői kötelessége. Jakab még ennél is kevesebbért kapott fizetéselvonást.

Még diktatúrákban sincs olyan, hogy egy képviselőnek kevesebb joga van, mint egy embernek az utcán. Ez már bőven az alapvető szólásszabadság lábbal tiprása, amit Kövér művel. Egy kérdésért a miniszterhez, vagy pláne azért, mert a ficsúr szót használjuk, nincs bíró, aki bárkit elítélne – folytatta Szabó.

Kövér a legrosszabb házmester-tempót hozza, méltatlan a házelnöki pozícióra, mondjon le, és a politikai pályafutását inkább valamelyik, a szívének oly kedves diktatúrában folytassa. Amit Kövér csinál, az ezerszer szégyenteljesebb, mint Szájer tornamutatványa.

Rettegnek ezek a senkiháziak, mert tudják, hogy jövőre vége a tolvaj királyságuknak. Összetartunk, nem ijedünk meg, folytatjuk! – zárta posztját a politikus.

/p>

Forrás: Blikk

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

steiner
Minden népnek olyan vezetője van, amelyet megérdemel.Ha külföldön vagyok, sosem bírálom vagy támadom országom kormányát. Amikor aztán hazajövök, bepótolom a dolgot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Gumibottal kell kiverni ezt az idóta tahó Jakabot.
Sértegeti a magyar embereket.
fergeteg
Hogy beszél ez a szarjancsi a Parlamentben !?
steiner
Minden népnek olyan vezetője van, amelyet megérdemel.Ha külföldön vagyok, sosem bírálom vagy támadom országom kormányát. Amikor aztán hazajövök, bepótolom a dolgot.
Yoda69
@fergeteg: Miert a ficsur mennyivel csunyabb szo mint a moslek koalicio?
Yoda69
@Shikari: Nagyon ne orulj ennek, mert ezeket a jogtalanul elvett pénzeket vissza lehet perelni.
Yoda69
@Shikari: Az teszik. Persze nem a polpot fele ugyeszsegen.
tudode
Egyszerű a képlet!
.
Nem csak hatalommal visszaélést követ el az, aki önbíráskodik házmestertől a koldusig, különösen jogÁSZ tanulmányokat folytatóknak kellene a legjobban tudniuk, hogy az önbíráskodás helyett ahhoz van joga bárkinek, hogy aKÁR felségsértés miatt a bírósághoz forduljon, mert azt írja az újság, hogy
.
----- VÉGET KELL VETNI ANNAK, HOGY KÖVÉR A BÍRÓSÁGOK HELYETT HOZ ÍTÉLETEKET
.
nepszava.us/veget-kell-vetni-annak-hogy-kover-a-birosagok-helyett-hoz-iteleteket/
.
"""" Kövér László házmester súlyos szereptévesztésben van, amikor a neki nem tetsző véleményeket egyre súlyosabb bírsággal sújtja. Jakab Péter csaknem tízmillió forintos büntetése a “ficsúr” jelző használatáért alkotmányellenes, súlyosan sérti a magyar Polgári Törvénykönyvet. Neki ahhoz lenne joga, hogy a bíróságon polgári peres keresetet nyújt be személyiségi jogsértés vagy becsületsértés miatt, amit a bíróság eldönt. A Ptk., az alkotmánybírósági határozatok és a magyar bírói gyakorlat alapján Jakab Péter pert nyerne bármelyik magyar bíróságon azért, mert “ficsúrnak” nevezett parlamenti képviselő közszereplőket."""(...)
---------------------------
.
Az más, hogy törvényen kívülinek helyezték magukat az alapítók selejtjei oly annyira, hogy megmutatta nekik az ország a kisujját, és közjogilag érvénytelenűl magukévá tették az egész országot a gyűtt ment sunyi félművelt parasztok!
jesz
Na, Szabó Tímea is kap pár milla büntetést, csak alkalomra vár a házfelügyelő...
justhpeter
Kövér egy halom trágya, ami már bűzlik is.
Gazella
@Shikari: mennyit kapsz te az ellent mondásos böfögésedért a zsírháj undormánytól tapló romàn..?!
nemkati
Az új házelnök majd úgy kihajítja ezt a bunkó tahó elődjét a Parlamentből, hogy öröm lesz nézni. :)
csipetke
Kövér már nem normális...Teljesen elrugaszkodott a valóságtól. Pl most Jakab ficsúrozása,vajon miért került ennyibe?A ficsúr szó akár dícséret is lehetne,mert az értelmező szótár szerint fiatal nyegle férfi. Mi ebben a sértő?Bár igaz,hogy nyeglék,de már inkább a kivénhedt komcsi jelző jobban passzolt volna rájuk
Aki Én
Annyita szomorú látni, memnyire butá emnerek az orbánisták.
Mondjuk nem csoda, milyen személyiség kell ahhoz, hogy valakinek szimpatikus legyen egy ilyen ember?
Jesszus, hol tartanánk, ha tényleg ilyen lenne a többség?
gina
Nem lehetne azt a fóka idiótát feljelenteni??? ez türhetetlen..
Clavigo
@Shikari: Be vagy rúgva,,szarputtony ? Vagy pont elvonási tüneteid vannak,muzsik ?
Clavigo
Kövér egy ótvaros büdös bunkó...Szerintem nem estem túlzásba..
csak úgy....
szegény kövér et. ,-ez már sosem heveri ki a veleszületett genetikai bolsevizmust..
kissé felnőttem
majd a nyugdijából lehet levonogatni hetente 100 ezret aztán elhalkul lesz belőle sovány
Főlökött
Kövér ?? Az ki is ? :) Ja egy szereplő egy rajzfilmben...

Unokám szerint a vastag bajusz, mely az Asterix-ben található...De oda is való -> vastagon :)

Csak egy kérdés, hány milliós bírságot kapott a szösszenetéért vastagbajusz ? Ja ez úgy működik, hogy bírságokat szabhat bárkinek, vastagbajuszkánk pedig azt csinál amit akar ???
Tájékoztatom, közpénzből eltartott olyan közalkalmazott, melyet én és társaim fizetünk, mely alapján lennének elvárásaink is !

Na paraszt kommunista vastagajusz, saját magának a " ki ez a bunkó"...meg a további megjegyzése tárgyában, mely rögzítésre is került, akkor erre milye bírság is szabható ki ?

A saját maga által kreált fizetését és vagyon-nyilatkozatát elnézve, úgy 1 milliárdra gondoltam -> bírság gyanánt..., hogy becsöngesse a köz részére és érezze is, szabálysértésének tárgyi súlyát, ezen tárgyában - büntetésként kiróva...
csak úgy....
@fideszes gyökér: hát csak bides lehet a bibas..
csak úgy....
ha orbán issoráz bevezeti az AVH-t,akkor ott a kövér et. (másodállásban) oktathat...,
-érdekes,hogy ez a "jó ember" ,alig 20 éve még elkötelezett és meggyözödéses libsinek vallotta magát az MSZMP.s múltja után! mikor a szélkakasok nyikorogni kezdenek, akkor reszkess magyar..
Pipás
@Shikari: Milyen primitív ember vagy! Tipikus fideSS szavazó.
Aki Én
Béla Sándor Lakatos!
Micsoda érveid vannak, micsoda ragyogó, lényeglátó elme vagy.
Már nem is hiszi senki, hogy amit tett a komcsi házmestered, az felháborító és diktatórikus.
És akinek ,,rikácsoló" a hangja, az különben sem jelezze a problémákat.
Huuuuu, de buta suttyó vagy.
nezelodo
Nem figyel eléggé az ellenzék! Nem veszik észre, hogy Kövér sokkal keményeben, és eredményesebben küzd a kormányváltás és a fidesz kiiktatása érdekében, mint az erre szövetkezett csapat! Ráadásul a Laca tuti, hogy tudja, milyen állapotban van az ország tíz évnyi tobzódásuk után, és nagyon hülye az aki a hátrahagyott romhalmazt kormányozni szeretné.
Lepényleső
... ilyenre szavak,- gyógyírt még adhatnak?
kissé felnőttem
@Shikari: sajnos a bűnözés nálunk nézőpont szinten polti kérdés vagy bolti ? lassan egyre megy
Szevasztok
Ez a hazug ribanc is szeretne a bünti bizniszbe beállni a másik két kretén mellé.
karma1
@Szevasztok: Latod, ha most nem szolaltal volna meg, nem allitottad volna ki magadrol a szegenysegi bizonyitvanyt! Ugyanis BARMENNYIRE bunteti a bunko hazmester az ellenzeki kepviseloket a Parlamentben, eddig mindegyikuk MINDENKOR elment Strasbourgba a birosagra, es a Birosag nagy orommel itelte meg a penzbuntetes JOGTALANSAGAT, vagyis a futyisznek VISSZA KELL FIZETNIE AZ EDDIG KIVETETT BIRSAGOKAT! Updateld azt az egyszem agysejtedet, kulonben nem leszel naprakesz...:o))))))) (Szoval ne remenykedj, a "hazug ribanc" is nyugodtan megszolalhat a sajat- es mas ellenzeki kepviselok erdekeben, a bunko vicehazmester donteset elfujja Strasbourg!)
creativehun
El vannak itt sokan tévedve a fidesz nyaloncok közül. Azok akik a parlamentben felszólalnak szavazók százezreit képviselik. Joguk van ott lenni,joguk van felszólalni. Nincs joguk méltatlanul viselkedni. Az azonban engedtessék már meg...mióta méltatlan viselkedés,hogy valaki azt mondja ficsúr? Méltatlan viselkedésnek én inkább a lovagkeresztet kapott Bayer idegbeteg kirohanásait nevezném..Őt ezért "büntetésből" ki is tüntették egy lovagkereszttel. Mellesleg..ha egy ellenzéki képviselő nem tarthat tükröt egy kormánypárti politikusnak..akkor mitől lesz ez a szánalmas bohózat demokrácia??? Hjjja...,hogy ez nem az..csak a fidesz a külvilág meg a buta hívők felé szereti azt mutatni??? Ez bizony így igaz. Bár ezt sem értem..hisz látható módon a fidesz hívek szomjazzák a diktatúrát..persze csak akkor ha ők vannak hatalmon ahol aztán kényükre-kedvükre az történik amit ők akarnak..más abba bele ne szóljon..kussoljon..mert különben is mindenki aki nem fideszes az hazaáruló. Na ez a demokrácia fidesz módra! Igaz ficsúrok?
Szevasztok
@karma1: Akkor szólok mikor akarok.Vagy te vagy Lgl.uk a komment csősz ??
Yoda69
Hogy van kövérnek egyáltalán pofaja büntetést kiosztani akárkinek is, azokután hogy o tömeges öngyilkosságra szólította fel azokat, akik nem a fideSSre szavaznak. Igaz ezt nem most mondta, de az oszodi beszed se most volt. A nemzeti összefogás helyeben én elovennem ezeket a mondatokat, hogy az emberek erre is emlékezzenek, ne csak oszodre.
kissé felnőttem
@Shikari: ott tartunk,hogy mikor ki a kisökör de a politikai kulturája az ország jó részénél még barbár vagy nomád de keleti , mert a másikat emberszámba sem veszik sőt. aztán lehet elemezni a Himnuszt és A szózatot mint a gimnáziumi magyar órákon . aztán ? előjön a való világ villája meg csak a Budai oldalon élőknek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.