Kihallgatja a rendőrség Szél Bernadett független képviselőt a Külügyminisztérium elé április 21-én felfújt #FREE NAVALNY felirat miatt.

Beidézték a rendőrségre Szél Bernadettet – ha  nem megy, előállítják

Facebook-posztjában azt írja, ha nem jelenik meg a hatóságnál, körözést adnak ki ellene és elő is állíthatják. Egy költői kérdést is megfogalmaz:

Ha az nekik “szabálysértés”, hogy lemosható festékkel írunk egy járdára, azt mégis minek nevezik, amit Rogán, Mészáros, Orbán meg az összes többi művel?!

Szél Bernadett szerint nem az a bajuk, hogy írtak, hanem az, AMIT írtak: hogy a "szolgalelkű, kínai gigahitelektől az üzbég krumplibizniszig utazó külügyminisztérium" kritikát kapott.

Fotó: Facebook/Szél Bernadett

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Csak pár lépés, és lecsukják az ellenzékieket - tiszta Oroszország. Vagy Belarusszia? Kína? Észak-Korea? Törökország? Mianmar? Csupa baráti ország. Persze, már akinek.
Nyírfa
@Nessy: Nekem Európa a foltom, és remélem, minél többünknek!
Nessy
@Nyírfa: Nekem is! Ezért aztán libsibolsi, nemzetáruló, idegenszívű nyugger vagyok, egyesek bejegyzései alapján.
justhpeter
@Nessy: Én mint egyházüldöző, pogány, liberális mindenek felett már önként jelentkeztem Soro-bérencnek is korábban, de ezek szerint már rengeteg bérenc lehet Magyarországon, mert a bérencpénzem még mindíg nem ért ide Sorostól. Még várok rá egy kicsit, aztán meglátom mitz tegyek.
Peller Anikó
"ha még egyszer hatalomra jutok tönkre fogom tenni ezt az országot."
Néro
Rabszíjon Olajos Sanya Rend-Őrségi autója kipufógójához kötve húsz gépfegyveres tökig mellényben lévő TEK-esel kísérve.
Mint a NER-re Csutilandra és a Világra nézve veszélyes elemet Országgyűlési képviselőt. Erről jut eszembe úgy gondolom ha egy Országgyűlése képviselővel fel lehet törölni egy közpénzből működő tövő székház folyosóit akkor egy Fityma országgyűlési képviselővel is fel lehet törölni a a kutyaszart az Andrássyn végig húzva rajta. Végül is az Országgyűlési képviselők ennyit érnek. A kutyaszartól előre is elnézést kérek ha összekenem egy Fityma- Köpnömkő Országgyűlési képviselővel majd megpróbálom óvatosan lemosni róla hogy Ő legalább ne legyen értékvesztett.
Nyírfa
@solidedge: Ideje, hogy mi csapjunk le rá!
kereső
" Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet"!- mondta orbán viktor az EP Sargentini jelentés meghallgatásán. Kijelentette 420 millió ember képviselői előtt. Na ennyit ér a szava!! Szart se!
Nessy
@justhpeter: Reménytelen eset! Én már sokszor megkérdeztem, hogy hol lehet a bérencpénzért jelentkezni, de sose kaptam rá választ!
verőce21
Mi nem félünk a kommunistáktól, néhányszor már legyőztük őket.
Nessy
@Peller Anikó: Gőzerővel dolgozik is rajta Orbán, hogy 120%-ra teljesítse ezt az ígéretét! A többit úgysem tartotta/tartja be!
Nyírfa
@Eladott Ország: Ez nagyon jó! :D
Külsőleg is egyre hangsúlyosabb a hasonlóság! :DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.