Törlik a nyilvántartásból annak a védettségi igazolványát, aki nem oltatta be magát a koronavírus elleni oltás második adagjával – jelentette be a miniszterelnök a Kormányinfón csütörtökön Budapesten.

Orbán elveszi a védettségi igazolványát attól, aki nem adatja be a második oltását

Orbán Viktor elmondta, 137 ezer ember nem vette fel a koronavírus elleni vakcina második adagját.

Akinek lejárt a második oltásra kijelölt határidő, és nem veszi fel az oltást, annak törölni fogják a védettségi igazolványát a nyilvántartásból – mondta. Kifejtette, ez azt jelenti, hogy az érintett el fogja veszíteni az első oltás után kiadott védettségi igazolványát és az azzal járó kedvezményeket.

A kormányfő közölte, a kormány döntése értelmében jövő héttől átállnak a készenléti oltási rendre.

Orbán Viktor beszélt arról is, hogy Magyarország egy-másfél hónappal előrébb jár a nyitásban, mint a többi európai ország.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Rosta Tibor

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Értem csutak. te agyatlan mini ! Ki volt az a barom aki védettségit adott EGY oltás után ? Ki keresett már megint milliárdokat egy tolvaj elmeroggyant miniszterelnök miatt ? Visszavonod ! Ki is fizeted a kártya árát a fizetésedből ? A Peti pumpáidat a több millió Mao könnyét és a 30ezer halottad temetési költségét ? Egyébként személyes teheted csak ugorj át a szomszédba
Nagy Gázodhoz ott megtalálod a rá valót. Kérj tőle kölcsön !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
És mikor kapják a harmadik oltást a kínaival oltottak?
Egyébként pofátlanul HAZUDIK.
Nessy
Ez logikus ötlet! De mi lesz azokkal, aki időpontra elmentek, de "vakcina hiány"miatt nem kapták meg a második oltást?
Ebben nem ők a hibásak!
Néro
Értem csutak. te agyatlan mini ! Ki volt az a barom aki védettségit adott EGY oltás után ? Ki keresett már megint milliárdokat egy tolvaj elmeroggyant miniszterelnök miatt ? Visszavonod ! Ki is fizeted a kártya árát a fizetésedből ? A Peti pumpáidat a több millió Mao könnyét és a 30ezer halottad temetési költségét ? Egyébként személyes teheted csak ugorj át a szomszédba
Nagy Gázodhoz ott megtalálod a rá valót. Kérj tőle kölcsön !
tudode
Nem kellene annyi erős pistát kajálni, mert a nemzethy plasztik helyett
.
----- Megvan a megállapodás! Júliustól jön az EU-s covid igazolvány, de a keleti vakcinákra nem vonatkozik
..
www.portfolio.hu/gazdasag/20210520/megvan-a-megallapodas-juliustol-jon-az-eu-s-covid-igazolvany-de-a-keleti-vakcinakra-nem-vonatkozik-484178
-----------------------------------------
.T
Tehát a vak china plasztik kuka, lehet portyázni továbbra is bebocsátásért pitizni annak, aki két helyen képeSS szolgálni a felcsúti nemzetvezetőt!
sokanvagyunk
A "védettségi kártya"-kérő helyeken aztán marhára tudják, hogy az a kártya vajon érvényes-e?
Emmersson71
Nyugodtan írjátok, hogy érvénytelenítik a védettségi igazolványt! És nem Orbán veszi el..rá is basznék a tolvaj kezére :P
division
@Nessy: Ebben igazad van, plusz magát az igazolványt sem kellett volna addig küldeni amíg nem volt meg a második oltás. Ez olyan öngól féle valami most. Azt mondjuk azért hozzá kell tenni, hogy az emberek egy része csak az igazolvány miatt vette fel az első oltást is, mert aki nem, az elment a másodikra is.
sokanvagyunk
@Emmersson71: ...és mielőtt kinyilatkozna bármit is, konzultálhatna előtte a néppel. :D
Qqberci
Ezzel elismeri, hogy a védettségi jégkaparó sz@rt sem ér. Mindegy is, a gyártójánál a pénz már zsebben van...
kereső
Gykorlatilag leállt az első oltást felvevők regisztrációja.Nincs jelentkező- mi az oka??Hiszen az átoltottság épp. csak 40%-on áll (azaz ennyien vették fel mindkét oltást), a viruson átesettek védettsége korlátozott,akkor miért is áll át az ország a készenléti oltási rendre??
Málna
@sokanvagyunk: Egy okostelefonnal pillanatok alatt ellenőrizhető.
Kapanyél
Hú, ha ilyen csöcsös csaj adná be, négyszer is sorba állnék!!
Nessy
Az igazolvány sem az oltások pontos idejét, helyét, a vakcina nevét nem tartalmazza. A QR kód sem ad bővebb információt, mint az igazolvány. Ezek az adatok csak azon az igazoláson vannak amit oltás után kaptunk. Legalább is a háziorvosnál. Még az is rajta van, mikor melyik karba adták. Viszont ameddig az igazolványok kézbe vannak, addig a delikvens "védett", még ha csak a fele igaz is.
Yoda69
@Shikari: Ez MTI hir te agyatlan. Az MTI orban zsebeben van.

Eleve ki se kellett volna adni amig nincs meg a 2. oltas utani 2 hetes hatarido. Csak akkor ugye nem hangoztatja a geci hogy 1 honappal elobbre jarunk, mert az kapasbol plusz 3+2 het mindenkinel mire johet az igazolvany.
Yoda69
@Shikari: Nem? Pedig azt hittem hogy mar holnap elindul es felkeresi a majd 200 ezer embert aki nem adatta be a 2.at de mar van vedettsegi konyvuk :)
namihami
Éjjel lönnek, fekete, lefüggönyözött Pobjedával. Házkutatást tartanak, a könyvek közé bedugnak egy tízrubelest és elviszik a delikvenst.
Aztán az EMMI pincéjében majd kezelésbe veszik.
justhpeter
A sok agyatlan bába között elveszett az oltott gyerek.
Emmersson71
@Shikari: Így működik az uszító és hazugság gyár!

"Forrás: MTI"

Bizony, jellemzően hazug :P
vacsi
Hát, ki sem kellett volna addig adni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.