Már megint áll a bál a méhlegelők kapcsán, most éppen Óbudán. A szóban forgó terület inkább mutat elhanyagolt összképet, mintsem a a környezetvédelmet juttatná eszünkbe – írja a Ripost.

A kormánymédia most azt találta ki, hogy tűzveszélyes egy méhlegelő

Fotó: Csala Péter/Facebook 

A kormánypárti bulvárlap szerint üres sörösdobozok, üvegek, eldobott cigarettacsikkek, térdig érő gaz: ez a látvány fogadja azokat, akik Óbudára, a Flórián tér környékére mennek. Az ottani méhlegelő már csaknem tűzveszélyes, hiszen az eldobott csikkek könnyen lángra gyújthatják a kiégett füvet. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, a környékbéli gyorsétterem szemetét is szanaszét viszi a szél és a madarak, bár ezen a lakosok észrevételei szerint az illetékesek  már nagy erőkkel dolgoznak. 

A környékről a Ripost.hu készített kis videót. 

Forrás: Ripost.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A kukából gondosan, egy irányba szétszórt szemét. Pont, ahogy azt a szél szokta :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Milyen idiotizmus az elhanyagolt területet méhlegelőnek hívni!
Clavigo
@Shikari: Mi van kukabúvár...Letelt a műszak ?
Aki Én
A kukából gondosan, egy irányba szétszórt szemét. Pont, ahogy azt a szél szokta :)
gina
@Shikari: @Shikari: az idióta az te vagy barom, menj és tanulj , vissza az iskolába proli.. nem csoda hogy fidesz szektatag vagy...
gina
Ahogy a mocskos szemét fidesznek éppen passzol, és ahogy a törvényeket is átirják kedvük szerint, és ez a szemét az utcán az a megmaradt hulladék a lomtalanitás után, ezt a baromságot csak fidesz hivők hiszik, annyi IQ val lehet is, példa @Shikari idióta
solidedge
Miután az állam átvette a szemétszállítást városunkban kevesebbszer szállítják el a kukák tartalmát. Hétfő reggelre a kukák púposan vannak szeméttel és természetesen mellé is jut. Addig a kuka mellé helyezett szemetet is elvitték, most már nem. Ezt az önkormányzat szállítja el saját pénzből. Inkább erről kellene az Orbán médiának cikkezni.
Shikari
@gina: Ha hülye vagy a témához, inkább kussolj ribanc!
solidedge
@Shikari: Látszik, hogy a keresztény oldalt képviseled.
Clavigo
@Shikari: Zaklatottnak tűnsz,,kukabúvár. Többet kellene imádkoznod talán ?
Shikari
@solidedge: Örülök, hogy észrevetted!
simmering73
Látom az orbánjugend kukákat borogatott a fotó kedvéért.
simmering73
@Shikari: Te borogattad ki a kukákat nyűves náci!
Clavigo
@Shikari: Jó ez a kép...Megterítettél magadnak,te gyökér ?
Shikari
@simmering73: A nácik különbek mindenben, mint te!
Sámannus
Igaz szín tiszta i gazság amit a ripacs állít. Én is láttam többször is amikor a méhecskék a sörös dobozokat, csikket dobálnak szét. Külön kiemelném akik még a szerkesztőségbe is beszólnak. Hála az nereszyény jóakaratnak mindig van aki hét sor bőrt húzna le a méh legelőről Áldassék az ő mérhetetlen gyűlöletük a természet iránt.
Bezzeg Oroszországban már tíz-száz ezer hektáron lángol a permafroszt. Hála az Úr i gazság tevésének ide jönnek és fossák ránk az okosságukat, közben a fagyott földdel sem tudnak békével élni. Nincs ott nekik semmi dolguk csak ebben a lerohasztott nyomorék országban.
Igaz-e bűzös pofájú retkes komcsik, akik tovaris putyinnak csókolgatják az arcképét, mint a pohos teszi.
Aki Én
@Shikaratyi: ,,Buzikuss!"
Akkor most meddig nem hallunk felőled?
nezelodo
Az a baj, hogy azok a "méh legelők" amik még állami tulajdonban vannak is tűzveszélyesek, (Nemzeti Parkok), mert nem adták oda még a műkörmös NER társaknak, bizony várják a kaszás Lenin fiúkat a fideszből, mert a turisták nem tudják mindet letaposni.
kereső
Nem kellene a bigott hittan helyett környezettudatosságra, környezet kultúrára nevelni az ifjúságot? Mert nem a méhlegelő dobálja el papirt, a sörös dobozt, a cigaretta csikket- na ezeket büntetném, mert megissza az energia italt, de annyi energiája nincs, hogy a két lépéssel arrébb levő szemetesbe dobja a dobozát.(csak tudnám, hogy akkor miért issza??).Amerre jársz az országban- mindenhol szeméthegyek az utak mentén, az erdeinkben-és minden felé. Büntetném- azt is aki egy csikket eldob az utcán. Valahol el kellene kezdeni. Persze, ahol az a sikk!!, hogy a [email protected] pelenkát eldobjuk az útszélen,. ott nehéz lesz bármit is elérni.
ómió
Efftársak számára már azt is "ki kell találni", hogy egy gondozatlan, szétszáradó "gazliget" - mondjuk egy csikktől - még meggyulladni is képes?
nezelodo
@Shikari: július 14. 05:42. Pedig nagyon vinnyogot némelyik az akasztófa alatt, és gyilkost kiáltott. A Szálasi legalább letisztelgett az akasztófának, bucsuzóúl. Amúgy rászolgált.
Shikari
@nezelodo: Szálasi hazafi volt. Nem idegen érdekeket szolgált.
Shikari
A méhlegelőnek nevezett gaztenger, ha megszárad tűzveszélyes. Tele porral. Minek a városba méhek? Csipkedjék a BKK utasait?
nezelodo
@Shikari: A Nemzeti Parkok területeit látnád, 1998-ban puccsszerüen elvették a fenntartására szánt pénzt, na azok most újra bozótban állnak, a bérbe vevők nem tartanak rajt állatot, ahogy a szerződésük előirja, mert csak a földalapú támogatás lenyúlása a cél. Ezért nem piszkálják a kaszálással már a kistulajdonosokat sem, mert joggal mutogatnak a szomszédos állami tulajdonosra. Ahol tartottak is állatállományt, két három NER társ is bemutatta azt a sajátjaként. Aztán láss csodát, meghalt a házi őrizetes csodaborász, eltűnt a szürkemarha állomány , amit egy másik is kis tolvaj is bemutatott a hivatalnak a sajátjaként. Gondolod, hogy annyira hülyék lennének azok a szakemberek, hogy nem tudták volna a krotália száma szerint beazonosítani az állatokat, ha nem a lenyúlás lenne a cél?
Tűzveszély? Láttad egyszer is, amikor ég az egész Káli-medence gaztengere, vagy a hortobágyi puszta? Félelmetes... Pedig okulhattak volna abból amikor 1996-ban három hétig égett a mostan NP területén az erdő a Balaton-felvidéken.
Shikari
@nezelodo: Most megint terelsz, mellé beszélsz! A városban a gaztenger nem elfogadott. Nehéz ezt kilogikázni?
A Nemzeti Parkokat ne hasonlítgasd már Budapesthez!
nezelodo
@Shikari: Pedig a NP nagyobb veszély mint pár gazos parcella a fővárosban. Vajon az csak Karácsony hatalomátvétele óta van, és most hirtelen kaszálási mánia jött rá a fidesz ifjaira? A Tarlós alatt is találtak volna de hát a hatalommánia új területre tévedt Majd elmúlik ez is mint a nátha. Amúgy lehet, hogy csak vadkendert kerestek ezek a gyerekek. A H. vásárhelyi fidelitaszos gyerek legalább nem bízta a véletlenre, az termelte is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.