Bayer Zsolt Kossuth-díjas publicista Facebook oldalán számolt be arról, hogy miért szükségtelen bármiféle konszenzust keresni ezekkel a szerinte kártékony állatokkal.

Bayer: szükségtelen bármiféle konszenzust keresni ezekkel a kártékony állatokkal
Kép:YouTube

Na de, kik is szerinte a kártékony állatok? A múlt hónapban aggódó szülők célkeresztjébe került a Demokrata Párt-közeli The New York Times, miután az újság “szexpozitív” oktatónak nevezte azt a tanárt, aki az elmúlt hónapokban több botrányba is keveredett.

A történet szerint Justine Ang Fonte New York elitiskoláiban tartott szexuális felvilágosító genderórákat a gyerekeknek, azonban enyhén szólva túl messzire ment, amikor kisiskolásoknak beszélt a maszturbálásról, a nagyobbaknak pedig pornós szakkifejezéseket tanított.

Justine Ang Fonte Manhattan elitnegyede egyik iskolájának, a Dalton Schoolnak volt hét éven keresztül az egészségügyi vezetője. Az elmúlt hónapokban azonban többször is botrányba keveredett. 

Az előadás egy pontján Fonte azt részletezte, hogy a heteroszexuális nők sokkal ritkábban élnek meg orgazmust, mint a meleg társaik, de megkötözött meztelen nőkről is mutatott képeket, hogy bemutassa a pornó és a művészet közötti különbséget

– tudta meg az Origo.

A szülők felháborodása után Fonte azzal védekezett, hogy a videó valójában csak arra tanította a gyerekeket, hogy ne fogdossák magukat mások előtt, és hogy egyszer sem használta azt a szót, hogy “maszturbálás”. A Dalton School szóvivője a New York Postnak az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy az iskola egészségügyi tantervének részeként a Gender & Bodies (nemek és testek) órák életkornak megfelelő tananyagot tartalmaznak, melyek összhangban vannak az országosan elismert módszertanokkal és szabványokkal.

Fonte felmondott az iskolában, a The New York Times azonban védelmébe vette, ami ismét óriási felháborodást okozott szülők és más kritikusok körében.

A pornó nem szexpozitív. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a patkányméreg vitamin. A pornó embereket alacsonyít le, és károsítja az egészséges szexualitást. Ötéves gyerekeket maszturbációra tanítani szexuális bántalmazás, és minden érintett felnőtt ellen büntetőeljárást kell indítani

– zárta bejegyzését Bayer Lila Rose életpárti aktivista szavaival. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: El lehet takarodni szutykos hazádba,itt csak tarhálsz élősködsz4
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@Shikari: El lehet takarodni szutykos hazádba,itt csak tarhálsz élősködsz4
mackoka46
Mária anyám ! Ez a vén f@sz még egzisztál ?
134.bátor
Nálad kártèkonyabb állat kevès van ebben az országban. Tudnám mitől Kossuth díjas? A mocskos pofájától?
tothjani
Maximálisan igaza van hiszen a FidSS tele van kártékony állatokkal, akikkel nem is lehet konszenzust keresni.
simmering73
@Shikari: Te teljesen belebolondultál ebbe a buzisztoriba. Meleg vagy mint a radiátor télen, ugye, bozgor?
justhpeter
Megáll az ész, a Kaleta- és Szájer közeli nemzeti-keresztény Bayer erkölcsbíró lett !
kulabombaafityiszre
Írja ezt az a jellemtelen 5. számu párttagkönyav tulajdonosa báyer,akinek a "keresztényi" pártja tele van elváltal.asszonyverővel.drogossal buzival és pedofillal.
Néro
Én is így látom Zsótfika. Az ilyen kártékony állatokkal mint te meg a féreg pártod nem kell konszenzust keresni. Minek. Tetvek maradtok akkor is ha lenne konszenzus. Egyébként jó a kilátás a várban lévő lakásod ablakából ?
DNS
@Néro: jól beszél Bayer úr,mint mindig!!!
DNS
@Néro: a szembelévő házra van kilátás,lehet h neked jobb a panorámád a lakótelepen...
Clavigo
@Shikari: Ki ez a bayer nevű buziqrva ? Bayerné -anyácska meg biznyákol a mi vérplazmánkkal ? Oszt hogyé adjátok a vérplazmát,, te büdös rohadt ,senkiházi buziqrva szópóautómata ?
Néro
@DNS: Jól. Bár ha jól akkor neked egy rakás szar a legízeseb Nemzethy Magyar Torta. Vegyed szeleteld egyed. Te dóóógod.
DNS
@Clavigo: szépen beszélsz,ahogy a legtöbben ott "nálatok"!!! Persze tisztelet a kivételeknek,de te egy igazi suttyó vagy...így aztán semmi esélyetek!!!
Clavigo
@DNS: :) :) Aha,,,,pedig próbáltam nemzethhyyileg kifejezni magamat...:) :) :) Belőled ki sem néztem,,hogy beszélsz magyarul...
DNS
@Clavigo: Hagyjuk h hány nyelven beszélek,de te csak trágárul tudsz,ez elég kevés..
Clavigo
@DNS: Asszem ezt a Bayer nevű hulladékot a seggeden nevelgeted,,mint egy rihes kullancsot...nemzethhyileg..
DNS
@Clavigo: szeretlek,nézem inkább a meccset,pusz...
Nessy
@DNS:És Bayer stílusa megfelel kényes ízlésének? Igaz, az "átkosban", Szabad Nép-es korszakában nem írhatott ilyen trágár szövegeket, mert kapásból tunikán billentették volna. Sem Bencsik elvtárs a Munkásőr című, általa szerkesztett lapba! Most viszont az alpári szövegeikért kapnak kitüntetést. Ennyit a népnemzethyjobboldali kultúráról.
magyar1
De milyen igaza van, a buzik a saját anyjukat világosítsák fel, igaz későn, hogy nem kellett volna genetikai betegeket a világra hozniuk. Ne az 5 éves unokáinkat zaklassák.
szaboria1
Bayer a legnagyobb kártékony állat ebben az országban. Csaló volt és az is marad.
Aki Én
@Shikari: ti ketten hiteles szakemberek vagytok a témában. Rendre meg is szólaltok.
Végre nyíltan beszélhettek kedves témátokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.