A találkozót reggel háromnegyed 9-kor tartják. A miniszterelnök és a köztársasági elnök fél órát kapott a katolikus egyházfőtől. A Szentatya szeptember 12-én érkezik, majd azonnal megy tovább Pozsonyba.

Kínos: Orbán fél órát kapott a pápától, aki még aznap három napra Szlovákiába látogat – Kiderült az is, hol találkoznak majd

Fotó: pixabay.com

A hivatalos kommüniké alapján Ferenc pápa szeptember 12-én, vasárnap reggel 6 órakor indul el Rómából, majd háromnegyed 8-kor landol a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Itt egy hivatalos köszöntőt tartanak – írja a hvg.hu

A pápa ezután a Szépművészeti Múzeumba megy, ahol háromnegyed 9-kor találkozik Áder János köztársasági elnökkel és Orbán Viktor miniszterelnökkel. A program szerint fél órás találkozó ténye azért is hangsúlyos, mert korábban arról jelentek meg hírek, hogy a pápa a közelgő választások miatt nem erőltetné azt, illetve állítólag az is hátráltatta a szervezkedést, hogy a pápának nem tetszik a kormány, illetve Orbán menekültpolitikája.

A találkozó rövidsége azért is felettébb kínos a kormány számára, mert Orbánék szívesen tetszelegnek a keresztényi értékek képviseletének szerepében.

Korábban a vaticannews arról számolt be, hogy Budapest után a pápa szeptember 12-15-e között apostoli látogatást tesz Szlovákiában.

Forrás: hvg.hu/vaticannews.va/

Címlapkép: pixabay.com

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Fél órába nem fér bele annyi meggyónivaló. Ahhoz a Pápának 3 nap itt kéne lennie. Akkor meg egy hetet ha Tömjénzsóti is gyónni szeretne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Fél órába nem fér bele annyi meggyónivaló. Ahhoz a Pápának 3 nap itt kéne lennie. Akkor meg egy hetet ha Tömjénzsóti is gyónni szeretne.
F_Viktor
Fél óra egy saller kiosztására éppen elég lesz.
Eladott Ország
A Pápának egyáltalán nem kellett volna találkoznia, a maffia kormány képviselőivel. scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/67477711_643450732801504_829435889405919232_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=opRSqsm6zCcAX_Y9JW4&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=930d11dfe1505884744db733bb9a9d08&oe=60FD02EC
Adjon már valaki ennek a feledékenynek egy kis Cavintont! Ilyen fellengős nagy szavakból rakta össze magát és bejött. A szélkakas hozzá képest egy leszedált lajhár! Mindig segget csinált a szájából! Köztudott! Nem emlékszik ez semmire csak arra koncentrál, hogy minél tovább maradhasson hatalmon és még több pénzt vágjon zsebre, és ennek megtartása érdekében mindenre képes.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49435375_332391454277216_1298916702947377152_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=nSQQTIgqgwAAX-Gh3-j&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=359811dddf288a09f8a0197e688349c7&oe=60FC7C2E
kereső
A Szentatyának nem kéne bepiszkitania magát azzal, hogy egy levegőt sziv orbánnal/semjénnel és a többi szókeresztény-el.
rokker33
Elég kínos és jó vastag bőr van a pofáján a cigánynak,hogy erőszakoskodik. Tipikusan jellemző a fajtájára,hisz cigány. A pápának is kínos lesz és lehet, hogy egyéb indokok miatt elmarad a magyarországi találkozó csak Orbán és a bajuszos szar miatt!!
silber13
@Eladott Ország: Tényleg...A Szet Korona megvan még? És helyén van még a Mátyás kálvária???:-)))
Béla333
Ez a fél óra is sok ilyen bűnözőkre...
kakambuki
"A találkozót reggel háromnegyed 9-kor tartják. A miniszterelnök és a köztársasági elnök fél órát kapott a katolikus egyházfőtől. A Szentatya szeptember 12-én érkezik, majd azonnal megy tovább Pozsonyba." Teljességgel elhiszem hogy így lesz. Na de mi lesz a magyar püspöki karral, élén a Budapest esztergomi érsek prímással? Őket, vagyis az ezer éves katolikus Magyarország, Mária országának teljes papságát is kenterbe veri majd az Atyec fél óra alatt? Nem semmi!!
Pegero
Még mielőtt Áder János köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök találkoznának a pápával a Szépművészeti Múzeumban, a mi Ferink már a Liszt Ferenc Repülőtéren várja Ferenc pápát és szokásához híven többször bérmálkozni fog!
Horizont
Semmi baj! Majd orbán kiadja a sameszain keresztül, hogy a drága drminiszterelnökúr nem is tudott volna több időt adni a pápának mert annyira elfoglalt és tulajdonképpen ő szabta ilyen rövidre az időt. Amúgy se érdemel többet ez a pápa már az ötödiktagkönyveshernyóZsolti is megmondta.
Clavigo
Hát ez megint qrva nagy égés ,,Europa legkeresztényibb Szarputtonyának...
Béla333
@kakambuki: 17.44
A püspöki kar majd díszsorfalat áll. Másra úgysem alkalmasak.
Aztán Orbán odalök nekik néhány milliárdot miseborra. Nekik ez így tökéletesen meg is felel.
tudode
Nem nagy ügy!
.
Aki/k/ nem tudnak ellenállni a kísértésnek esete maguknak, ha egyáltalán, meggyónják, aztán más nap kezdik előről a csóriKÁZÁST, "hosszú utat megjárva" míg eddig eljut a szürkeállományuk a "TETT"-tükrl:.
.
----Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
-----------------------------
.
Ez a felisMERÉS még a tisztességes jobboldali érzelműek szégyenére sikeredett, mint pl. a vadi új botrányról
.
---- Márki-Zay Péter sajtótájékoztatója a lehallgatási botrányról - 2021. július 19.
propeller.hu/itthon/3689376-kinos-orban-fel-orat-kapott-papatol-aki-meg#comments
----------------------
.
Kezd fárasztó lenni ez a folytatólagos cirkumparádé!
.
Isten kegyelmével ráférne már az országra egy kis nyugalom, amikor a pék süti a kenyeret, a kormány minden tagja a KÖZJÓ érdekében szolgálja azokat akik beléje helyezték a bizalmán túl mind a kb. 9,7 millióra apadt népességét!
nezelodo
Mi ez az elégedetlenség? Amikor a Merkel anyó idelátogatott, egy negyedórát volt a Viktorral de akkora sallert adott szegénynek, hogy másnaptól ő mentette meg Európát a migráncsoktól, addig meg ezerszám, kérdezés nélkül utazhattak át az országon. Azóta sem tudja miért változott meg annyira.
terlasz
Úgy tűnik, hogy még a pápa sem bújhat ki a kötelező diplomáciai protokoll alól.
nezelodo
@terlasz: Biztos vitt neki a Semjén egy kis rénszarvas húst kostolónak, és ezzel megvesztegették.
ómió
Kiközösítést még nem lehet ráhazudni, efftársak!?
kakambuki
@kakambuki: @Clavigo: Tényleg? Akkor mit keresel még itt egy sz.rputtonyban he???
csak úgy....
fél óra alatt bárkit ki lehet átkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.