Nagy balhé várható. 

Szombaton jön a Pride, az új törvény miatt hatalmas botrány várható
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Most szombaton kordonok nélkül, szabad keretek között tartják meg a 26. Budapest Pride Felvonulást, amire azonban a megmozdulás ellenzői is gőzerővel szervezkednek. 

A Blikk írta meg, hogy az ellentüntetés helyszíne a Fővám téren lesz, ahol már 15 órától elkezdődik a gyülekezés, és ugyanitt többen fel is szólalnak.

A szervezők arról nem írnak, hogy a résztvevők lehetőleg békésen fejtsék ki nemtetszésüket, viszont arra szólítják fel a résztvevőket, hogy figyeljenek az állítólagos törvénysértésekre.  

A nemrég megszavazott, meleg-ellenes, gyermekvédelemmel kapcsolatos törvény miatt most már az is jogszabályt sért, aki a Pride-ra magával viszi a gyermekét.

Forrás: Blikk.hu

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha az ilyen ""buzigyűlölők"" nem mennének oda, akkor az egész minden nagyobb felhajtás nélkül folyhatna le. Éppen ezeknek a hülyéknek az ""ellentüntetése"" teszi provokatívvá az egész felvonulást.
Vajon mit szólna a CÖF-felvonuló, ha az ellentábor szintén mellettük vonulna és kövekkel dobálná.
Nekem nem szimpatikus egyik se, tehát nem megyek oda egyikhez se.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Húú valahogy elkell oda jutnom. Leköpöm az összes rohadt faszszopó buzikat! Még követ is viszek a sok beteg állatot ledobálom őket a gecibe!
division
Na meg lesz örömük megint, lehet vonulni, utcán mutogatni magukat. A francokat sem érdekelné a betegségük, de szándékosan hívják fel magukra a figyelmet ezzel, minek? Senkit nem érdekelnek. Sokkal nagyobb ellenszenvet váltanak ki ezzel, mintha nyugton maradnának. A saját dolguk, nem tartozik senkire.
csak úgy....
akkor szombat a buzik és a bunkók napja lesz! szerencsétlen rendörök, ismét fizetetlen túlórázhatnak...
division
@rokker33: A felhajtás, a vonulgatás a probléma, magáról a génhibáról nem tehetnek. Az ellenszenvet ezekkel a felvonulásokkal vívják ki maguknak. Tudományos oldalról is próbáld megközelíteni magát a homoszexualitást, ne csak zsigeri gyűlöletből.
csak úgy....
@rokker33: te ilyesminek tudsz örülni,hogy köpködsz és buzikat dobálsz kövel? akkor te szintén ferde hajlamú...
namihami
Ha az ilyen ""buzigyűlölők"" nem mennének oda, akkor az egész minden nagyobb felhajtás nélkül folyhatna le. Éppen ezeknek a hülyéknek az ""ellentüntetése"" teszi provokatívvá az egész felvonulást.
Vajon mit szólna a CÖF-felvonuló, ha az ellentábor szintén mellettük vonulna és kövekkel dobálná.
Nekem nem szimpatikus egyik se, tehát nem megyek oda egyikhez se.
rokker33
@division: Nincs bajom azokkal a buzikkal akik otthon gusztustalankodnak,de én ne lássak két palit csókolózni az utcán, mert hamar előfog kerülni a vipera az autóm mélyéből és használni fogom...
Szevasztok
A mutánsok megint provokálnak,pózolnak egyet, aztán Brüsszel felfüggeszti Magyarországot. A moslék messiás Geri (vagy Feri) majd mindent rendbe tesz.
rokker33
@csak úgy...: Inkább legyek ilyen ferdehajlamú,
mint buzi!Ha nincs prájd akkor nincs tüntetés sem. Nem egyértelmű???
division
@rokker33: Azért gondolom filmekben több lányt is szívesen megnézel "lesbian"...
division
@namihami: Én nem utálom őket, de nem kell ez a felvonulgatás. Ezt adta nekik a természet, elég baj ez nekik, miért kell büszkén még hirdetniük is? Le merem fogadni, hogy az értelmesebb "mások" ki sem fognak menni.
csak úgy....
@rokker33: "én ne lássak két palit csókolózni az utcán,mert..."- "Húú valahogy elkell oda jutnom." :)
Gazella
@rokker33: vipera használata büntetendő.
Pálinkás Pál
@Pegero: na ja..idebuszoztatjátok fél lengyelhont a röfögő menethez...múltkor a 8.-ker tüntetéshez szolnokról importáltatok cigókat helyi lakosnak..ha nem lennének a cigok ,meg a 30-as IQ-sok...100 embert nem tudnátok verbuválni..
Gazella
@Szevasztok: hülye vagy!! Brüsszel nem éppen a gyermektörvény miatt nem küld pénzt, hanem a korrupció virágzása és az Európai ügyészségbe nem lèpett be M.O.
a gyermektörvény mögé bújnak zsirhájék... manöverezik a szeretett gecid.
simmering73
@Szevasztok: Te tényleg hülye vagy! A f@szt vered itt a nyáladat?
simmering73
@durbincs: Vizel téged seggbe a shikari meg a pegero. A füleden fog spriccelni a húgy. Olyan leszel baszd meg mint egy szivárványos szökőkút.
simmering73
@Shikari: Tátongó seggel vár durbincs. Vizeld seggbe, azt óhajtja.
Pálinkás Pál
@Pegero: viccesnek gondolod magad?..pedig csak ostoba vagy mint a gazdaállatod...
rokker33
@csak úgy...: Nem azért mennék hogy nézzem a buzikat hanem leakarom őket köpni! A kettő között van különbség!
rokker33
@division: azokat igen, de tudom hogy csak színészek és a legtöbb jelenet megjátszott és nincs vele problémám!
rokker33
@Gazella: a fenébe akkor marad a pillangó xD xD xD
csak úgy....
@Shikari: öltözz csinibe tibim,talán találsz magadnak egy kemény meleg legényt!:)
csak úgy....
@rokker33: ha ez az egyetlen álmod-vágyad akkor jó köpködést! :)
simmering73
@Shikari: Pegero vár szeretettel. Azt üzente: tűsarkúban légy és miniben, bugyi nélkül. És ne fürgyé le.
Szevasztok
@simmering73: Semmim közöd, szkarabeusz.
Nessy
Felhívás ellentüntetőknek! Frusztrált, ideges, nincs akin levezesse a feszültségét, vagy csak egy kis balhéra, verekedésre vágyik? Akkor várjuk szombat délután 15 órakor a Fővám téren, lelkesítő szónoklatok után lehet verekedni, lökdösődni, köpködni, dobálózni! Gyerekeik számára videó készíthető, hogy lássák szüleik kulturált viselkedését, és később kövessék a példájukat.
csak úgy....
@Shikari: 15:46 "A Fővám téren leszek 15.00. órától! " tibi,te itt szervezgeted a randit? pfúújjj
dr. prédikátor
a szájer, kaleta,nyikari durgics meg a többi fartúrő az első sorba vonulnak!!!
csak úgy....
@Shikari: izgulsz tibim,már csak kettöt kell aludnod!? :) óvszert vigyél!
dr. prédikátor
@csak úgy...: natúrba szereti orrba szájba seggbe!!! 16,32 re
Nessy
Ennek az egész gyűlölet cunamit elindító törvénynek a felét sem értik a hívek, sem a "népszavazás" kérdéseit, amelyik pl. nem is létezik, de szavaznak majd róla. Lényeg, hogy végre lehessen verekedni, kulturáltan ellentüntetni fideszes módra.
NKF
Mi a büdös kurva anyjukat vonulgatnak?Basszák egymást ahogy akarják,nem érdekel!
A normális többséget hagyják békén!Itt már mindenkinek joga van!A buziknak,a rablóknak,gyilkosoknak!A normális embernek meg takarmány?
namihami
@Pegero: 15.30 @division: 1t.33:.
Mert a törvény megengedi és ők így akarják. division-nak annyiban igaza van és az a helyes álláspont, hogy a ""normálisabb"" mások oda se menjenek.
És ennek MINDKÉT oldal felvonulására állnia kéne. Se ide, se oda--és a probléma máris megoldódik.
division
@namihami: Speciel mint kemény rock rajongó sem megyek el csak azért egy rap koncertre, hogy szidjam meg dobáljam őket paradicsommal, ahogy a Youtube esetében sem dislike - olok valamit ami nem tetszik. Amennyiben tudom hogy nem az én világom, meg sem nézem, ha meg nem ismertem eddig az adott zenét egyszerűen kilépek. Ez mind csak a hülye gyerekek szórakozása.
vacsi
" figyeljenek az állítólagos törvénysértésekre. "
Mi az, hogy állítólagos?
Nessy
@division: Tökéletesen igazad van. Most hallgattam meg egy "Amazing grace " előadást egy skót együttestől. Gyógyír volt a lelkemnek! De sajnos a rappelés nem a szívem csücske, sem a hard rock.
Erre sem megyek, meg a békemenetre sem.
division
@Nessy: Én sem megyek egyikre sem, plusz ennyi idősen már metal koncertre sem, leülök a hangfalak elé, beteszek egy CD - t vagy felrakok egy analóg lemezt, és hajrá! :)) Majd járnak a gyerekeim ha akarnak, annyira nem motiválja őket, túl nagy a zaj nekik (ahogy bárkinek, csak van aki jobban tolerálja egy ideig).
Nessy
@division: Én is szeretem a régi lemezjátszómon a bakelit lemezeket hallgatni.Nekem ember közelibben hangzik, mint a CD.Van az is, meg internet. Lehet válogatni.
division
@Nessy: Számomra meg eleve "más" egy vinyl lemez hangja, nem tudom. Mondjuk nekem komoly hangrendszerem van, és jó ideje az újdonságokat sem CD - n veszem meg. Többször kell felkelni ugyan a fotelból megfordítani mint egy CD - t, de a hangzás mindenek felett.
namihami
@Pegero: 18.07:. Melyik mondatomból olvastad ki, hogy én izgatnám magam. Én a véleményemet, méginkább a nézetemet közöltem. Hogy ez benned azt váltotta ki, hogy én izgatnám magam, az a te szimpla benyomásod volt vagy lehet.
percsi
@rokker33: Miért csak a "faszszopó buzikat"? Szemet hunysz a leszbikus csajok felett?
Ha nem érted meg őket, ne menj oda, minden normális ember ezt teszi!
Nessy
@verőce21: De a csinos leszbi lányok gondolom nem zavarják a lelkivilágodat! Hiszen a tisztelt férfi társadalomnak minden napra kell egy - két csinos nő fotója, akin néha csak egy nyaklánc van. Itt nem zavaró, hogy nemi identitástól függetlenűl "mutogatja magár"! Mondjuk a Riói karneválon sem probléma , hogy ki milyen irányultságú.Lényeg a sok csinibaba!
magyar1
De miért szervezkednek a pride ellen? Senki ne menjen oda és az előadásuk hiába való. Nincs néző minek az előadás? Nem? Figyelmen kívül kell őket hagyni.
FL4K
Lázadás !!!
Én nem bírom a buzikat (bocs, az van!), de az összes többi(féle) bűnelkövetőt sem - hazug, tolvaj, rabló, zsaroló, hazaáruló, népírtó, országsorsrontó geciket sem !!!

Még mindig nem tudom, hogy a magukat képmutató módon kereszténynek hazudók miért gondolják úgy, hogy Isten előtt a legnagyobb bűn a homoszekszualitás és nem számít bűnnek - esetleg - bocsánatos bűnnek tartják a hazugságot, a tolvajlást, a rablást, a zsarolást, a hazaárulást, a népírtást, az országsorsrontást.

Biztos, hogy a vég idején élünk, ahogy összeér az emberi romlottságból való/adódó minden!
Ezt már tényleg csak a szellemileg vakok nem látják...

"Ezeknek a gondolkozását e világ istene (Sátán) megvakította, mert hitetlenek, és így nem látják meg a Krisztus dicsőségéről szóló evangélium világosságát, aki az Isten képmása."

Ez van skacok!
FL4K
Gulyás Gergely (is) nyilvánvalóan egy MOCSKOS KÉPMUTATÓ BUZI, de játssza az agyát.
Jön még kutyára dér, gecik !!!
A "Semmi nem tart örökké" ismerős a számotokra, ti fideszes geci bélférgek?
Erre - a szembesülésre... a szembesítésre - készüljetek!
namihami
@magyar1: 20.45:. Csak ezt, amit Te is leírtál (és én is próbáltam célozni rá--bocs a magamra hivatkozásért) van a társadalomnak egy olyan szelete, amelyik nem érti meg. Egy része hülye hozzá, a másik direkt a balhét keresi.
A primitívje az ""utálomabuzikat"" érzést, a ""buziverője"" a balhét keresi. És a fideszvezetőkben megtalálja ehhez a szellemi vezetőit.
Mégegyszer:. Ha nem szereti őket (bármelyiket), akkor el kell kerülni. Csak akkor üres az élete, mert nincs meg az aktuális napi fröcsögése.
ómió
Na, akkor, "viríthatnak" a betegségükre "oly büszkék" meg a promótereik!
human
@FL4K: Ha megnézel pár klasszikus olasz maffia filmet templomba járó keresztény férfiakat látsz akik számára a család az első. És közben nappal rabolnak, fosztogatnak, éjjel gyilkolnak.
Kérdés hogy miért fér meg a fejükben az istenhit és a bűnözés. Ha megvan a válasz megismered a fidesz keménymag lelkivilágát is.
Tippem hogy a hittel kompenzáljág a bűneiket.
human
@Shikari: A melegek nem akartak soha krematóriumba küldeni másokat. A nácik igen. Ne vonulgassanak.
namihami
@Shikari: 10.03: @human:09.42:-höz Te tényleg nem érzed a különbséget?
Istenakinincsen
@durbincs: Ne fáraszd magad féleszű!
Nem fogok válaszolni az ostoba 37db bányásfiókos éleskéses marhaságodra.
Törlöm a baromságaidat.
magyar1
@namihami: Nem értem miért vonulgatnak? Senki nem bántja őket egyébként, csak ezt a magamutogatást utáljuk. Ha valaki nem mondja el magáról, hogy buzi senki nem tudja és nem is különbözteti meg őket, de ha tudjuk sem mert ha dolgoznak és normálisan élnek akkor ugyanolyanok mint más emberek. Én még nem hallottam olyanról, hogy nem dolgozhat mert buzi.
namihami
@magyar1: És most tedd fel ugyanezt a kérdést a pluszba még állami milliárdokkal tömött CÖF-ről is.
Hogy ""selmeczis"" legyek: CSAK.
Gyurka80
@namihami: A botrány érdeklődés hiányában elmaradt.
namihami
@Gyurka80: Talán az is sokat számított a balhé elmaradása érdekében, hogy az állatok most olyan karámon kivül (KIVÜL) lettek rekesztve, amin nem engedték áttörni őket.
Gyurka80
@namihami: Állat vagy TE!Hogy beszélsz idióta!!
namihami
@Gyurka80: Lehet. De kérdem és, hogy egy, bár számukra nem szimpatikus a felvonuló tömeg, de mégis, milyen EMBER lenne hajlandó kövekkel, vizespalackokkal és hasonlókkal dobálni? Milyen EMBERI érzésekkel állnak az útszélére (amit karámmal kell az ilyenektől leválasztani) és ordibálnak, karlengetnek és hasonló, erősen ""emberi"" megnyilvánulásokkal kisérik az ott elmenőket?
Hogy nem tetszik nekik? Akkor ne menjenek oda. Kötelező?!?! Én nem megyek a Birkamenet vonulási útvonala mellé, mert nem értek vele egyet. Ezek a csorda miért érzi a késztetést hasonló tettre?
Gyurka80
@namihami: Senki nem jelzett kődobálást.Gondolom a menetben voltál, miért?
namihami
@Gyurka80: Ahogy karlendítést és heilhitlerezést se. És mégis volt.
Nem csupán a KESMA jellegű híradásokat kell nézni. Az MTv1-ben 11 egész másodperc jutott a felvonulásra. Abba valóban nem férhetett bele.
Gyurka80
@namihami: Miért kellett volna több a híradóban erre? A kő a te képzeleted szüleménye.Jó volt vonulnod?
namihami
@Gyurka80: Igen. És velem volt a feleségem (nőnemű), a lányom, a vejem, a fiam és az unokám.
Sétáltunk egyet. Gondoltuk, hogy kimegyünk az állatkertbe, de aztán rájöttünk, hogy állatokat az út mellett felállított ketreceken kivül is láthatunk. És még fizetni se kellett érte.
(és, mielőtt végképp felspannolnád magad, nem voltam ott. ahogy a birkamenetre, úgy erre se)
Gyurka80
@namihami: Pont arra kellett sétálnod te kis hamis,a követ nem erősítetted meg ez a hamis hírközlés!
namihami
@Gyurka80: A mondat második felét lécci fogalmazd újra, mert az nem világos.
Gyurka80
@namihami: Állítottad kődobálás volt.De nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.