Bereczki Miklós jobbikos politikus is felvonult a Budapest Pride-on, amit a Facebook-oldalán is közzétett. Nem is kellett több a kommentelőknek, azonnal rátámadtak.

„Te is korcs lettél. Rohadj meg velük együtt” – Nekimentek a kommentelők a Pride-on vonuló jobbikosnak
Fotó: Bereczki Miklós/Facebook

A Jobbik soroksári politikusa a szombati Pride-on Niedermüller Péter és Soproni Tamás társaságában vonult fel – a pártjának hozzáállásától idegen módon. Az esemény után egy képpel emlékezett meg a vonulásról, amit a Facebook-oldalára posztolt ki. A fotó alatt egyre gyűltek a kommentek, melyek között volt semleges és némileg támogató is, de a gyűlölködőekből van – eddig – a legtöbb. 

„Te is korcs lettél”

„Rohadj meg velük együtt”

„Na ,BM . Akkor most először gyere rá ,hogy te egy elfajzott egyede vagy az emberi társadalomnak , akinél a természet rendje felborult .”

„Megélhetési politikus. A pénzért bármit! Igazi köpönyegforgató!”

Az ilyen és hasonló hozzászólásokat a politikus sem hagyta szó nélkül, ő maga is hozzáadott egy kommentet:

a hozzászólások tükrözik a társadalom mentális állapotát és azt a gyűlöletet, amit a Fidesz proganda kihozott az emberekből

– írja.

Fotó: Bereczki Miklós/Facebook

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Peller Anikó: Miért a Békemenetet érted?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Fel nem foghatom miért kell vonulgatni a buziknak.
Horizont
@Peller Anikó: Miért a Békemenetet érted?
lusta
@Peller Anikó: Főleg nem ők vonulnak.
Emmersson71
@Peller Anikó: Pont azért, mert TE és a többi intoleráns fel nem foghatod.
Emmersson71
Természetellenes?!
Ezt azért nézzük meg jobban :)

hatter.hu/hirszolgalat/a-homoszexualitas-nem-a-termeszet-ellen-valo-meleg-allatokrol-nyilt-kiallitas-osloban

Aztán a természetes az volna, ha - ellentétben a társadalomba szerveződött embereknél! -, ha a gyengét, sérültet hátrahagynánk, az erő döntene az értelem helyett. Ez mondjuk úgy nézne ki, hogy simán levernék a homofób Novák Elődöt (a kis látenst) és Dórikát az hágná meg, aki csak hozzájut rajta valamely likhoz! Aztán E͇m͇ő͇k͇é͇t͇ Elődkét is megcsinálnék páran..csakhogy tudja, hányas a kabát!
A magántulajdon sem "természetes". Lölö igen gyorsan kapna néhány sallert (és meg is dugnák), aztán iszkolhatna üres zsebbel :) Andika pedig rojtosra toszott sunával pityereghetne az árokparton, amíg egy másik hím be nem rángatja egy barlangba pár újabb menetre ;)

Szóval, ez volna az ún. "természetes".
Sok fotel-homofób örülhet, hogy az egybevállú giliszta testét védi a társadalom által alkotott ún. törvény! Nem a veréstől, hanem a seggrepesztő szétqrástól :P
justhpeter
@Peller Anikó: Azt felfogod amikor a békemenet vonulgat ?
balos
Engem sokkal jobban zavar,hogy a misivargát nem zavarja a kurva magas adósság és az infláció!Olyannal dicsekszik ami legfeljebb a betanított "közmunkások" dicséretes munkájának gyümölcse!Amit a lopás örve alatt eddig összehoztak 11 év alatt annak terhét 50 év alatt sem fogjuk tudni kifizetni!
INRI
A homoszexualitás (és minden szexuális aberráció) égbekiáltó bűn a katolikus egyház dogmájában. Egyenértékű az emberölés megbocsájthatatlan bűnével.
Azért a legnagyobb bűn mert szembemegy az Isten által teremtett természettel amit ember nem változtathat meg.
A homoszexualitás képtelen az emberi szaporodásra ezért próbálják a történelem folyamán állandóan elrabolni a heteroszexuálisok gyermekeit.
A természetellenesek mindig is kisebbségben voltak még akkor is mikor pl. hatalomra kerültek mint a Római Birodalomban. Hatalmukat sohasem külső hatalom döntötte meg hanem belefulladtak saját, egyre nagyobbra növő lelki és testi mocskukba.
A homoszexuális propaganda mindig is előremenekülő volt és azokat állította be normáltalannak akik a természetellenességüket szóvá tették. Ma ez a homofóbia.
A homofóbia az egészséges heteroszexuálisok normális beidegzése. Ahogy pl. undorodnak a saját fekáliájuk megevésétől vagy a vizeletük megivásától annyira természetes náluk a homofóbia. Ezt a természetes, egészséges normát akarják ők kisebbségként betegségnek beállítani. Ma egy munkahelyen egy homoszexuális egyértelmű előnyben van egy heteroszexuálissal szemben. A heteroszexuális prejudikálva van egy homoszexuálissal szemben.
A homoszexuális propaganda egyik eszköze lett a provokatív felvonulásuk. Az a céljuk vele, hogy provokáljanak heteroszexuális embereket és a diszkriminatív provokálasukra adott normális választ ők egyértelmű támadásnak állíthassák be. Ha senki nem menne ki a vonulásukra saját maguk szerveznének ellentüntetőket.
A homoszexuális propaganda elérte azt a szintet, hogy nyíltan és támadóan a heteroszexuálisok gyermekeit akarja elrabolni, befolyásolni. Hangosan, követelőzve szabad pedofíliát akarnak elérni. Azt is tudják, hogy ez még nagyobb egészséges homofóbiát vált ki a heteroszexuális társadalomból.
Én vagyok az áldozat jogom van a gyermekeitekre! Ez az új jelszavuk.
Peller Anikó
@justhpeter: Ezt most tényleg nekem szegezted?

Az ún békemenet egy politikailag szervezett agyatlan hazaárulók sétáltatása ami az uszítást szolgálja. A tolvajokat, a hűtlen kezelőket, a hazug csalókat, az országot leromboló gazembereket támogatja az ún békemenet ami pont nem az.

Ők az igazi toleránsok, amiért ezt a sok gazemberséget elnézik a nedves vezetőnek, nyilván némi anyagi előnyökért cserébe vagy csak simán primitívségből.

Na jahh, a normális embereket azt nem tolerálják.

@Emmersson71: pont nem azért. Azért vonulgatnak csinnadrattával, hogy mindenki róluk beszéljen. Még jó hogy a bankrablók még nem büszkék. Vagy a csillagosok. Velük szemben is lehetnétek toleránsabbak, hát miért baj az ha szeretnek lopni.
Peller Anikó
@Emmersson71: Akkor toleranciát mindenkinek! Hümm?
gina
Aki a korcs az a fidesz és a kormány, de a lagalja ami létezik ezen a földön, undoritó férgek,nem tisztelnek semmit senkit, de maguk egy mocskos elmebeteg cigányra büszkék hát ez az igazság!!
Emmersson71
@Peller Anikó: Ne keverd a (jogilag) bűnösöket a nem bűnösökkel! A bankrablók bűnözők. A "csillagosokon" nem tudom, kiket értesz.
És igen..toleranciát mindenkinek, aki nem bűnöző!
Emmersson71
@INRI: "Azért a legnagyobb bűn mert szembemegy az Isten által teremtett természettel amit ember nem változtathat meg.
A homoszexualitás képtelen az emberi szaporodásra ezért próbálják a történelem folyamán állandóan elrabolni a heteroszexuálisok gyermekeit."

- Akkor a végéről!
Kik akarják elrabolni a gyerekeket?! Milyen baromság ez?

- Emberi szaporodás?! Hol élsz te, a sötét középkorban, ahol kizárólag gyereknemzés céljából, paplan alatt, de ott is hálóruhában dughattak a jó keresztények?! Gondolom, még sosem éltél orálisan nemi életet, sosem maszturbáltál...

- Ki nem szarja le magasról az agymosottak mesekönyvét - amit nem mellesleg emberek írtak! -, amit a nem hívőkre is törvénykönyvként akarnak ráolvasni?! Ha azt annyira komolyan vennénk, akkor ma igen sokakat ki kéne végezni!!!

Nézd csak!

www.youtube.com/watch?v=NzeJGlqD7YQ
Toller Béla
A "Budapest mindenkié" ennyire ütős lenne ? Mekkora szakadékot kell itt betömni, ha kell ...
Shikari
A magamutogató buzik szándékosan provokálják az egészséges többséget! Undorító egy hányinger szutykok.
gina
@Shikari: Te alja szemét 1000x egy meleg mint az ilyen hitler szemét mint te is,, elsö fára kellene akasztani az ilyen szemetet
Emmersson71
@Shikari: Mi az, hogy "magamutogató"? Feltűnően öltözik? Kifesti magát, pedig férfi? Ettől neked bajod lesz? Netán asszony beszól, mert beindulsz a langyiktól :)
Hány ún. egészséges FFI és NŐ ültüzik úgy a mindennapokban, hogy ránézel és azt mondod, ez beteg?! Mennyien vannak, akik az utcán, tömegközlekedésben, piacon vagy strandon hányingerkeltőek, annyira gusztustalanul néznek ki és/vagy büdösek?!
Biztosan többen, mint a Pride összes résztvevője!

Provokálnak?! Na ne mondd! :)
Egy tüntetés célja az, hogy kiálljanak egy ügy mellett, amit bizonyos eszközökkel demonstrálnak. Az LMBTQ emberek azon az egy napon direkt esnek túlzásba, hogy "dafke itt vagyunk", még ha ti minden nap(!) buziztok is!

Én spec. tőletek undorodom és hányok!
simmering73
@INRI: És mi van a buzulós katolikus papokkl?
NKF
Na,én meg bevettem volna a vizágyúkat,könnygázt,gumilövedéket!Emlékeztetöül Fletóra!
Nem értem,hogy Fletó miért nem vonult fel!Elvégre ő is eléggé buzi!
Shikari
@Emmersson71: A tüncike célja, hogy egy beteg tudatú, aberrált kisebbség terrorizálhassa a normális többséget!
Emmersson71
@Shikari: "...kisebbség terrorizálhassa a normális többséget!"

Ezt gondold át újra :)
karma1
Bereczki ur, ennek a par frocsogo idiotanak mondja meg, hogy at lehet huzni a mihazankba, a naci szelsojobbosok koze, - bar ettol meg nem vilagosodnanak meg, mert nem ertik, hogy ez a felvonulas egyaltalan nem a nemi iranyultsagrol szol, hanem a kisebbsegek szisztematikus ellensegge tetelerol.
Aki ott volt, jol tette - 30 000 ember mar biztosan tudja, hogy hova huzza majd az X-et.
ómió
Te "kis kirekesztő"! Parizer efftársadat már oda se engedtétek?
human
Dévényi István aki a Magyar Nemzetnél volt újságíró és Orbán köztévénél is dolgozott szintén kijelentette, hogy életében most először érzi úgy, hogy ott a helye a pride-on.
Orbán azzal, hogy a pedofíliát összemossa a melegekkel akarata ellenére azt is elérte olyanok érezzék először legitimnek a pride-ot, akik korábban távol tartották magukat tőle. Ugyanis az emberi jogok tiprásában csak egy állomás ahogy a melegek elleni gyűlöletet Orbán felhasználja. Orbán szintet lépett és sokan megértették, hogy a pride eddig is arról szólt, hogy ez a kisebbség nem akar a négy fal közt rejtve élni, hanem a társadalom többi tagja közt akar élni.
Shikari
A beteg korcsok magamutogató hányingere kezdetét vette a normálisok provokálására.
durbincs
@Horizont: Ótvare látszik hogy abba a messzi bányás fiókban,bizony,messze-messze nem maga a legélesebb kés ? nem ?
Csak Mert Húgy-köves ? mint csak ez az erősen csökkent képességű ? mint ez az @Emmersson71: + @Eladott Ország: ?
durbincs
@karma1: Maga megint előkerült ? mint a bibircsokos krogya ? a vursliba ?
Shikari
@human: A buzik pedig elérték, hogy nyíltan kijelentsem, undorodom tőlük. Ennyit ért a provokációjuk.
durbincs
@Shikari: mert lelkük nincs ? csak a szaros gatyájuk ?
durbincs
@Mirabilis: Mert maga is csak Milliárdokat kapott az EU-tól ? 50Iq-s bányás Pridés Seglény ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? azért becsápolhatna @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
Emmersson71
@durbincs: Kösz..buzeráns vagy, mint apád/anyád :P
Mirabilis
@durbincs: A propelleren is működik a robot:
: Egy lelkes hazafi azonban most lerántotta a leplet Orbánék konzultációjáról. A férfi az interneten közvetítette, hogy mennyire egyszerű meghekkelni a kormány online konzultációs oldalát. Tizenkét óra alatt 3100 kitöltés produkált a kormány konzultációs oldalán a videó látható algoritmus. Ez is mutatja, hogy mennyire komolyan vehetetlen Orbán terelése.
ezalenyeg.hu/kozugy/lelepleztek-orban-kamukonzultaciojat-feljelentest-kaptak-jutalmul-81037?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=81037
durbincs
@Aki Én: Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ?az agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? de azért csakbecsápolt? @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ? nem ? mint@solidedge: @simmering73: @csak húgy...: ?
durbincs
@koszpeko: @koszpeko: hát maga is idáig jutott ? mint ez a @bakcsubakka: + a @nezelodo: komája ?
durbincs
@namihami: csak ugy mint maga ? aki bánya esze 2 elemivel ? 50IQ-val ? s csak maroknyi ésszel ?
durbincs
@Emmersson71: Mert maga csak a ló szerszámát kívánja ? Bezzeg - Tahó ?
durbincs
@sgl: Mert maga is 50IQ-s sexualis ragadozó lenne ? csak éppen lent a bányába ? de arénázik ? mert kevés a patkány ? és ez az 25IQ-s @csagyi: nevű a jelek szerint már rég megvolt ? és @RonaGyuri: a kisnyilas ? @Qqberci: ? a bánybuta ?
durbincs
@namihami: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ? csak úgy mint ezek a közveszélyesek ?
durbincs
@csak húgy...: egy ilyen bináris polgarmester mellett ? ez már a megtestesült csoda ? és nem a lovas-habos mű sellő ?... A Tütü Kata ?
durbincs
@bakcsubakka: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ? maga is csak úgy?mint ezek a közveszélyesek ?
durbincs
@Aki Én: @csipetke: Mert maga is egy bányás Prides homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont: +@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: @simmering73: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?
@sgl:@bakcsubakka: +@istván irén:-t a gyengéd elméjű ?
durbincs
@silber13: Diannás Temetődozeroló maga itt ? De Természetesen részegen továbbra is töcsköli a bányába a csilléket mi ? @sgl: komával ? @csak húgy...: komával ? azzal az 50IQ-val ? @bakcsubakka:aki @percsi: meg csak kukulgatt ?
durbincs
@fűre lépni szabad: Ja azzal a mélyen ülő un értelmes Orángután szemekkel ? + Mert már csak a fonnyadt Banána érdekli ?@fűre lépni szabad: mert maguk lent a bányába ? csille töcskőléskor ? darab szénnel mindig ráírjak a kottát ? mi ? 50Iq-s ?
de ponyt mint ez a talpig sutácska @istván irén: ?
durbincs
@silber13: Diannás Temetődozeroló maga itt ? De Természetesen részegen továbbra is töcsköli a bányába a csilléket mi ? @sgl: komával ? @csak húgy...: komával ? azzal az 50IQ-val ? @bakcsubakka:aki @percsi: meg csak kukulgatt ?
durbincs
@csak húgy...: aki @RonaGyuri: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?
durbincs
@csipetke: mert maga 50IQ-val a bányába lent már professzor ? mi ? a csillesoron ? de itt ? mint csak az ész osztásánál ?
a legutolsó legjobb ?
durbincs
@bencemacska: már magát is előkaparták ? a szerencsétlen gyengéd elméjűt ,a buzulgányt ? a denevér kula alól ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg - Tahó ? Mert maga a barnainges fasiszta náci Jákob ? 1-gyik titkos bányásszeretője ? Gyik ?
durbincs
@Emmersson71: Csak mert maguk lent a bányába a csilléket sorra töcskölik mindenféle ? hit nélkül ?
durbincs
@kula: mert maga csak 1 sz&r alakzat ? mint @csipetke: @Aki Én: @csak húgy...: + @Eladott Ország: ?
durbincs
@solidedge: aki @RonaGyuri: aki @Nessy: aki @gina: Mert maga 1 kriptónyilas 50IQ-s karlenditős fajgörény ?
durbincs
@kula: mert maga csak 1 sz&r alakzat ? mint @csipetke: @Aki Én: @csak húgy...: @Eladott Ország: @kissé felnőttem: ?
durbincs
@Mirabilis: maguknál lent a bányába 50IQ-s ? Senki ?
gina
@durbincs: Te egy nagy barom vagy a gyülölet már megzabálta azt a kis agyadat is, hajrá szarevő fidesznyik, OV d rosszabb mint bármelyik meleg te idióta, kell neked egy sötét zsiros cigány rá igazán büszke lehetsz /////
gina
@durbincs: Látszik nem kellesz senkinek te kis farok hiányos ----hahahahhahahah menj el egy prostihoz, igaz ha nincs mivel csinálni irigykedsz kis eunuk hahahahhahahaha
gina
@Shikari: Hát te az alja vagy örülnél ha lenne is valami a mocskos gatyádban de nincs azért a profilod egy farok irigy kis szarevő vagy... örülnél ha valaki a fenekedbe ,,,,,,,,,
gina
@Shikari: Te többség vagy??? hahahahhahahah nem hinném egy elmebeteg szaros kis román cigány OV el együtt... ennyi!!!
gina
@Shikari: Te elmebeteg ennyi eszed van, egy nő buzi??? hát eszed null te büdös cigány
gina
@durbincs: Neked meg semmi a trotykos gatyádban te sötét muzsikus hahahhah Irigyled öket !!! a helyedben kussolnék beteg farok nélküli
durbincs
@gina: mert maga korcs ? 50IQ-val a bányába lent már professzor ? mi a csillesoron ? de itt ? mint csak az ész osztásánál ?
persze a legutolsó legjobb ?
durbincs
@kissé felnőttem: Mert azzal a 2 bánya-elemivel ? +a 50IQ-jával ? bányába már publicsiszta ? maga szerencsétlen tőkfejű ?
durbincs
@bencemacska: már magát is előkaparták ? a szerencsétlen gyengéd elméjűt ,a buzulgányt ? a denevér kula alól ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.