Bayer arra reagált így, hogy Tóta W. Árpád most az olimpia kapcsán tett ki egy bejegyzést közösségi oldalára, amelyben úgy fogalmaz: nincs semmi baja Vas Kata Blankával, és azt is megérti, hogy „Hosszú Katinka nem tud úszni”.

"Te szerencsétlen proli" – Bayer keményen nekiment egy újságírónak
Kép: YouTube

Tóth csak azt nem tudja megérteni, „amikor egy ország népe képes egy percig is jobban érezni magát attól, hogy egy ugyanitt lakó leány NEGYEDIK lett HEGYIKERÉKPÁRBAN.

Nem, nem én vagyok a hülye, hogy leszarom

– írta a kedd esti posztban.

Még a cipőjüket se köthetnéd be az olimpikonoknak, te szerencsétlen proli.

- reagált rá Bayer Zsolt.

A publicista ezek után tegnap is írt egy hasonló posztot, amelyben a sportmédiát is kritizálja.

Tóth Krisztián cselgáncsozó bronzérmes. Negyedik lett Vas Blanka hegyikerékpárban. Bravúr: a 12. helyen végzett Bragmayer Zsanett a női triatlonosok versenyében

Ha ezek örömhírek, nyilván a dzsúdó és a triatlon mind nagyon fontos ügy, és egyáltalán nem mindegy, ki mit tud ezekben. De akkor hogyan lehet, hogy a hírekből vagy ki sem derül, kié lett az arany, vagy a legvégén két odavetett mondat?

Miért nem az a cím, hogy a grúz Lasha Bekauri aranyérmes – vagy miért nincs legalább róla IS egy hír? És ha a triatlon hírértékű, miért nincs ott az ezüstérmes és a bronzérmes, sőt a tizenegyedik helyezett arcképe és életrajza?”

– értetlenkedik az újságíró, majd megadja a választ saját utolsó kérdésére: azért, mert valójában nem olyan érdekes se a triatlon, se a dzsúdó,

egyik sem eladható kontent.

Végül szontyolodjunk el nyugodtan: a többieket pontosan ugyanannyira érdeklik a mi eredményeink, mint minket az övék

– zárul Tóta W. Árpád bejegyzése.

Forrás: Facebook/mandiner
Címlapkép: YouTube

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nincsenek egy kicsit túllihegve ezek a sportolók?
Én a magam részéről jobban tisztelek és becsülök egy valódi közhasznot hajtó kőművest vagy péket, akik tényleg másokért güriznek.
Azt a sportot is többre tartom, amit én űzök. Bayernek ilyen nincs, ő ebben éli ki magát.
Ezt is megértem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Mert amíg azt adja a magyar sajtó vezető hírként, hogy egy magyar a 8.-12.-21. és hasonló eredményt ért el, addig eltelik a műsoridő vagy tele a sajtó. Így nincs idő és hely arra, amit ha bemutatnának, akkor kiderülne a halálozási statisztika, a kínai oltóanyag hatásossága, a kekszgyárért fizetendő Euromilliók, az autópálya elkótyavetyélése (nem sorolom, mindenki tud/hat/ja). Ez egy fideszes médiapolitika, amit a zsidó buzitól tanultak és a médiában minden köpködésük ellenére állandóan használnak. Pont olyantól tanultak, akik ellen most használják.
Aki Én
Nincsenek egy kicsit túllihegve ezek a sportolók?
Én a magam részéről jobban tisztelek és becsülök egy valódi közhasznot hajtó kőművest vagy péket, akik tényleg másokért güriznek.
Azt a sportot is többre tartom, amit én űzök. Bayernek ilyen nincs, ő ebben éli ki magát.
Ezt is megértem.
tothjani
Érdekes hogy ezeknek a fasiszta patkányoknak menyire egy szövege van, hiszen Orbán is a Panelprolik miatt bukott el 2002-ben. Persze azután 2011-ben kijelentették hogy ők a új Nemesség.
gina
Ez a büdös mocskosszájú zsidó üzenget másoknak,, jobb lenne eltakarodna a szinről egy rühes állat
Toller Béla
Bayer egy halom szemét. MIndegy, mit ír és hová ... Tótának meg megint igaza van, ha nagyon kemény is ezúttal ...
ómió
Ez a Zsolti továbbra se bírja a bolsiszagot!
namihami
@ómió: Akkor a saját, az ""újságíró"" haverjai, valamint a fél fidesz szagától is nagyon undorodhat. Onnan és együtt jöttek.
ómió
@namihami: Legalább "haladó" módon gyökereztél le a 40 évvel ezelőtti állapotoknál? Vagy csak azt fájlalod, hogy az érintettek már akkor faképnél hagyták a bolsi tetübandádat?
Sámannus
Még nem is hozott fel mindent amit kellene.
Zsotyának nincs igaza most sem. Nézem a nap eseményeit követő műsorokat. Az M1 kurva jól értesült ő teljes beszámolókat készít mindenkiről, még közben a nertársakat reklámozó felvilágosító tevékenységet is sikerül eladni. Hát persze, hogy nem jut idő a vetélytársak bemutatására. Mi lenne akkor a kormánypropagandával? Ahogyan a csövön kifér úgy fossák az ide nem illő mantrákat. Zsotya csak ennek a szélhámosságnak falaz.
Gyurka80
@Sámannus: „Hosszú Katinka nem tud úszni” Ezt írta ez a belpesti hülyegyerek tóta w? Ez tényleg idióta. A bayernek megint igaza van!
namihami
@ómió: 12.20:. Rosszul írtad le. Helyesen úgy lenne, hogy ezek (az ilyen ""bayerek"") hál'istennek faképnél hagyták a normálisakat. És beálltak fideszesnek. Tagjai és szimpatizánsai lettek a Fidesz-BPK Pártnak. (Buzik-Pedofilek-Qrvapecérek). És, ami a legaranyosabb, odacsapódtak melléjük az Új Katolikusok is. Ha van moslék (és most nem a Rezsibuzi főztjéről beszélek-az egy másik variáció), akkor ez a katyvasz méltán mondható annak.
Sámannus
@Gyurka80: Sajnálom, ha csak a ner mantrára hajazol, de a lényeg csak a komentemben hangzott el az olimpia helyett némi gecifényező reklámokkal nyomul a siserehad, eközben az olimpia csak nyolcadik meg 127 helyezések listájáról szól. mert a helyezettjeink szíveskednek átadni a helyüket, mint a jó gyerek a villamoson. Esetleg még szóba kerül egy-egy fényes orosz vagy kínai győzelem azok után mint aki laposat fingott úgy hallgatnak. Csak a húgyagyú reklámokat nyomatnak.
Gyurka80
@Sámannus: Újszülött vagy? Reklámok nélkül nincs olimpia!
Sámannus
@Gyurka80: A baj csak az, hogy költségvetés önmaga reklámja az nem azért van, hogy a kisfiúk magukat reklámozzák vele, mert annak ezer helye van a gazdaságban.
Gyurka80
@Sámannus: És amikor gyurcsányi 10 emeletes nagyságú képe lógott egy házon?
kissé felnőttem
te egy élősködő senki vagy és, hogy mersz itélkezni, akit egy gimnazista is helyretesz az már az alja, hány sajtópert vesztettél és hány lesz még?
Sámannus
@Gyurka80: Baszkikám az kampány időszakban volt, és nem fosták szembe vele a köznépet úton útfélen. Aránytévesztésben vagy.
Te is Keszthelyen üdülsz a csókosokkal biztosan, és áztatod a valagodat. Jól megfizetnek biztosan, vagy teljesen elment a maradék eszed is azért vagy ilyen csőlátó.
Emmersson71
Olvassunk teljes cikket, talán megértjük a mondandót!

hvg.hu/w/20120813_olimpia
ómió
@namihami: Nafene! A bolsi tetübandád lenne a normális? Az, amelyik 45 év alatt 50 év lemaradást "vívott ki" nekünk a "rothadó kapitalizmus" mögött? Amelyik a "magasabbrendű társadalmának" bukása óta egyébre se képes, ha hatalomra kerül, mint az "elkúrtuk" meg a "hazudtunk reggel, éjjel meg este teoretikájára" alapított népzsebelésre? Ez lenne a normális? Akkor a te agyad nem az! Ha moslékot keresel, ne másra hazudd, ebbe tekints bele! "Vegytiszta"!
namihami
@ómió: Hol olvastad azt, hogy a ""normálisak"" a bolsik? Azok, akik akik a kommunista tagkönyvüket elégetve (déja vu 1956) gyorsan átálltak a Füstös mellé? Mert a fél Fidesz-vezetés belőlük áll.
A moslék az, amikor valaki pl. nemzetközi liberális alvezérből fajkereszténnyé vagy kommunista tagkönyvesből a volt fajtájára köpködő ""újságíró"" lesz.
Az pedig végképp aranyos, amikor egy Nemzetvezető Testvér, Bizonyos Tiszti Kaszinó eladással kezdve, majd ugyanez-aki ügyes választási trükkökkel (szavazatösszesítőprogram-vásárlás, határon átnyúló se..nyalás és hasonlók) a családjávall folytatja a milliomoscsinálást. Akinek 600.000 froncsit sikerült 13 év alatt megspórolni, de a Gyes-en levő asszonyka közben borgyárossá avanzsált. Akit a ""honvédség"" tulajdonában levő repülő társasutazási céllal fuvarozgat, általában a hobbi focimeccsekre. Aki az egészségesen született (hál'istennek) lányaiból pár esztendő alatt, egy genetikai mutáció révén, százlábút csinált. Aki úton-útfélen buzizik, miközben a családi asztalnál éppen szemben ül eggyel.
Soroljam???
istván irén
te rohadt román geci te kinek a cipő fűzőjét köthetnéd be anyádnak annak román cigánynak talán
ómió
@namihami: Te, ugye, a Fideszt szapulod, hazudod rá a jövő hetet is? Ergó, a másik, a bolsi oldal promótere vagy! Ennyi nem áll össze a fejedben? A moslék meg az, amikor a kisnyilas koalíciózik a fajbolsival, ahogy Parizer testvér-efftársatok Böszme efftársatokkal! Nem a 40 évvel ezelőtti, volt érdek-bolsi a bolsi, aki már 30 éve otthagyta a bolsi tetübandátokat, hanem az, amelyik egy-egy kongresszusán máig is "szent zsoltárotokat", az Internacionálét harsogja! Ennyit se látsz? De, úgy tűnik, neked az irigykedésen, a nem-bolsik gyalázásán, a rájuk tücsköt-bogarat hazudáson felül már semmi nem látható! Ezt kár lenne sorolnod!
Aki Én
@ómió: mindent elmond rólatok, hogy aki kritizálja a tolvaj, hazaáruló bolsi gazdádat, az a bolsi. Jó alanya agy a suttyó, hazug, uszító, bolsevista propagandának. Tkp a magadfajtáknak találták ki. És működik
Buta vagy, és ez már így is marad.
Toller Béla
Nincs az az olimpikon, amelyik egy duma után szóba állna veled, bayer ! Legfeljebb dupla életjáradék fejében ...
Dr. Proktor
@ómió: Van érved is vagy csak szapulod akit érsz? Setét vagy fiam, ülj le...
ómió
@Aki Én: Csak nem felébredtél a szedáltságodból, bolsiék idiótája!? De - látom - a tetübolsi fajtádat - tudod: amelyik máig is az Internacionálétokat harsogja és az új Szovjetunió Európai Egyesült Államok megteremtéséért "küzd" - még mindig képtelen vagy felismerni! Vagy ez a másra hazudásuk nálad már feltétel nélküli bolsevik reflex, efftársék elmebetege!? És agydonorod még mindig sehol?
ómió
@Dr. Proktor: Mire kell neked érv, bolsi idióta!? Amit úgyse értesz, semmi módon?
Nessy
@ómió: Nem tudna véletlenül valami mellett, vagy ellen érvelni, értelmes gondolattal? Ugyanezt az alpári egyen szöveget egy részeg útkaparó is meg tudja jegyezni!
ómió
@Nessy: És te még annak megjegyzésére is képtelen vagy? Az érvek meg nem látását részedről meg, ugye, már ne is említsem?
Nessy
@ómió:Kommunikáljon magával a svábhegyi beteg szamár!
Nessy
@ómióÉn nem. Viszont a szamarak sem vállalják.
ómió
@Nessy: Egyik "minőségedben" se vállalod tovább? Akkor, ágyő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.