Kisvárdán megszűnt több fontos szakrendelés. A városból és egy sor kis határszéli faluból ezentúl Nyíregyházára kell bumlizni az urológiai, érsebészeti, bőrgyógyászati, gyermek-tüdőgyógyászati ellátásért – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos.

Tragikomédia: megszűnt a szakrendelés Müller Cecília kinevezett egy másik kórházat, kiderült hogy ott is megszűnt
Kép:Facebook

Ráadásul, ha nem lenne ez az egész annyira tragikus, ki is nevethetnénk Müller Cecíliát, aki az allergológiai és immunológiai szakrendelésre is Nyíregyházát jelölte ki először.

- írja a bejegyzésében, ahol arra is kitér, hogy Müller csak pár nap múlva vette észre, hogy olyan szakrendelés már Nyíregyházán sincs, így a módosító határozat szerint Debrecenbe lehet utazni órákat, ha valakinek be kell állítani a szteroid adagját.

Azt, hogy Kisvárdán probléma lehet amiatt, hogy Orbán a görögkatolikus egyháznak (egyben a Seszták családnak) adta a kórházat, már a HVG megjósolta korábban.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook 

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Horizont: Mindent elmond róla, hogy a pénze - a pénzünk - számolásán kívül nem nézek ki belőle többet. Sem emberként, sem szakmailag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Ennél, azért - valljuk be - az efftársi kórházbezárások "sokkal bíztatóbbak" voltak!
Nessy
Manapság nem kell kórházat, rendelőt bezárni, pocsék finanszírozási rendszer, ember hiány, és megszűnik magától, csak lassabban. Ha egyszer megunják a beszállítók, hogy milliárdokat hitelezzenek bizonytalan ideig, ( jelenleg 80 mrd) akkor végképp le lehet húzni a rolót. Aztán lehet menni a szépen felújított templomba, vagy az új stadionba gyógyulni!
balos
@sgl: Kb 2 hónapja ezt írtam már le,de a 89 óta tudom,hogy kisgeci hitler hova vezeti a "naszádot"!
tothjani
És a birkáknak ezt is sikerként fogják eladni, aki lelkesen tapsolnak is, miközben anno a kórházmentő tüntetéseken lelkesen bégettek.
nezelodo
Nem tudta szegény Cili, hogy azok a szakrendelések annyira valósak, mint az ő szakvizsgái.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.