Augusztus 23-án állnak a közvélemény elé a hétpárti egyesült ellenzék képviselőjelöltjei, ekkortól indul az ellenzéki előválasztás.

Az MSZP EP-képviselője, Ujhelyi István vasárnap tette közzé nyílt levelét a Facebook-oldalán, amelyben arról írt, hogy elindult a visszaszámlálás az Orbán-rezsim leváltására – vette észre a 168ora.hu.

Ujhelyi szerint hétfőn kezdődik a visszaszámlálás az Orbán-rezsim legyőzésére

Fotó: Facebook/Ujhelyi István dr.

A bejegyzés szerint augusztus 23-án, hétfőn válnak hivatalossá az ellenzéki előválasztás jelöltjei, ekkor indul az aláírásgyűjtés is, amely szeptember 6-ig tart. Az EP-képviselő szerint az aláírásgyűjtés a történelmi pillanatok egyike, ilyenre (ellenzéki előválasztás) még nem volt példa itthon, "kivételes idők, kivételes megoldások", ahogy írta.

Ujhelyi a bejegyzésében arra is kitért, hogy most indul az Orbán-rezsim szétrobbantása, és arra is felhívta a figyelmet, hogy már most látszanak a jelek arra ,hogy a NER Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjét látja a legesélyesebb ellenfélnek 2022-ben.

„Biztos vagyok benne, hogy Karácsony Gergely képes lesz újraegyesíteni ezt az országot, képes lesz hidakat emelni az árkok fölé és végre a többség akaratának érvényt szerezni a kevesek gőgös uralkodása helyett. A rezsim is tudja ezt, nem véletlenül fordítanak minden energiát Budapest főpolgármesterének, Orbán legerősebb kihívójának lejáratására és megállítására. Nem fog sikerülni. A visszaszámlálás holnap elkezdődik”.

Ujhelyi szerint a jelenlegi hatalom 

"mérhetetlen gerinctelenségét az mutatja meg, hogy a magára húzott nemzeti színű lepel alatt kilopta a nemzet vagyonát. Egy igazi hazafi tesz ilyet?! Együttműködést és nemzeti egységet hazudnak, közben minden erejükkel a magyarok egymásnak feszítésén dolgoznak, mert amíg mi egymással vagyunk elfoglalva, addig nekik könnyebb lopni. Orbánék azért fognak bukni, mert elvesztették a mértéket, a gőg és az arrogancia vált minden tettük mozgatójává, a kontrollvesztett habzsolás, a frusztrációból adódó kivagyiság eluralkodása lett mindennapivá. És ez még azt is annulálja, azt is értéktelenné teszi, ami egyébként az elmúlt tizenegy év pozitívumainak rövidke listájára íródott."

A teljes bejegyzést itt lehet elolvasni:

Forrás: 168ora.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Újhülye mindig megmondja, de mindig lesz@rják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 7.32

Bátorságért, tenni akarásért, tiszta gondolatokért nem kell a szomszédba mennie.
Csak ez legyen meg: " mert veletek együtt miniszterelnökként, titeket a hátam mögött tudva biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeresen fogunk tudni kormányozni is. "
Vízválasztó a jövőnkre nézve, hogy tudunk-e, akarunk-e hátországként működni. Rajtam, rajtad, sokunkon nem fog múlni. És akkor most kihagyom, hogy de:
Csizmás Kond
Biztos vannak nagyonsüket baloldaliak akik elhiszik a nemzetvagyonellopást, de tudni kell hogy ez a kormány vásárolta vissza amit a nagyszájú baloldal ellopott, eladott...
...és hazug kampánnyal nem lehet messzire jutni.
percsi
@csak úgy...: "nem mert kifogásom lenne a klárátok ellen ! a fidesz végig ekézni fogja mert ö gyurcsányné és a védekezésen kívül semmire sem marad majd energiája! -"

Mi a kifogásod Klára ellen? Szerinted ki lenne a legalkalmasabb, és miért?
Az ekézés meg fog történni, bárki legyen az. Vagy is már megkezdődött, ahogy közeleg a vég, egyre jobban fog erősödni. A következő hónapokban kitalált hazugságok sorozatát fogjuk olvasni.
Ha eltitkoltak valamit, és majd az elkövetkező hónapokban szerzünk róla tudomást, azért a mostani kormány lesz a felelős!
Az ország irányításához Klárának meg van a végzettsége, gyakorlata, okos nő. A többiek mögötte lesznek, és remélhetőleg segíteni vagy kérdőre fogják vonni. 2/3 nélkül az ellenzék is érvényesülni fog.
Gyurcsány az 1.sz. közellenség, eltelt 15 év, miért nem vonták felelősségre? Szerintem azért, mert mocskos lejáratás történt 2006-ban.
Miért is fél ennyire Gyurcsánytól az orbi? Remélem jövőre ki fog derülni!
Béla333
"Az összefogás pártjai véglegesítették névsorukat, ami alapján nem szánnak nagy szerepet a szavazóknak a jövőre induló képviselőjelöltek és a miniszterelnök-jelölt kiválasztásában...
A rendező aHang civil szervezet oldalán eddig 12 ezer fő regisztrált, ami különösen annak fényében kevés, hogy legalább egy éve köztudomású az előválasztás megrendezése..."
mandiner.hu/cikk/20210818_verseny_lezsirozva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.