Ezek szerint olyan ismert embereket fenyeget veszély, mint Pogány Judit vagy Cserhalmi György, Kulka János, Péterfy Bori vagy éppen Lakatos Márk. 

Demeter Szilárd: kormányváltás esetén maga a pokol vár azokra, akik szerepeltek az előválasztást népszerűsítő klipben
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Petőfi Kulturális Ügynökség vezetője a mandiner.hu-n, a Támad a múlt című cikkével reagált az előválasztást népszerűsítő klipes dalra, amiben számtalan magyar művész – színészek és zenészek – tűnik fel. 

Demeter Szilárd szerint egy esetleges kormányváltás esetén maga a pokol vár azokra az ismert színészekre és zenészekre, akik szerepelnek ebben a klipben. De egyáltalán nem arra gondolt, hogy nekik a jobboldaltól kellene tartaniuk a Fidesz választási veresége esetén. Úgy értette, hogy a baloldal fogja őket felfalni – írja a telex.hu.

Látszik rajtuk, hogy adnának egymásnak ösztöndíjat, kitüntetést, állást, megbízást, de nem tehetik, mert a Fidesz van kormányon, és ez életük legnagyobb traumája. (…) Van egy rossz hírem a kommunistákba oltott liberálisok utóvéd-csapata számára: nem a jobboldaltól kell tartaniuk. Ahhoz képest, amilyen szabadságban élhettek az elmúlt három kormányzati ciklus alatt, egy esetleges kormányváltást követően nekik annyi, na az lesz a pokol.

Felfalják őket a saját kineveltjeik, akik ugyancsak egymásnak akarják adni az ösztöndíjakat, zsíros állásokat, miegymást. Ezért őket fogják támadni. Mert a marxista baloldal mindig, minden időkben és mindenhol ezt csinálta. Egymást nyírják ki. És legtöbbször a feltörekvő új kommunisták nyertek

– üzeni nekik Demeter Szilárd.

Forrás: telex.hu, mandiner.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Ez olyan hülye és aljas, amilyen eredendő aberráltság okán csak egy Romániából áttelepült fideszes keresztény funkci lehet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Figyu balfasz! Van bármi, ami belefér abba suttyó bolsi fejedbe?
Segítek. Nincs!
ómió
@Aki Én: Se az elmebetegségedből, se a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájából nem bírnak téged kikúrálni ott a vigyorgóban, efftársék zakkantja!? És még agydonorod sincs kilátásban? Akkor, fajgörény, legalább gyakrabban szedáltasd magad!
lusta
Olvsom a listát és nem győzök csodálkozni. Ezek az emberek az életük során már valamit, valamit?, letettek az asztalra. Nem egyet és nem kettőt. Ez az autópálya hosszúságú fontos megbízásokkal telitűzdelt muksó mit tet le? Mit alkotott? Mire fel meri egyszerűen az etetőjét (by Papp) kinyitni?
Nessy
@lusta: Mert az hiszi, hogy kinek Orbán hivatalt ád, annak észt is ád hozzá! Persze, ha van miből! Mindenesetre ezekre az művészekre sokáig forgunk emlékezni, míg erre a megélhetési "hű magyarra" legfeljebb azért amit tönkretett!
Aki Én
@ómió: Hogy a bánatban vagy te ennyire buta idióta balfasz?
És főleg, minek?
csipetke
Ez a seggarc tudja,hogy a gazdája is kommunista volt,a fidesz-vezérkarral együtt?De valaki szólhatna neki,hogy mielőtt nyilatkozik,rágja át a dolgot sokszor,mert elképesztően ostoba dolgokat mond,ahányszor csak megszólal. Ismert embereket becsmérel,akik ismert,sőt elismert emberek,de ki ez a demeter? Csak orbán kutyái közül egy,akik jutalomfalatért,vagy vállveregetésért bárkit megugatnak. Kiváncsi vagyok,hogyha az orbán-kormány jövőre megy a levesbe,vajon mi lesz orbán kutyafalkájával,az ilyen demeter-félékkel?Hazamegy a fatornyos kis falujába Romániába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.