A Demokratikus Koalíció kezdeményezi, hogy állítsanak fel egy kormányzati vizsgálóbizottságot, amelynek az lenne a feladata, hogy feltárja a katolikus egyházon belüli, kiskorúakat érintő szexuális visszaéléseket – jelentette be a DK frakcióvezető-helyettese. Vadai Ágnes nem mulasztott el párhuzamot vonni a Magyar Katolikus Egyház és az Orbán-kormány között.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Nem tom' mit mond az Írás a pedofil papokról de hogy nem a vallás része az biztos. Ergó nem lehet vallásellenes kirohanás.
Lengyelek ' vallásellenesen ' hol is tartanak ez ügyben ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemkati: ...ja...vagyis bemennél az osztályba és megkérnéd a gyerekeket hogy akinek a csingilingijét megfogta a papbácsi az nyújtsa fel a kezét ?...:)
...szerintem ez halva született terv. A gyerek amelyik ilyen dolgot művel az legnagyobb részben önszántávól, persze rábeszélt , félrevezetett de önként csinálja és az nem fog ja bevallani, hacsak rajta nem kapják.
nemkati
@Csizmás Kond: Na, ehhez már szólni se tudok, olyan hülyeséget írtál.
nemkati
De hogy ne csak egymást, a pedofil papokat és Vadait szidjuk, itt egy hasonló akut téma, akit érdekel és van ideje, javaslom nézze meg, nagyon fontos gondolatok hangzanak el bennük.

www.youtube.com/watch?v=UxM88qP4aeg
www.youtube.com/watch?v=3cNKDY2Kw80
www.youtube.com/watch?v=aDwuX8wjdyA
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: A tegnap 10:15-nél Havanagi által belinkelt videóban, részletesen hallhatjuk a gyerekkori bánásmódot, Pető Attila elmondásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.