Dr. Papp László, Debrecen polgármestere is aláírta a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót – számolt be Facebook-oldalán a helyi Fidesz.

Debreceni polgármester: ez a gyönyörű terünk is a jelenlegi kormánynak köszönhető

A városvezető szerint "nem érdemelnek még egy esélyt azok, akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot, becsapták az embereket, az önkormányzatokat pedig eladósították, kilátástalan helyzetbe hozták" – utalt a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányokra.

Amit viszont a fideszes polgármester saját pártja tett 2010 óta, az úgy néz ki, maga a tökély. A videó tetőpontján Papp László a letérkövezett Dósa nádor teret is érvként hozza fel:

ez a gyönyörű tér is erről tanúskodik

- mondja, majd arra kéri az embereket, írják alá a Fidesz petícióját.

Fotó: Facebook/Fidesz Debrecen

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
a nyelvetek a földet éri, még a végén tüske is megy bele !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Érthető! A máshonnan elvett milliárdokat számolatlanul önti Orbán Debrecenbe!
lampa laz
@sgl: ...de igen, észbe kellene végre kapni mindenkinek akinek a fideszből elege van. Bízom benn ha az előválasztások lezajlanak, akkor végre az ellenzéki összefogás elkezd a programjával előállni úgy, h közben nem veszíti szem elől a fidesz fszságait sem. A fidesznek soha nem volt, nincs és nem is lesz programja a "folytatjuk"-on kívül. Kizárólag az ellenzék lejáratásával fog operálni a választásokra. Nem véletlen készült az elkúrtuk film sem, ez is ezt a célt fogja szolgálni. Nagyon toppon kell lenni az összefogásnak, mert iszonyatos ocsmány lesz ez a kampányidőszak. Én mindenesetre nagyon drukkolok nekik úgy, h hajrá!
csipetke
@sgl: 08:51 Ha ennyire tudod,hogy mikor mit,és hogyan kell(ett) volna csinálni,hogyhogy nem te vagy most a miniszterelnök?
namihami
Mi más várható Kósafalván egy Kósa-klóntól? Ahol még a disznók is fideszesek?!?!
namihami
@sgl: Jó, talán nem mind. De a Kósamami disznói majd kötelezően ki lesznek vezényelve jövő tavasszal. Különben jön a böllér...
gina
Ott is csak úgy nyüzsögnek a választók, mint a hullaházban hahahahha, nem megy haverok a nagy propaganda???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.