A politikus szerint Orbán Viktor migráns- és Soros-ellenes kampányokat folytat folyamatosan, ő maga az, aki a legtöbb migránst telepített be Magyarországra.

"Iszlamista terroristákat is beengedett Orbán Magyarországra" – állítja Márki-Zay Péter
Orbán Viktor és Zaid Naffa Fotó: MTI/Kollányi Péter

Szerinte amíg Soros Györgynek egyetlen migránst sem sikerült Magyarországra hozni, addig csak Orbán Viktor letelepedési kötvényével összesen 20 ezren érkeztek.

Köztük volt Zaid Naffa iszlamista terrorista és a nemzetközileg körözött Ghaith Pharaon is

– utóbbit még vacsorázni is meghívta Orbán.

Az a Salah Abdeslam is megfordult Magyarországon, aki 130 embert gyilkolt meg Párizsban 2015-ben. Neki 200 ezer mobilos SIM-kártyát sikerült vásárolnia a merénylet előtt Budapesten anélkül, hogy ez a magyar hatóságoknak feltűnt volna.

Orbán Viktor továbbra is 55 ezer migránst fogad be évente.

- emelte ki Márki-Zaj

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kollányi Péter

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Az a Salah Abdeslam is megfordult Magyarországon, aki 130 embert gyilkolt meg Párizsban 2015-ben. Neki 200 ezer mobilos SIM-kártyát sikerült vásárolnia a merénylet előtt Budapesten anélkül, hogy ez a magyar hatóságoknak feltűnt volna."

Azóta kell évente baszakodnunk - teljesen feleslegesen! - a feltöltős kártyákkal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a titkos migráns simogató még a híveit is átveri..
Csizmás Kond
...200 ezer...ez ugyanolyan mint akinek petróleumlámpa akadt a horgára...és még éget is...
...és őrá mondják hogy becsületes...amikor így tud hazudni ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: neked csak a fideszék nem hazúdnak! :) -na ettöl vagy ekkora bumburnyák..
Emmersson71
"Az a Salah Abdeslam is megfordult Magyarországon, aki 130 embert gyilkolt meg Párizsban 2015-ben. Neki 200 ezer mobilos SIM-kártyát sikerült vásárolnia a merénylet előtt Budapesten anélkül, hogy ez a magyar hatóságoknak feltűnt volna."

Azóta kell évente baszakodnunk - teljesen feleslegesen! - a feltöltős kártyákkal!
tudode
Mi az, hogy a mindenreható terroristákat, még a svádhegyi szomszédja is volt:
.
Dióhéjban:
.
---- Zaid Pfaharon
Nagyjából 197 000 találat (0,45 másodperc)
www.google.com/search?q=Zaid+Pfaharon&oq=Zaid+Pfaharon&aqs=chrome..69i57j33i10i160.13948j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------
...
----- Zaid Naffa Orbán Viktor szomszédságában lakik,
Nagyjából 391 találat (0,46 másodperc)
.
www.google.com/search?
.q=Zaid+Naffa+Orb%C3%A1n+Viktor+szomsz%C3%A9ds%C3%A1g%C3%A1ban+lakik%2C&oq=Zaid+Naffa+Orb%C3%A1n+Viktor+szomsz%C3%A9ds%C3%A1g%C3%A1ban+lakik%2C+&aqs=chrome..69i57j33i160l5.19564j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.

----- A török meló - Adnan Polat és az Orbán család üzletei
magyarnarancs.hu/belpol/a-torok-melo-99539
.
""""Bemutatjuk a török multimilliárdost, aki egyaránt bejáratos Erdoğanhoz és Orbánhoz, és aki közvetített is az európai illiberalizmus két vezéralakja között. A Galatasaray futballklub egykori elnöke az elmúlt években az Orbán család igaz barátja lett, a kastélyvásárlások egyik kulcsfigurája, miközben cégei milliárdokat húznak a magyar államtól. (...)
.
Orbán kinézte, Pharaon megvette
.
Alig egy éve volt miniszterelnök Orbán Viktor, amikor eldöntötte: a közjogi méltóságoknak költözniük kell a Rákosiék ideje alatt épült, elavult épületekből. Ekkor, 1999-ben nevezték el a Béla király úti hatalmas parkot és a benne található villákat „közjogi skanzennek”, ahol egymás mellett lakott Orbán, Áder János házelnök, illetve Göncz Árpád köztársasági elnök. A terv az volt, hogy megszabadulnak a telekként is roppant értékes svábhegyi komplexumtól, és a vételárból új házakat vesznek vagy újítanak fel a rászoruló méltóságoknak./...)
------------------
.
Tehát minden mindennel, és mindenkivel összefügg, mégpedig kezdeményezésére az arab testvéreknek, hogy
.
----- .Orbán Viktor és az iszlám
www.youtube.com/watch?v=thI7GhctOeE
.
A saria, korán szabályait ismernénk, nem tartanánk itt!!!
.
Huuuuuuha!
vacsi
@Emmersson71: Engem is bosszant, de nem tartom feleslegesnek!
karma1
@Csizmás Kond: ne meressz mar lencsi szemeket, mert piszkosul nem all jol! Egy hajlektalan nevere vettek egyetlen boltban 200 000 darab SIM kartyat - szerinted ugyan kiknek a reszere? Es vajon ki elesitette be ezeket? Mert csak magyar Telekommal voltak hasznalhatoak! Ez nem levegobol kapott info, macsek, hanem tenyek!
Emmersson71
@vacsi: Gondolod, hogy egy valódi terrorista nem ken meg egy hajleszt, hogy vegyen neki néhány Domino kártyát? Ha komolyabb vezető, akkor eleve nem hamis személyazonossággal utazik?!
Tényleg elhiszed, hogy ez az intézkedés nem pótcselekvés???
Igen naiv vagy :)
Csizmás Kond
@karma1: idézek egy 444-es cukkből tehát mindenki ahogy veszi és értelmezi ahogy akarja
" Mint kiderült a Belgiumban elfogott dzsihádista és társai egy arab érdekeltségű GSM boltban jutottak a magyar kártyákhoz, és ezzel tartották a kapcsolatot az Iszlám Állammal illetve egymással. Most úgy néz ki, hogy ezek a kártyák is abból a 200 ezres csomagból származtak, amit hamis névre vásároltak Magyarországon."
..azért besegítek mert biztos vagyok benne hogy félreértetted, tehát arabtól vették akinek volt egy kétszázezres darabszámú kártyája de sehol nem írja hogy mind megvették volna csak abból vásároltak, ugyanis a 200 ezres GSM rendelésnek ugyan nyoma van mert külföldről hozták be de az hogy abból kinek mennyit adott el már nincs semmi adat...szóval az értelmezést sem ártana gyakorolni ha már így állunk...
ómió
Márki-Zay efftárs se képes különbséget tenni "oltalmazott", kötvényes meg migráncs között? Akkor, "könnyű lehet" neki!
nezelodo
@Emmersson71: Azóta szórakoznak velünk a feltöltős SIM kártyák évi újra regisztrálásával. Ugyanakkor a hirdetési portálokon százas csomagban árulják olcsón a már "no name" regisztrált kártyákat. Nem számít, fontos, hogy a kisember érezze az értelmetlen törődését a kormányának.
karma1
@sgl: En meg mar nem is tudtam venni sem, mar 2006-ban sem, mert nem volt otthoni allando cimem. Nem tudom, hogy a hajlektalan kinek a lopott irataival tudott dolgozni.
Emmersson71
@karma1: Pl a hajléktalan szállóét adja meg..vagy épp van még lakcím kártyája. Én anno úgy jelentkeztem be a párom szüleihez, miután eladtuk tesóimmal az örökség lakásunkat, hogy a tulajdonosoktól nem volt jelen senki, de még csak egy nyilatkozatra sem volt szükség!!! És később értesítést sem küldtek számukra!
Igencsak hőbörögtem, mert ilyen alapon bárki bejelentkezhet bárhová!

Vagyis simán lehet egy hajlesznak lakcíme.
karma1
@Emmersson71: Koszonom a magyarazatot, - az az igazsag, hogy en mar semmi ilyesmit nem ertem meg otthon: sem a jogositvany valtasat, sem a lakcimkartyat, sem ilyenb baromsagokat. Mindent szetdarabolni - baromsag volt. Egyebkent pedig igazad van a bejelentkezessel es atirassal kapcsolatban!
kissé felnőttem
@karma1: pld hozzánk tudtunk nélkül bejelentkeztek évek multán derült ki pedig senkinek soha nem irtunk ilyet alá és azt mondák a hivatalba ez nem ujkeletű tortura meg a kijelentkeztetése Okmányiroda ??? cccc
gina
Nem zörög a haraszt...ettől a cigány patkánytól minden kitelik, a legnagyobb maffia szemét a földön
percsi
Elhiszem! A pénz a terroristáknál van, pénzért kaptak letelepedési engedélyt.
karma1
@percsi: A zaidot mar evek ota keptelen atnyomni a magyar biztonsagi vizsgalaton. Szerintem meg a pharaon se halt meg, csak atplasztikaztak, es most Fatima neven fog valahogy visszaterni...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.