A várható példátlan gazdasági növekedés eredményeként a nyugdíjasok nemcsak a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat kapják vissza, hanem előreláthatólag nagy összegű nyugdíjprémiumban is részesülnek – jelentette ki a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott vasárnap a közösségi oldalán.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja és a korrekció nagy részét ellopják, s nem is építik be
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
A példátlanul magas infláció miatt pedig veszít a vásárlóértékéből!
A nyugdíjprémium törvényben előírt - még a Bajnai kormány terjesztette elő! -, és egyszeri összeg, tehát a nyugdíj mértékén nem változtat!
A 13. havi nyugdíj csak 53. havi...nem kell hazudni!!!

"Nyitrai Zsolt kifejtette: egy családbarát országban, mint Magyarország, a nyugdíjasoknak is fontos szerepük van."

2010-től 2020-ig miért nem voltak fontosak a nyugdíjasok annyira, hogy visszavezessétek a 13. havi nyugdíjat? És beszélhetnénk az "elkopott" (beépült a bérekbe...) 13. havi fizetésekről is!!!
nezelodo
@Giovanni Alba: A 30 000 covid áldozat, és a ki tudja mennyi korház kiürítési áldozat zöme nyugdíjas korú polgártársunk volt. Az ő ellátásuk ha csak évi egymillió Ft nyugdíjjal számolunk személyenként, kb 30 milliárd Ft évente. Gondolod, hogy ők nem számoltak ezzel? Ehhez képest a kifizetendő korrekció aprópénz. Aztán hogy meg vannak sértve, ha a Jakab nevén nevezi őket.
namihami
Illetve a 13. havi töredékét. Csak a pontosság kedvéért.
És a prémium is csupán a 2021 előtti nyuggerekner dukál, hiszen azoknak az idei árak a tavalyihoz képest) egy szemernyivel se változtak. Ugye?!?! Azok még a tavalyi árakon vásárolhatnak.
kereső
@nezelodo: 42 milliárd a "megspórolt" nyugdij összege.:(((((((((((((((((((
nezelodo
@kereső: Látod, milyen jószándékú vagyok velük, de ne aggódj, nem gond nekik azért eltapsolni, bár a 3000 milliárd lenyúlt MANYUP-hoz viszonyítva, amivel azóta sem számoltak el hitelt érdemlően, nem sok. A beígért magán-nyugdíjszámlák megalkotása pedig azóta sem jött össze, és annyira volt igaz, mint Orbán egyéb bejelentései.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.