Aki nem látja a különbséget Dobrev és ő közötte (azon túlmenően persze hogy egyik nő, a másik férfi, Alaptörvény szerint), az nem lát semmit. Gyurcsány nem Dobrev. Semmilyen szempontból nem az. Írtam már, Hillaryt sem lehet összekeverni Clinton elnökkel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kereső: Ennél nagyobb probléma, hogy akik anno a 300 forintos vizitdíj, a 6000 forintos egyetemi tandíj ellen szavaztak, ma lelkesen fizetik a több százezres tandíjat, ha kell hitelből, és ha nem akarnak hónapokat várni egy vizsgálatra, akkor a 100 ezer forint feletti MRI-t vagy CT-t. Persze, ha van miből! De ha egy lelkes fideszesnek ezt mondód, akkor a demagóg libsitől kezdve minden vagy. Most ez a hirtelen támadt nyugdíjas "szeretete" a kormánynak olyan álságos, de sokan elalélnak a gyönyörtől. A fiataloknak tényleg jól jön az adófizetés, mert arra egyik sem gondol, hogy ez a költségvetésből fog hiányozni, tehát valami rosszabbul fog működni. És hogy valakik ezt a pénzt befizetik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"nagy marhaság volt a népszavazás a vizitdíjról meg a kórházi napidíjról, meg az ingyenes vagy fizetéses egyetemről (ki az, aki megszavazná pl, hogy az amúgy is kötelező járulékon felül még fizessen?). A miniszterelnöki casting meg, mint írtam, kifejezetten tragikomikus volt."-
Két megjegyzés ehhez: a népszavazást nem Gyurcsány kezdeményezte- összegyűlt az azt követelők részéről az aláirás,a parlamentnek kötelező volt kiirni- tehát ebben bnem GYF a luda. Besegitett ebbe az Alkotmánybiróság is, amely kimondta- meg lehet tartani a népszavazást mert, FIGYELEM!!- " nem érinti a költségvetést".( nem a frászt- vastagon).

2.miniszterelnöki casting: legyen szives a cikkiró( vagy az aki ezt igy magyarázza) magyarázza meg , hogy az mszp bénázását, töketlenkedéseit, ad-hoc ötleteit miért varrja az akkor már lemondott GYF nyakába- hiszen már pártelnök sem, meg kormányfő sem volt.
Csizmás Kond
A cikk írója nagyon nagy általánosságban próbál jellemezni, és azt is úgy teszi, hogy darabonként, egyenként bírálja el a hézagos jellemzésben említett tettei, hogy így minél semmitérőbbnek lehessen feltüntetni, mert ugye pl. mi az a háromszáz forintos vizitdíj vagy akármelyik csak úgy egyedül... de összeadva már közel sem az amit egyenként mutatnak.
----és nem ugyanaz Klára meg Ferenc...tényleg nem, bár az orruk némileg hasonlít ...és az elv amit követnek, a pimasz és szemtelen arrogancia ahogy előadják bosszúvágyukat, a semmitmondó elképzelésüket a kormányzásról amit a zunió nélkül el sem tudnak képzelni és minden elképzelésük amit kimondanak ugyanaz, tehát nem a formát a nemet vagy a személyt kell venni hanem azt amit csinálnak vagy csinálni akarnak ami egy és ugyanaz,m amit egy elképzelésen elven főztek ki közösen egy ágyban, egy asztal mellett, egymás gondolatait egységbe öntve...tehát ezekből nem kell, még az emlékük sem.
kissé felnőttem
Urak ebben az országban orbán szinre lépése után valakiket mindig le kellett járatni hol az ország népét riogatva a migránsokkal, de amikor ők rogánnyal pénzzért tették a kötvényezéssel akkor kussoltak.hol gyurcsányra hivatkozva hol a 93- vagy 97 éves Sorosra aki embert csinált belőle de gazemberré sikeredett mindig ment a másik mocskolása és a háttérből meg az államtitkárai tépték a szájukat.
Ellenzéki oldalról sem sajtó, semmi féle forum nem állt, és MA sem áll rendelkezésre. Max itt de a segggyalói trollok ként itt is iQ huszárok csak mocskoljár azt meg libsizik aki ir egyáltalán. Akkor kinek kell a 10 parancsolat ga a kásler azzal gyógyit az orbán meg az összes vásárlást elintézi mint fő gyógyszerész meg tán főorvosképében már operát is ir? és vezényel.Akkor itt a pénz kérdése kinél a kassza kulcsa? Ja most éppen subi dubajban? A nővéreknek is a p edagógusoknak is igért pénzt a rendőröknek is és??? ja igéretből mehetnek a patikába az áruházakba aztán ???Ja meg 600-ért lassan tunkolni ?az autónkat tolva vagy Tankolni? Összefogásról itt nekem ne papoljon senki, mert látszik kik és min marakodnak Jakabtól fekete győrig Egyet kellene mindnek támogatni mert tényleg 44 x lesz a nyakatokon orbán az enyémen meg napokat mert egyre vénebb leszek aztán le is sz... ám.Saját bagázsa kitömve a kevesebbje az 2 millió aki éhezik és rezsire sem kerül akkor ki nyer itt akinek kitőmve a zsebe a bukszája degesz + 3-8 bank kártya hát ? Magyar mentalitás ezer éve ez.
Nessy
@kereső: Ennél nagyobb probléma, hogy akik anno a 300 forintos vizitdíj, a 6000 forintos egyetemi tandíj ellen szavaztak, ma lelkesen fizetik a több százezres tandíjat, ha kell hitelből, és ha nem akarnak hónapokat várni egy vizsgálatra, akkor a 100 ezer forint feletti MRI-t vagy CT-t. Persze, ha van miből! De ha egy lelkes fideszesnek ezt mondód, akkor a demagóg libsitől kezdve minden vagy. Most ez a hirtelen támadt nyugdíjas "szeretete" a kormánynak olyan álságos, de sokan elalélnak a gyönyörtől. A fiataloknak tényleg jól jön az adófizetés, mert arra egyik sem gondol, hogy ez a költségvetésből fog hiányozni, tehát valami rosszabbul fog működni. És hogy valakik ezt a pénzt befizetik.
kissé felnőttem
@Csizmás Kond: vizitdijal ne riogass, mert itt várakat kastélyokat, meg a fél országot nyulta le a regnáló uraság bocs és 600-800 ezer elmenekült vagy kivándorolt ? akkor 1956- ban max 180-200 ezer hagyta el az országot és láttam őket gyalogosan a Soproni határ átkelőnél ez meg nem mese! ma meg 80- 93 ezerrel akar a nyugereknek hizelegni?
ők neveztek igy minket, meg csirkeszárny meg farhátasoknak? milyen alapon ?? JA mert sokunknak csak erre? vagy erre sem tellett.? az ő szégyenük.100 felé tart a stadionok száma sokunknak meg lakása sincs akkor hol a jólét a vizittdijon bukott vagy a stadionbárón???milliárdokat hitelkénp felvett egyszemélyben kinai vasutasokkal majd meg kikőtőt ami lomtár hát de nagyon fontos nagyon sürgős volt Nekik??? ja Kádár sakkozott, az észjáték, a foci itt meg kissé drága luxus csak olvass vissza hány focilabda van egy egy csapatnál??? aztán szorozz 3000 el simán mi a DRÁGA A SORSOD AZ ÉLETED ? AKKOR ?
kissé felnőttem
@KisTehen: felnőttél látni is grt van kritikai érzéked
fergeteg
Magyarok !
Ezek a bolsik mind szétlopnák az országot.
Eladnák a dolgos kezünkkel összemosott aranyunkat is.
Csizmás Kond
@kissé felnőttem: ..na idefigyelj kisséfelnőttél...vagyis alacsonynövésü kis krapek, nem én riogattalak a vizitdíjjal hanem a Feriszented, sőt én csak a cikk nyomán ismételtem meg ha nem vetted volna észre...
és nethúszár...te mi vagy ? úgy írod itt a védőszonoklatokat Feriről mintha a keresztapád volna...hajbókolsz a gazemberségeiknek és tele van helyesírási hibákkal a szöveged...szóval nem húszárkodj amíg nem vagy felkészülve az ilyesmikre.
kereső
@KisTehen: Az mszp is, és még sokan mások is itt osztják az észt, bár ott voltak 2006-ban is a fazék mellett! Ja, hogy elfelejtették?
fergeteg
Hajrá Klára !
A Szamuely Tibor program az a tökéletes.
solidedge
A Fidesz 2006-ban pénzt, energiát nem kímélve teljes pályás letámadást intézett Gyurcsány ellen. Gyurcsány bűne nagy volt, kivette a sajtot a hatalomvágytól megzakkant felcsúti zsebdiktátor szájából. Úgy érezték karaktergyilkosságuk sikerrel járt, Gyurcsányt egy fokkal az ördög alá tudták minősíttetni a néppel. Most Orbán azzal szembesül, hogy emberfeletti áskálódásuk hiábavaló volt. mert Gyurcsány neve továbbra is meghatározó a politikában. Gondolom Orbánt a felismerés után társai napokig vezetgették friss levegőn, hogy nagához térjen. Most újabb támadást intéztek a pénzünket nem kímélve, hogy szeméttdobra küldjék. A cél, hogy börtönbe küldjék nagy bánatukra nem jött be, miután nem találtak terhelő bizonyítékot nála, perbe fogott embereket kértek fel arra, ha Gyurcsány ellen vallanak, akkor a büntetésüket csökkentik, vagy elengedik. A rögeszme most úgy elhatalmasodott Orbánban, hogy a pszichológusok is csak széttárják karjaikat, az eset gyógyíthatatlan. Orbán grazi kezelőorvosa is biztosan sokáig gondolkozott azon, hogy miután kudarcot vallott Orbán kikezelésével elmegy pizzafutárnak.
Csizmás Kond
@Horizont: Védeni azt illik aki megérdemli. Amikor teletorokból mindenki azt kiabálta, hogy Gyurcsány takarodj akkor most ugyanazok milyen jogon védik ?...mert Gyurcsányt nem a fidesz vagy nem csak akarták elűzni hanem az egész ország.
A helyesírást meg azért dobtam a szemére mert ...íme..." Max itt de a segggyalói trollok ként itt is iQ huszárok csak mocskoljár azt meg libsizik aki ir egyáltalán. Akkor kinek kell a 10 parancsolat ga a kásler "...így ír de másokat próbál lenézni.
...és most mit és miért kéne söprögetni ?...mert bár te is elkötelezted magad itt sokakkal együtt, én még nem... bár Orbán nézetét sokmindenben vallom soha nem voltam fidesztag és nem is állítottam, hogy ő a legjobb vagy csak őt választom...persze ezekből a mostani önjelöltekből sem kérek de nem tudni mit hoz a holnap...és ha más jelentkező nem lesz, márpedig nem lesz akkor biztos Orbánra fogok szavazni.
Csizmás Kond
@Horizont: Mindig is butaságnak és kétszínűségnek tartottam azt amikor valaki azt kritizálja aki mellett próbál kitartani. Nem az én műfajom. Ha valakit kedvelek azt a hibáival együtt teszem addig amíg nem csinál olyant hogy azt már nem tudom tolerálni. Ember hiba nélkül nincs, és nem is várom el senkitől hogy olyan legyen viszont az amit képvisel azt úgy tegye hogy nekem is megfeleljen és ne olyan tegyen ami nekem nem tetszik...márpedig a mostani ellenzék fő elkötelezettje az olyan dolgoknak, mint pl a buziság bevezetése, a migráció, a vallás elnyomása, a külföldi vándorlás, a haza feladása a nyelvi és nemzeti identitás megtagadása és még sokminden ami nekem az egész eddigi életem teljes felforgatását jelentené.
kissé felnőttem
@Csizmás Kond: baszkikám segnyaloncka de jutott mindenkinek rá 300 forint képzeld, és ma a benzin lassan 600 lesz takarodj a sunyi ba seggbúvár pöcs nyald az orbán valogát 120 évig rád fér @Csizmás Kond: te meg az orbán istenedet imádod okádásig tedd
Csizmás Kond
@kissé felnőttem: ...na látod hogy nem megy a normális társalgás ?...és még te prédikálsz iq-ról---
kissé felnőttem
@Csizmás Kond: maradj meg orbánnak de engem felejts el
Csizmás Kond
@Horizont: ...pl. a gyerekeidet nem illik nyílt kritikával illetni...és senkit olyant akit tisztelsz hanem csak négyszemközt.
A rövidlátásról meg hadd ne beszéljünk mert bár nem vagy vak de csak azt látod amit a pillanatnyi érzelmed diktál...legyen az bármi.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ismét gazosban pisáltál...mi a lószarért kell folyton sárkányba átmenni ?..nem tudsz nyugodtan szépen beszélni ?
Németh István
Igazából valóban unni lehet, hogy látjuk, halljuk őket! Elég volt a nemzet rablásból, a folytonos hazudozásból, hazaárulásból. Nem kell a liberális-diktatúra tehetetlen uralma, a polgárok véresre verése közterületen halomra!
Különben az a jellemző egy az egyben rájuk, mint a bajnai mondta a libásoknak nagy lezserül, mikor kibukott, hogy tönkretették őket>> "nem értettünk hozzá" Hát nem is értettek a kormányzáshoz, csak a lopáshoz a nemzet lenyúlásához! Elgondolkoztak már??? Hogy a jelenlegi kormány miért is tud a nemzetnek, a polgárainak annyi mindent adni??? Pedig egyszerű a válasz >>>> Mert nem lopnak, a nemzeti bevételt okosan forgatják, bizony!!! amiből pénz vagyon és amiből lehet adni a népnek, nemzetnek!
Béla333
Hogy nem érted, hogy mi a baj a Ferivel?
Talán mert csak hülyíteni akarsz mindenkit!
Mit csinált a Feri a Fideszes államcsíny kísérlet szervezőivel 2006-2010 között? Elárulom: semmit!
Aztán vagy x év múlva, amikor már régen nem volt sehol, benyögte, hogy tudja és bizonyítéka van arra, hogy a Fidesz legfelsőbb körei szervezték és irányították a puccsot! Akkor miért nem csukta le őket? 4 éve volt rá!
Soroljam még a Feri disznóságait?
Az általa vezetett MSZP a Fidesszel összejátszva lopta szét az országot! Autópályák felülszámlázott részét a tudtával és a beleegyezésével osztotta szét az MSZP és a Fidesz, ezért aztán soha nem számoltatták el egymást, hiszen mindkét alakulat bűnös!
Folytassam?
Felesleges itt most a szerecsent mosdatni, a cikk szerzője is inkább gondolkozzon, mint hogy hülyeségeket írogat!
Csizmás Kond
@Horizont: ...az is. meg a seggnyalós fantáziád is...én hányszor mondtam neked, hogy Gyurcsánynét nyalod, holott már többször kiálltál mellette, ja és folyton női elnökért kampányolsz, holott még viccből sincs arra alkalmas önjelölt erre a posztra
Nessy
@Németh István: Az angyalát! Melyik párhuzamos világból tetszik komentelni? Mert nem innen, az biztos.
Csizmás Kond
@Horizont: Nem ???...akkor miért mondtad ugyanezt rám ?
...és az egész önjelölt, önként, saját akaratból jelentkeztek nem valaki vagy valakik kijelölték.
Nessy
@Horizont: Csak nem értem, akik fordítva látják a világot, mi a jó nekik? De nem kell nekem mindent érteni!
Németh István
A horizont belebukott a szélen lévő szakadékba, olyan hülye! Nem a DAKOTA ORBÁN VIKTOR GENTLEMANUSRÓL VAN SZÓ hanem az igen aljas nemzet és nép tipró, verető barom állatról!
A mán csak némi különbség; hangyaeszű!
Nyírfa
A vizitdíj és a kórházi napi díj jó elképzelés volt , csak azt nem mérte fel a kormány, hogy értő társadalom nincs hozzá.
Amúgy igen, dögunalmas a fideszpropaganda. És olyan aljas, ami már nem fokozható.
Nyírfa
@Horizont: Szerintem Németh István egyet érdemel: a teljes negligálást.
kereső
@Nyírfa: Igen az szdsz szakpolitikusai nem vették a fáradtságot- a,i volt az meg pökhendi, kioktató lenéző stilusban. A népszavazás éjszakáján meg azt mondta egyik ilyen pökhendijük"nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a picsába"-miközben a "Feri" éppen az ő programjukat valósitotta meg- és végül ő vitte el a balhét.
Nyírfa
@kereső: Horváth Ági, Molnár - borzasztó volt a kommunikációjuk...és nemcsak az.
Szerintem Gyurcsányt nem lett volna szabad kormányfői pozícióba emelni. Túl haladó, túl modern, túl demokratikus, túl szabad ehhez a társadalomhoz. És valljuk meg, személyiségében nem is alkalmas egy ország vezetésére. Ő maga a szabad gondolat, hagyni kell, hadd csapongjon, majd leülepszik, és egy csomó okosságot fog ránk hagyni.
Ma már világosan látjuk, hogy 2006-ban le kell volna mondania. Csak idő kérdése volt, hogy kinője magát egy hasonlóan haladó szellemű , de fókuszáltabb politikus, aki méltó lesz az ország képviseletére. Mint például Dobrev Klára.

A fülemben van, ahogy Horn Gábor elküldte Ferit melegebb éghajlatra. Azóta ő is lecsendesült.
kereső
@Nyírfa: Á dehogy. A mai napig ossza az észt, mint "független" szakértő- bár a lóláb kilóg egy kicsit- vagy inkább kikandikál egy mellényzsebből.
Nyírfa
@kereső: Mint közvéleménykutató nem sok vizet zavar. Valamiből mindenkinek élnie kell, ő legalább dolgozik. :)
verőce21
Tudjuk, Ő valójában nem bukott meg csak a győzelemhez hiányzott 67%... :)
Nessy
@Horizont: Kormányon még rosszabbak! Épp most viszik teljes csődbe az országot, ezzel az iszonyatos pénzszórással,határon innen és túl a kegyenceknek! Már csak a Marson, a marslakóknak nem építünk templomot, meg stadiont!
Nyírfa
@Horizont: Ami most történik, az a legrosszabb forgatókönyv. Márki-Zay eddig sem volt rokonszenves, de Gergelyt már nem is akarom érteni - akkora csalódás.
verőce21
@Horizont: @Nyírfa: Az élet (és a Fidesz) a legnagyobb rendező...! :)
verőce21
@Horizont: De MZP befutója azért jólesett, nemde? Hiszen rászavaztál...! :)
kereső
@Horizont: És még bűnrosszabb " szövetségesekkel"!
Nyírfa
@Horizont: 9.18

Ha az alkalmatlanságuk miatt marad Orbán, akkor annak minden negatív következményét megérdemli az ország. Ez a nép ezer év alatt sem tudott európaivá válni, felesleges erőltetni. Az értelmes, kulturált magyarok bárhol megállják a helyüket, boldogulnak, sikereket élnek meg. Akinek nincsenek érzelmi kötődései, most még szabadon elmehet.

Nagyon sajnálom azokat az embereket, akik rengeteg munkát fektettek az előválasztásba, és most végig kell nézniük, mit művelnek az ellenzéki politikusok. Mindenképpen Dobrevre fogok szavazni, és, ha nem nyer , vagy bárki nyer, de marad Orbán, akkor engem többet nem érdekel ez az ország.
tudode
Már a kérdés feltevése is hibádzik amiatt, mert valójában a mindenreható képtelen kiiktatni Gyurcsány Ferencet a politika színpadáról!
.
Azt a kérdést kellene feltenni, hogyan fordulhatott elő az, hogy karaktergyilkolással
--- milyen módon vágta ki a koalíciós partnerét a kisgazdákat, akik közül Turi-Kovács a mai napig a fideSS frakcióban tolja a szekerét a senkivel össze nem hasonlítható politikai szélhámost,
--- az SzDSZ is hamvába hullt, a karaktergyilkos aknamunkájával, mosva kezeit, elvégeztetve a piszkos melót az arra vállalkozókkal
-- az MDF srem maradt ki annak az étlapjáról, aki állami szintre emelte a Costra Nostrát
.
---- UD-ügy – Jogerősen is bűnös Dávid Ibolya és Herényi Károly
24.hu/belfold/2016/03/18/ud-ugy-jogerosen-is-bunos-david-ibolya-es-herenyi-karoly/
---------------------------
.
Emlékszünk még talán Tocsik Márta sikerdíjára, Simicska Lajos passzraverésére, a 2006-os rendőr vezérkar, Gergényire a 2006-os számonkérésére, a felcsúti juhász tragédiájára, és a többiekre, akik útjában voltak annak, aki egyetemi tanulmányait ellenség képeinek felhasználásával, hadicsellel kiépíthette a diktaTÚRÁJÁT, patás ördögként végig trappolva még az Európai Unión is!
.
Persze, hogy pikkel Gyurcsány Ferencre, mert nem az a férfi aki adja, hanem az aki állja! Micsoda dolog az, hogy a DK szárnnyal örök ellensége pártjaként!
.
Ott ragadt le gondolkozásmódban, hogy nem tudta legyőzni a nála erősebb Édesapját, kiengesztelve a székházmutyival lecsippentett lóvéból, aki jól kiszúrt a saját sarjával, mert ezzel a hadicsellel indult el a leejtőn, többek között az ütLEGELÉSTŐL az óta is GYŐZELMI KÉNYSZERBEN szenved, nem ismerve se embert sem Istent, a hatalom, és a lóvé oltárán bárkit útjába kerül, és nem ért vele egyet, oldalbordájához hasonlóan, akit nem szeretne reggel hajcsavarókkal látni reggelente!
.
Hozzá hasonló politikai szélhámost még nem hordott a föld a hátán!
Dr. Proktor
@KisTehen: Húzd ki a nyelved mert bebarnul...
Istenakinincsen
@Németh István: Te egy idióta vagy...ez már biztos.Írjál még valami okosat onnan a "rózsaszín ködből"amiben élsz.Rád fogunk szavazni és elnyerheted a nagy valagrendet,ami többféle titulussal (már)jár neked.
Ebben az országban egymillió cigány,egymillió nyugdíjas,és nem tudom mennyi a fidióta él.
A többiekre még ne is gondolj!Pl:Hajléktalanok,kölcsönkárosultak,mélyszegénységben élők,vagy az "ellenzékiek" akiknek még maradt egy csepp esze?
Aki Én
@KisTehen: Egész elképesztő, hogy mennyire nem látod az orbán-rendszert, hogy mennyire csak a propagandájukat nyomod. Mint minden elbutított, tájékozatlan fideszes. -aki látja, az nem fideszes, de ettől még nem is DK-s, de ez mindegy is-
Gyakorlatilag fogalmatok nincs mi történik ma, Gyurcsányt sem értettétek sem akkor, sem ma. Annyit mondtok róla folyton, amennyit a fidesz a szátokba ad.
Ez ezért óriási probléma, mert a fidesznek régen sem volt sok, de mára egy igaz szava nem maradt. Kár, de főleg rendkívül káros, hogy nem értitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.