Tavaly jelölték Az Év Fájának.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Csizmás Kond: Hát, tüntetni én sem megyek, de sajnálom. A saját kertünkben is sajnálok minden fát, amit muszáj kivágni - igaz, egyik sem ilyen idős, de akkor is...
vitriol
Nem mellékes információ, hogy ki adott rá engedélyt? Hozzá kell szoktatni az állampolgárokat, hogy ne döntsenek felelőtlenül, mert a jövőben mindennek lesz felelőse és nem csak az orbánkormány lesz felelősségre vonva!
Csizmás Kond
@vacsi: Egyetlen fa sem örök életű, mert vagy kivágják, vagy kirohad magától...de szokás szerint ismét nagyobb a füst mint a tűz. Ültetni kell mást és kész, eddig is ezt csinálták, csak a mostani generáció nyafog mindenért mert vagy nem tudja hogyan kell tovább vagy képtelen csinálni bármit.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Ha ezt nem Fidesz regnálás alatt teszi BÁRKI, akkor már tiltakozás, odaláncolás lenne!
vacsi
@Csizmás Kond: Persze, igazad van, de azért sajnálom.
Csizmás Kond
@vacsi: Nem tudom milyen állapotban volt az a fa, viszont aki kivágatta a biztos megvizsgálta és nem csak úgy intett, hogy kivághatják...mert az a 250 év és a nagyvárosi körülmény valahol azért csak meglátszik egy fán és ha valami oknál fogva valakire rádől akkor kit hibáztatnának ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.