Társadalmi érdek a horgászok támogatása, egyesületük méltó elismerése – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) pénteki rendezvényén Budapesten.

Semjén Zsoltot kitüntették

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes átveszi a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) Horgászatért érdemérmét Szűcs Lajostól, a Mohosz elnökétől a szervezet fővárosi székházában 2021. október 8-án. Balról Dérer István, a Mohosz alelnöke. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Semjén Zsolt a Horgászatért érdemérmet vehette át a szervezet elnökétől.

Szűcs Lajos a rendezvényen megköszönte a több évre visszanyúló támogatást, valamint a vadászati és horgászati érdekképviseletek között létrehozott együttműködést. A Mohosz indoklása szerint az elismerést a nemzeti horgászsport támogatása, és a jogalkotási támogatás miatt ítélték oda. Kiemelték, hogy a belföldi horgásztörvény a legkorszerűbbek közé tartozik Európában, Magyarország pedig a horgászsportban vezeti az édesvízi világranglistát.

Köszönő beszédében Semjén Zsolt egyedülállónak nevezte a magyar horgászok sportteljesítményét, és méltatta társadalmi szerepvállalásukat. A miniszterelnök-helyettes az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerének tekinti, hogy megszűnt a kereskedelmi halászat az állami tulajdonú, természetes vizeken, amelyek így horgászati kezelésbe kerülhettek.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Csak káder jani nehogy megsértödjön mert ő a főhorgász.
Ennek inkább egy nyakkendőt kellett volna adni kolumbiából importálva.
fűre lépni szabad
Brigitte Bardot a vadászati világkiállítás szervezőinek:

"Szánalmas! Világunk elpusztul a járványoktól, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok. Hát, menjetek ti a jó büdös fenébe!"

Én egy kicsit sarkosabban fogalmaztam volna - pl.:

Hát, menjetek ti a jó büdös picsába!"
simmering73
Vitát nem nyitok, ezek benyaltak egymásnak meleg szarig.
csapnivalo
@simmering73: És milyen büszkék rá. Egymást ajnározzák, otthon pedig büszkén kiteszik a falra a közös fotót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.