Ahogy arról korábban beszámoltunk elözönlötték a csalódott, felháborodott kommentek Karácsony Gergely közösségi oldalán megosztott bejegyzését a visszalépése után.

Karácsony reagált: "Tudom, sokan rosszul érzik most magukat."
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Közleményében reagált:

Egy baloldali jelölttel egy vereség számomra nem ér annyit, mint Orbán Viktor leváltása egy szélesebb koalícióval. Tudom, sokan rosszul érzik most magukat, de kérem, ha eddig bíztak bennem, bízzanak ebben a döntésemben is. Igen, Márki-Zay Péter nem baloldali, de egy széles koalícióban, amelyben megkerülhetetlen erők a zöld és baloldali pártok, képes legyőzni Orbán Viktor. '22-ben akkor van esély a győzelemre, ha most Péter nyeri az előválasztást.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Aha.."széles koalíció" - egyelőre kizárólag a Momentum támogatja MZP-t!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 18.44

Tényleg agyrém! :) Elmondja a DK-t mindennek, el akarja számoltatni Gyurcsányt, és ezek után Felszólítja a párt szavazóit, hogy őt támogassák! :DDD Ilyen nincs! És ez akar miniszterelnök lenni!
Normális?
Nyírfa
@lampa laz: Most néztem az X-faktort: 4 NEM! :))
Nessy
@Nyírfa: Ezt látja a nagyoktól! Szidják Brüsszelt, aztán felszólítják, hogy tisztelje őket, adjon több pénzt, és ne szóljon bele Orbán dolgaiba! Az ablak alá piszkít, és bekopog wc papírért.
Nyírfa
@Nessy: Igazán remek életkép! :)))
Nem szeretnék Karácsony helyében lenni. Annyian kérdőjelezték meg a főpolgármesteri alkalmasságát is, hogy nem lennék meglepve, ha az utódját keresné.
Azt, hogy Márki javára mondott le, soha nem fogja tudni megmagyarázni. Magyarázkodhat, de, ugye, az nem ugyanaz. Mintha Dobrev ellen irányulna az egész manőver, bárki lehet a miniszterelnök, csak Klára ne. De, hogy ezt baloldaliként meg tudta tenni...
A szoci nagyágyuk a DK mögé állnak, és a szavazóik sem respektálják Márkit.
ómió
Az már a "fellépéseddel" elkezdődött, Dugógeri efftárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.