Farkas Éva nagy elődeihez hasonlóan nyilván a szerénységet kedveli leginkább önmagában.

A 16 oldalas makói újságban 30 (!) képen szerepelt a polgármester

Fotó: Facebook

A hétvégén kerül a makói postaládákba a Makói Hírek című önkormányzati újság, tegnap már a mako.hu-ra is felkerült, írja az mcsipos.hu helyi portál.

A 16 oldalas lapban nem kevesebb, mint 30 fényképen felismerhető Farkas Éva Erzsébet polgármester – ez vélhetően új rekord.

Az ellenzéki képviselők közül két fotón látható Gáspár Sándor.

Az mcsipos.hu emléketet rá, hogy évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra. Ebben szerepel többek között ennek az újságnak a kiadása.

A valasztas.hu adatai szerint Farkas 2019. október 13-án 67 százalékos többséggel a Fidesz-KDNP színeiben nyerte meg a polgármester választást. Hatalmas többséggel a Fidesz uralja a képviselő-testületet is.

Forrás: mcsipos.hu

Címlapkép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ahogy elnézem, szépségénél csak szerénysége nagyobb! Kissé egoista a hölgyemény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ha ennyire szeretik ki is tömethetnék és kiállíthatnák szoborkénz az önkormányzat épülete el.
Németh István
@namihami: @justhpeter: @Horizont: Az a helyzet, hogy engem nem zavar, nyilván a helyieket sem, egy felkapaszkodni akaró firkász meg mondja a hülyeségeit!
DE engem pl. kifejezetten zavar hogy a nyolc oldalas helyi újságban a polgármestert minden oldalon látnom kell! Persze agyon dicsérve! Miközben a járdákat úgy alakították ki hogy az autók elejét leszedik, ha meg nem próbálnak ráállni mégis, akkor a hátulját viszi el a forgalom! De ő a fasza gyerek! Hiába lett jelezve felé, hogy vannak jobb kialakítású szegélykövek! neki az volt a jó! Hát nem is lesz megválasztva újra az biztos!
Nessy
Még szerencse, hogy nem kötelező azokat az újságokat elolvasni, amik nem érdekelnek. A mi helyi lapunkat pl. elejétől a végéig elolvasom, mert nekünk, rólunk szól! A képek pedig az adott témához kapcsolódnak. Igy is lehet lapot szerkeszteni.
csipetke
Ha lenne ennek a nőnek egy kis önkritikája,nem erőltetné a képi megjelenést.
namihami
@Németh István: 19.00: Bocs, de itt érzek némi ellentmondást:
"" Az a helyzet, hogy engem nem zavar, nyilván a helyieket sem""---""DE engem pl. kifejezetten zavar hogy a nyolc oldalas helyi újságban a polgármestert minden oldalon látnom kell! ""
Most akkor zavar vagy nem zavar?
A járdák pedig (autós is és motoros is vagyok) a gyalogosoknak lettek kialakítva. Nagyon sok olyan járdával lehet találkozni, ahol egy gyerekkocsival vagy két, ellentétes irányba menővel már szűk a járda, a felálló autók miatt. Lehet, hogy az a magas járdaszegály talán nem véletlen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.