Folytatódik a Fidesz petíciós aláírásgyűjtése – közölte a Fidesz frakcióvezetője hétfőn Facebook-oldalán.

A Fideszen röhög a fél ország: megtalálták a csodafegyvert Márki-Zay Péter ellen

Kocsis Máté kiemelte: eldőlt, "Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba".

A megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik: "közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja" – tudatta.

"Miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zayra, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött, arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk: adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek"

- hangsúlyozta Kocsis Máté.

A fideszes politikus szerint Márki-Zay Péternek sem módjában, sem szándékában nem áll a "gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát".

Ezért a Fidesz folytatja a petíciós aláírásgyűjtést – közölte a frakcióvezető, hozzátéve: "folytatjuk, meg kell állítanunk őket!"

"Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay! Hajrá, Magyarország!"

- zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Emmersson71: (10:53) Kellett ahhoz szerintem a Fidesz is, hogy úgy legyen, Bubus! :)
Emmersson71
@verőce21: Bubus!
Nem kell aláírnod a bejegyzéseidet ;)
verőce21
"A Fideszen röhög az ország"? - A Fidesz pedig röhög az ellenzéken...! Adott nekik egy jó trójai falovat ajándékba... :D
ómió
@Aki Én: Csak-csak nem enyhül rajtad az elmebeteg tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék fajgörénye!? Agydonorod meg még mindig sehol?
ómió
@Clavigo: Te is rám hazudnád? A saját tetves bolsiságodat? Elkaptad az efftársi kórt Aki kretÉn efftársadtól? De, ugye, azért a napi Internacionálé-kvótád eléneklése után fogod ezt tenni? Már csak az "efftársi hitelesség" kedvéért is!
Sámannus
No most bele futottatok buzernyákok egy valódi magyar őskeresztény család értelmiségi tagjába. Amit erről ti hőbörögve összehadováltatok az nála öröklődően meg van, és nem propaganda szinten. Nektek egy dolgotok van. Befogjátok azt a lepcses hazudozó pofátokat, és elhúztok a buzi bandátokkal a bús picsába, de nagyon gyorsan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.