Az '56-os emlékeiről fog beszélni Bodrogi Gyulával karöltve – szúrta ki a telex.hu.

Hiába, hogy lebukott az '56-os plakát-ügyben, Dózsa László is megemlékezik október 23-ról az SZFE-nFotó: MTI/Balogh Zoltán

A Színház- és Filmművészeti Egyetem ünnepi megemlékezést tart az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójának alkalmából. Az ünnepségen bemutatják az Uránia Nemzeti Filmszínház fejlesztéseit, és köszöntik az újonnan megalakult hallgatói önkormányzat tagjait. Program:

11:00: ünnepi beszélgetés Bodrogi Gyula és Dózsa László színművészekkel ’56-os emlékeikről.

– szól az SZFE közleménye. 

A dolog pikantériája az, hogy Dózsa László színművész, rendező az '56-os emlékévben (2016.) azzal bukott le, hogy nem is ő szerepel azon az '56-os plakáton, amelyre akkor az ő nevét írták és mindenhol reklámozták. Mindenki – Schmidt Máriáék is – végig Dózsát védték, állítva, hogy igenis ő szerepel a képen. Végül a bíróság is úgy ítélte meg, hogy a Pruck Pál látható a plakáton, ez után már elkerülhetetlen volt a színvallás és a bocsánatkérés. 

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A megemlékezés hitelessége még a fotót is felül fogja írni.
Yoda69
Miért lenne ez kulonos es meglepo a fideSSnel? Ex KISZ-titkarok, munkasorok, besugok es volt MSZMP tagok is meg fognak emlekezni az 56-os forradalomrol.
Ez a forradalom megcsufolasa amit a NER elvtarsak muvelnek.
RonaGyuri
miért azt gondoltátok, hogy csak 2006ról hazudnak! =))
Eladott Ország
" Olyan tudniillik elő sem fordulhat, hogy Schmidt Mária, vagyis a NER hibázik. Volt festmény, nincs festmény. A NER rendszerével nem lehet szórakozni, pláne nem lehet bocsánatkérésre kötelezni. A rendszer egyszerűen megsemmisíti, eltörli azt, ami számára nem kedvező. A diktatúrákat idéző, a lakosságot teljes mértékben hülyének néző rendszer már nem csak kiépülőben van, hanem itt van közöttünk. Ezentúl arra a kérdésre, hogy miért nem cserélték ki Dózsa László nevét a képen valóban szereplő Pruck Pálra, már csak az a válasz fog érkezni, hogy melyik képen?"
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_960,h_604/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/07/36573667_10156533537538293_8978171675321303040_n.jpg
sgl
Megjegyzem a hazudós, bukott, csaló Schmitt is majd minden fideszes naggyűlésen, sport- rendezvényen, építmény avatáson ott van és ami kész röhej: ERKÖLCSRŐL, ETIKÁRÓL papol.

Mikor jut eszébe az ellenzéktől valakinek a Parlamentben 5 percenként megkérdezze: mire esküdtek fel??
Miért váltak esküszegőkké?
Miért szúrják hátba akinek a fidesz és geczi köszönheti politikai karrierjét?
- ahol aztán 100 milliárdokat lophatott.
...stb.
Néro
Van ennek a Dózsának vastag bűűűűr a pofáján.
ómió
"Lebukott"? Talán még az 56-os efftársi sortűznél is dublőre volt? Vagy ezt még nem sikerült ráhazudni?
Nessy
Én már kezdem megszokni, hogy pártunk és kormányunk illusztris megszólalói egy másik dimenzióban élték át a háborút,1956-t.1989 -t, 2006-t. Hogy a náluk most lelkesen komcsizó volt párttagok nem is voltak azok, nem is voltak nyertesei az "átkosnak", az csak ebben a dimenzióban van így.
namihami
@Nessy: ""A történelmet mindig a győztesek írják!""---(azt hiszem, de nem biztos) Churchill.
Sámannus
Ha élhetek a hasonlattal, ez olyan, mint amikor a fidesz a használt budipapírt szalvétának szervírozza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.