Orbán Viktor beszédet tartott ma, amelyről természetesen mi is beszámoltunk

Orbán Viktor jött és látott, Dopeman pedig kommentált – kitört a háború a poszt alatt
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Ennek nyomatékosításaképpen képet töltött fel Facebook oldalára, melyet annyival kommentált:

Jöttünk, láttunk, és újra győzni fogunk!

Persze a kép alatt azonnal elszabadultak az indulatok, miután Nacsa Lőrinc, Hollik István, és több más politikus is kommentálta.

Ott voltam ! K jó beszed volt! Így kell mindegyikünknek fellépni a moslék ellen!!!

- írta neki valaki. 

No, de kedves miniszterelnök úr, az ORSZÁGHÁZ FANTOMJA én vagyok (Feri max a pincében kísértet). Hát úgy nézek én ki, mint #gyurcsány ???

- kommentálta neki a Fideszessé avanzsált Dopeman.

Ám nem mindenki volt ennyire lelkes, persze az ellentábor sem váratott magára.

Már csak az a kérdés,hogy a lengyelek hogyan tudnak szavazni ?

Fejjel a falnak!

Főnök! Nem a külhoniakkal kell villogni! (Tudjuk oda tolod a pénzt azért jönnek imádattal!) Az anyaországi Magyarokkal kéne! Vagy az már nem megy?

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@KisTehen: Nem :D Amit itt láttál pusztán a korlátlan anyagi forrásaitok miatt valósult meg. Tudod EU támogatásból vásárolt buszokkal, közpénzből kitömött kamu alapítványokkal és Kubatov-listával ezt könnyű megoldani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
@KisTehen: Nem :D Amit itt láttál pusztán a korlátlan anyagi forrásaitok miatt valósult meg. Tudod EU támogatásból vásárolt buszokkal, közpénzből kitömött kamu alapítványokkal és Kubatov-listával ezt könnyű megoldani.
Nessy
@Manhattan: Feltehetően egy vak hangot sem értettek a beszédből a határon túli "vendég lengyelek"például l!
Istenakinincsen
Orbán Viktor ma nyíltan bevallotta,hogy a fideSS csürhe "forradalmat" csinált.
Peticiót átadni mentek a TV székházba.(nem sikerült ezért inkább kirabolták a büfét).
Demokráciában át lehet adni egy peticiót,de nem ilyen módon!Betörni gyujtogatni fosztogatni???
Ez a fideSS!
A fideSS demokráciában békésen parlamenti képviselői igazolvánnyal nem tudtak ellenzéki politikusok bejutni a "köz TV-be"...leteperték öket a pál utcai fiúk.
jesz
Dopeman hiába pedálozik, azt a fejrugdosást soha nem bocsájtják meg neki..ennek a nyóckeres szerencsétlennek itt a kocsmában szívesen elmondjuk, hogy Orbán nem felejt...
gina
Beteg egy állat mindegyik, analfabetákkal szervezte meg a "békemenetét" hányinger ez a kis putris !!!
ómió
Az efftársak meg hazudoznak! Kitartóan!
It's good to be bad
Te szerencsétlen hülye,pár éve még a fejével fociztál...Mennyit ígértek? Mert énekelni soha nem tudtál csak nyökögtél te szerencsétlen..
RonaGyuri
Orbán Viktor miniszterelnök, arra a Napra emlékezik!!

Mikor megmutatta a világnak az igazi arcát, vagy a hogy a derék Híradó fogalmazott: ki is valójában!

„arra a csodálatos napra emlékezünk, amikor mi, magyarok megmutattuk, kik is vagyunk valójában” – mondta Orbán Viktor szombaton, az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja ürügyén Budapesten rendezett paláveren.
A derék oxfordi jogi-diplomás, még tőle is igen bornírt hazugság-cunami során elképesztően sok gátlástalan baromságot hordott össze; pl. „1956-os üzenete a kommunistáknak: Soha nem felejtjük el nekik 2006-ot!
Nos ami a többesszám első személy használatát (fejedelmi többes) illeti a mi dicsőséges Vezérünk, ebben is élenjár. A fáma szerint – a kiskamasz – XIV. Lajos mondta volna: „L’ État c’ est moi”! Nos Viktor ilyeneket nem szokott mondani, de a Magyarország, a magyarság és a mi magyarok kifejezéseket szinte kizárólag saját magára (néha tettestársira) használja.
Így túlzás nélkül értelmezhetjük úgy a mondatot: „azon a napon megmutatta, kik is valójában”!
A legjellemzőbb, hogy miközben folyt a szabadságharc (©HírTV) a Deák téren, ő az Astoriánál szónokolt. Meg kell jegyezni, hogy a főváros és a rendőrség kérése/tiltakozása ellenére ragaszkodott a helyszínhez. Majd befejezvén a Kossuth Lajos úton beszállt az ott várakozó páncél-autóba és elhajtatott. A maradék pribékjei nem szóltak a közönségnek, hogy a lezárt Astoria helyett ne a Deák térre menjenek!
simmering73
"Igazi, tőrőlmetszett szélsőjobboldali diktátor mondott beszédet október 23-án a közpénzből fizetett, államilag szervezett álcivil rendezvényen. Orbán Európa-ellenes, a civilizációt tagadó, barbár és fasiszta szónoklatot tartott, a neonáci propaganda minden hazugságával. A legjobb mondata, amely mindent elárul a lelki világról és a szellemi színvonaláról, az volt, hogy “Európaivá, érzékennyé és liberálissá vernek minket, ha beledöglünk is”. Pedig beledögleni nem kell, ha nem tetszenek az európai értékek, ki lehet lépni szabadon az Európai Unióból. De akkor nem lehet lopni a pénzüket."
nepszava.us/orban-szerint-veres-europainak-demokratanak-masokat-tisztelonek-lenni/
kissé felnőttem
@ómió: @veled evtárs az élen hazudtok már mindenki helyettt evtárs baktek majd koter ott lehet hazudni jelenteni
ómió
@kissé felnőttem: Már az efftársaidat se ismered fel, efftársék fajkreténje!? Tudod: ők azok, akikkel az Internacionálétokat szoktad együtt énekelni! Vagy a sok bolsi hazudozás már agysorvadást indított el nálad?
Aki Én
@ómió: Megújulhatnál, te bolsi csicska.
kissé felnőttem
@ómió: te köcsög a birkáiddal röfögj meg az elvtársaiddal, nyalonc bérköcsög anyáddal civakodj le sem szarlak eszement senki bujj orbán valogába max.
ómió
@Aki Én: Megint a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája sanyargatja efftársiasságodat?
ómió
@kissé felnőttem: Törölgesd le magadról a böszmeszart, ha már kibújtál az ánuszából, efftársék idiótája és iratkozz fel az agydonort várók listájára, hogy legalább a saját efftársaidat felismerd, bolsiék elmebetege! A bolsi mocskaidat makogni utána is ráérsz!
Aki Én
@ómió: Megújulhatnál, te ártalmas, beteg bolsi csicska.
ómió
@Aki Én: Rohamod van a tetves bolsiságod másrahazudásától? Kérj magadnak valami nyugtatót!
Yoda69
Arra veri a nyálát a tahó, hogy idebuszoztatott százezer embert közpénzen?
Inkabb el kene bujdkolnia, hogy nem voltak tobben.
Mellesleg ertelmes ember nem megy ilyen tomegrendezvenyre, amikor az evtized legnagyobb jarvanya pusztit. Itt is leri a fideSSrol, hogy kikbol allnak ossze a birkak: aluliskolazotta, ciganyok es alacsony IQ-ju egyedek, akik fel se fogjak hogy esetleg megfertozodhetnek.
kissé felnőttem
@ómió: evtársad az agyhalott orbán meg a selejtjeid, és felejts el, kanásznak még elmehetsz haza bár nem biztos
Aki Én
@ómió: Megújulhatnál, te ártalmas, beteg bolsi csicska.
ómió
@kissé felnőttem: Bolsi elmebetegként tényleg még mindig nem ismered fel a saját efftársaidat? Ők azok, tudod, akikkel az Internacionálétokat szoktátok együtt énekelni! Vagy direkt próbálod őket, magaddal együtt, másokra hazudni? Ilyen súlyos az elmebajod?
ómió
@Aki Én: Te meg még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási kórjával küzdesz, efftársék elmebetege!? Kifogyott a nyugtató és az ápolóid nem tudnak neked adni?
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: anyádat te sem jellem nélküli senki huzz az anyádba mocskold azt majom
cikicakk55
@KisTehen: Szerinted akaratuk ellenére jöttek el? Örültek,mint majom a tökének,hogy egész nap ehetnek,ihatnak és jól érezhetik magukat. Magasról tesznek rá,hogy kit kell hallgatniuk,vagy kinek kell tapsolni. Ameddig pia van,addig bár kinek tapsikolnak,akár minden hétvégén.
ómió
@kissé felnőttem: Ha jellem nélküli senkit láttál, bolsiék fajgörénye, húzd el magad a tükör elől! Téged, amúgy, felesleges mocskolni. Megteszed te azt magaddal saját magad! Még anyád se kell hozzá!
kissé felnőttem
a te tükrödet meg az anyósod köpködi le vedd észre lásd meg akkor hogy nézel ki?
kissé felnőttem
o@ómió: ti meg a jellem hát két más műfaj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.