Egy olvasói levél alapján a Telex kiderítette, hogy a harmadik Moderna-oltásból - ha az első kettő is Moderna volt - fele adagot adnak be Magyarországon, ami megfelel a gyártó és a gyógyszerhatóságok ajánlásának.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Mirabilis: Nem mindegy mivel volt az ember beoltva kétszer, és az sem mindegy, hogy valaki intenzívre kerül vagy csak egyszerűen otthon lábal ki a covid - ból némi megfázásos tünettel. Az oltás nem azt jelenti, hogy nem kapod el, hanem hogy könnyen átvészeled.
division
@Mirabilis: Moderna, Pfizer, Sinopharm. Ezekre mehet a Janssen.
division
@Mirabilis: Gulyás Szputnyikra kapott Janssent, ami rossz kombináció. Oltóponton kérdezd, vagy a háziorvosodtól.
simmering73
@Mirabilis: Minden védőoltás mellett el lehet kapni a betegséget. Akár covid, akár influenza. A lényeg, hogy az immunrendszert felerősítve segít a vakcina, hogy ne kerüljünk súlyos állapotba. Így Gulyás, aki azt hitte most már neki mindent szabad, nem jött össze. Mikor én voltam a harmadikért (két kínaira Pfizer), sok nyugdíjas mellettem Jenssent kért. A Jenssen 69% védettséget ad, a Pfizerből már egy (80%-ot).
division
@Mirabilis: Tessék, ez alapján oltass, ne magadtól dönts, mert annak következményei lehetnek:
www.youtube.com/watch?v=hMg0kuRoA_A&t=14s
division
@Mirabilis: Orvos, mégpedig olyan aki érti is amit csinál, nyugodtan fogadd el amit mond, ha már nekem nem hiszel, akinek két rokona is immunológus, mikrobiológus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.