Grafikonok és trendek a járványról. A magyar kormányzati járványügyi adatszolgáltatás az egész EU-ban a legszegényesebb. A központi honlapon a kevés adatot is úgy közlik, hogy az ne legyen áttekinthető, semmiféle átfogó képet nem adnak a helyzetről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Csak akik olvassák. Téged hányan olvasnak? Sosincs egy tetsziked sem mondhatni. Na és mit szólsz Gődényhez? Indul a választáson. Volt neki legutóbb pár száz támogatója a gyűlésen. Ott csápoltál te is? Szavazol majd rá elsőként?:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Miért patkányozol, trágárkodsz egyhuzamban? Oké, nyilván nem várok tőled nagyon mást, hiszen olyan buta vagy, hogy az már fáj, de ezt akkor sem kellene. Nyilván végig olvastam, tudom kikről szól, és azt is, itthon mekkora hisztit csaptak emiatt az EÜ dolgozók. A belgák is meglépik, és sorban mindenki majd, ahogy a többit is. Senkit nem az fog érdekelni egy világjárvány idején, hogy létezik egy Pálinkás Pál nevű virológus a propin, aki szerint Gődény az isten és az ő konteói.
CsipkeRózsa
Nem az oltatlanok a felelősek másokért, hiszen a beoltott személyek is megkapják a vírust, és ők terjesztik tovább az oltatlanok és az oltottak részére is.
Pálinkás Pál
@division: haha...nem lesz ez már soká...erőszakba fog torkollni...
division
@CsipkeRózsa: Ez így azért nem teljesen igaz.
division
@Pálinkás Pál: Aha, arra a pár száz tüntetőre gondolsz, akik legutóbb nálunk is voltak? Komoly. Mondjuk én feloszlattam volna azokat is, gumilövedék helyett mindbe Pfizert lövettem volna:-) Na jó, tanulnom kell a gyerekekkel, mert holnap angol doga, én úgysem abból élek veled ellentétben, hogy 0/24 - ben itt kommentelek még hétvégén is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.