A beoltottak száma 5 981 915 fő, közülük 5 760 912 fő már a második oltását is megkapta, 1 millió 431 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

Drasztikusan emelkednek a számok: 8434 új fertőzöttet igazoltak, 98 a halottak száma – Közben a kórházak már lemondják a halasztható műtéteket

Fotó: pixabay.com

8434 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 923 020 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma – közölte szerdán a kormány járványügyi honlapja.

Elhunyt 98 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 31 619 főre emelkedett.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 813376 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 78 025 főre emelkedett. 4830 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 463-an vannak lélegeztetőgépen.

A járvány negyedik hullámának megfékezése és az átoltottság növelése érdekében november 22-28. között oltási akcióhetet szerveznek a kórházi oltópontokon, azon a héten az oltatlanoknak akár előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül is lehet oltásra menni.

A koronavírusos betegek számának növekedése miatt – a járvány előző hullámainak felszálló ágához hasonlóan – a kórházakban ismét növelték a koronavírusos betegek ellátására kijelölt ágyak számát. A betegek védelme és az egészségügyre háruló teher csökkentése érdekében egyes kórházakban ismét szükségessé válhat a halasztható műtétek elnapolása.

Mint korábban beszámoltunk róla, azokat a betegeket, akik már benn van a kórházban, megműtik, viszont akit még nem vettek fel, és halasztható a beavatkozása, annak lemondják az operációját. Ez egy a Népszava által megszerzett levélből derült ki, amelyet Országos Kórházi Főigazgatóság főigazgató-helyettese, Takács Péter küldött a centrumkórházak vezetőinek.

Forrás: koronavirus.gov.hu

Címlapkép: pixabay.com

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
hányinger ez az egész...gyógyítható embereket zavarnak el ,általában öreg, súlyos beteg emberek miatt ,akik vírusfertőzés miatt kerülnek be, ami ellen nem létezik egyelőre gyógyszer..de a mostani politikának ez a megfelelő, hiszen oltani kell, mert az oltás megvéd../ pedig nem/..ha egyszer elmúlik ez az őrület, akkor az összes szarzsákkal aki fenntartja a rettegést el kell számolni...tudomásul kéne venni, ez egy flu fajta, a többi flu is főleg a beteg öregeket vitte magával, ahogy ez is, csak amiatt nem döntötték be a világot bizonyos körök..
Rizikó
Azonnal fel kell oldani minden zárlatot. Aki nem oltatta be magát, viselje a következményeket. A többiek pedig kapjanak már végre normális ellátást. Hagyjuk már ezt a Covid hisztériát.
simmering73
Napi új fertőzött számban lepipáltuk a románokat is. Alakul ez.
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem zavar, hogy immáron egy éve ugyanazt a szövegü nyomtatványt használják, amibe csak naponta új számot írnak! Már régen nem csak az "öreg, felesleges emberek" halnak meg, hanem egyre több náluk fiatalabb is. Talán, ha nem titkolnák a számokat, és a valóságnak megfelelő bontásban adnának legalább összesített adatokat, más lenne a leányzó fekvése.
Nessy
@Rizikó: De a kiszivárgott információk szerint több az oltatlan súlyos beteg az intenzíveken, ergo ők viselik ugyan a súlyosabb következményeket, de az ellátásukhoz szükséges személyi és tárgyi feltételek oda irányítása miatt, aki próbál védekezni, és nem lesz covidos, annak az ellátása marad el megint. Lehet ezt egy mezei influenzához hasonlítani, de nem az. Arról nem beszélve, hogy a márciusi törvény miatt tovább nőtt a személyi állomány hiánya!
Pálinkás Pál
@Nessy: Azért nem zavar a szöveg, mert kivételesen igaz...felmész az oldalra,és megnézed a listát...
koronavirus.gov.hu/elhunytak
a mai áldozatok átlag életkora 71,6 év..úgy hogy van közöttük egy 1 éves is...a legutolsó 20 elhunyt közül 3 fő 65 év alatti van 2 mentális sérült ,meg egy rákos...a többi mind öreg és beteg ember szintén...te hol látod ebben hogy a kormány lódítana a listához képest???
Nessy
@Pálinkás Pál: Most nem az elhunytakról beszéltem, hanem az intenzíven kezeltekről. Nézd, érezd jól magad a gerontofóbiáddal, engem zavar. Azért csak halkan remélem, hogy az idős hozzátartozóidnak ezt nem adod elő naponta háromszor, kedély javító címén!
Pálinkás Pál
@Nessy: hol utalsz rá hogy nem a halottakról beszélsz???
" Már régen nem csak az "öreg, felesleges emberek" halnak meg, hanem egyre több náluk fiatalabb is. " ezt írtad...szó sincs sehol intenzíven ápoltakról...mellesleg aki intenzívre,főleg gépre kerül a covid miatt,annak erősen más baja is van!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Bocsánat, valóban nem neked írtam, hanem Rizikónak válaszoltam, de ott tényleg más volt a téma. Ettől függetlenül fenntartom a véleményemet, az idős betegekkel szembeni averziódról.
Pálinkás Pál
@KisTehen: genti kórház főorvosa...Christiaan Deckers nyilatkozata...az ICU osztály tele oltottakkal... videó is van róla, akit érdekel megkeresi, meg azt is mi az ICU...hát ennyit az oltásokról...
dead man
Jézus így válaszolt nekik: „Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszen valaki titeket!
Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: Én vagyok a Krisztus! - és sokakat megtévesztenek.

Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég.
Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhínségek és földrengések lesznek mindenfelé. De mindez a vajúdás kínjainak kezdete!

[Akkor átadnak titeket kínvallatásra, megölnek benneteket, és gyűlöl titeket minden nép az én nevemért. Akkor sokan eltántorodnak, elárulják és meggyűlölik egymást.
Sok hamis próféta támad, és sokakat megtévesztenek. Mivel pedig megsokasodik a gonoszság, a szeretet sokakban meghidegül. De aki mindvégig kitart, az üdvözül.
- azért a zárójel, mert ez nem rátok vonatkozik - akik nem ismeritek Istent és a fiát: köszönjétek meg az összes keresztény-, közöttük is legelsősorban a katolikus egyháznak!]

Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég.”

[Miért az újabb zárójel? Mert ez csak egy kiegészítés:
"Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők jönnek. Az emberek ugyanis önzők, pénzsóvárak lesznek, dicsekvők, gőgösek, istenkáromlók, szüleikkel szemben engedetlenek, hálátlanok, szentségtelenek; szeretetlenek, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, féktelenek, jóra nem hajlandók, árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, akik inkább az élvezeteket szeretik, mint az Istent. Az ilyenek a kegyesség látszatát megőrzik ugyan, de annak az erejét megtagadják. Fordulj el tehát ezektől. ...
Ezek mindig tanulnak, de az igazságot sohasem ismerik meg." - lásd a templomba járókat, vagy a Bibliát magukban értelmezgetőket]

„Amikor pedig meglátjátok a pusztító utálatosságot, ahogy Dániel próféta megmondta, ott állni a szent helyen - aki olvassa, értse meg! -, akkor azok, akik Júdeában vannak, meneküljenek a hegyekbe, aki a ház...
dead man
...tetején van, ne szálljon le, hogy kihozzon valamit, és aki a mezőn van, ne térjen vissza, hogy elhozza felsőruháját.
[Fussatok bolondok! : www.youtube.com/watch?v=yH7O5A8STws ]

Jaj a terhes és a szoptató anyáknak azokban a napokban! Imádkozzatok, hogy ne kelljen télen, sem szombaton menekülnötök. Mert olyan nagy nyomorúság lesz akkor, amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz soha. Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen halandó sem, de a választottakért megrövidülnek azok a napok.”

„Akkor, ha valaki ezt mondja nektek: Íme, itt a Krisztus, vagy amott: ne higgyétek! Mert hamis krisztusok és hamis próféták állnak majd elő, jeleket és csodákat tesznek, hogy megtévesszék - ha lehet - a választottakat is. Íme, előre megmondtam nektek! Ha tehát azt mondják nektek: Íme, a pusztában van, ne menjetek ki! Íme, a belső szobákban, ne higgyétek! Mert ahogyan a villámlás keletről támad, és ellátszik nyugatig, úgy lesz az Emberfiának az eljövetele is. Ahol a tetem, oda gyűlnek a saskeselyűk.”

„Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek. És akkor feltűnik az Emberfiának jele az égen, akkor jajgat a föld minden népe, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel. És elküldi angyalait nagy harsonaszóval, és összegyűjtik az ő választottait a négy égtáj felől, az ég egyik sarkától a másik sarkáig.”

„Okuljatok a fügefa példáján: amikor már zsendül az ága, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár. Így ti is, amikor mindezt látjátok, vegyétek észre, hogy közel van ő, az ajtó előtt. Bizony, mondom néktek, hogy nem múlik el ez a nemzedék addig, amíg mindez meg nem történik. Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el.”

„Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki nem tudja: sem az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül. Ahogyan Nóé napjaiban...
dead man
...történt, úgy lesz az Emberfia eljövetele is. Mert amiképpen azokban a napokban, az özönvíz előtt, ettek, ittak, házasodtak és férjhez mentek egészen addig a napig, amelyen Nóé bement a bárkába, és semmit sem sejtettek, míg el nem jött az özönvíz, és mindnyájukat el nem sodorta, úgy lesz az Emberfiának eljövetele is.
Akkor ketten lesznek a mezőn: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik, két asszony őröl a kézimalommal: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik. Vigyázzatok tehát, mert nem tudjátok, hogy melyik órában jön el a ti URatok!”

„Azt pedig jegyezzétek meg: ha tudná a ház ura, hogy melyik őrváltáskor jön a tolvaj, virrasztana, és nem hagyná betörni a házába. Ezért legyetek ti is készen, mert abban az órában jön el az Emberfia, amelyikben nem is gondoljátok!”

...

„Amikor pedig az Emberfia eljön az ő dicsőségében, és vele az angyalok mind, akkor odaül dicsősége trónjára. Összegyűjtenek eléje minden népet, ő pedig elválasztja őket egymástól, ahogyan a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől. A juhokat jobb keze felől, a kecskéket pedig bal keze felől állítja.”

„Akkor így szól a király a jobb keze felől állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, örököljétek a világ kezdete óta számotokra elkészített országot. Mert éheztem, és ennem adtatok, szomjaztam, és innom adtatok, jövevény voltam, és befogadtatok, mezítelen voltam, és felruháztatok, beteg voltam, és meglátogattatok, börtönben voltam, és eljöttetek hozzám. Akkor így válaszolnak neki az igazak: Uram, mikor láttunk téged éhezni, hogy enned adtunk volna, vagy szomjazni, hogy innod adtunk volna? Mikor láttunk jövevénynek, hogy befogadtunk volna, vagy mezítelennek, hogy felruháztunk volna? Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy elmentünk volna hozzád? A király így felel majd nekik: Bizony, mondom néktek, amikor megtettétek ezeket akárcsak eggyel is a legkisebb atyámfiai közül, velem tettétek meg.”
„Akkor szól a bal keze felől állókhoz is: Menjetek előlem, átkozottak, az ördögnek és angyalainak...
dead man
...elkészített örök tűzre. Mert éheztem, és nem adtatok ennem, szomjaztam, és nem adtatok innom, jövevény voltam, és nem fogadtatok be, mezítelen voltam, és nem ruháztatok fel, beteg voltam, börtönben voltam, és nem látogattatok meg. Akkor ezek is így válaszolnak neki: Uram, mikor láttunk téged éhezni vagy szomjazni, jövevénynek vagy mezítelennek, betegen vagy börtönben, amikor nem szolgáltunk neked? Akkor így felel nekik: Bizony, mondom néktek, amikor nem tettétek meg ezeket eggyel a legkisebbek közül, velem nem tettétek meg. És ezek elmennek az örök büntetésre, az igazak pedig az örök életre.”

(Szent titkot árulok el: Ezután az ítélet után, amit Jézus hajt végre, mennek a kecskék Armageddon háborújába a levágásra, míg a juhok ezután már védve lesznek háború végéig.)

(Mi Armageddon háborúja?)

"És láttam a megnyílt eget: íme, egy fehér ló, és aki rajta ül (Jézus), annak neve Hű és Igaz, mert igazságosan ítél és harcol, szeme tűz lángja, és fején sokágú korona és ráírva egy név, amelyet senki sem tud rajta kívül; és vérbe mártott ruhába volt öltözve. Ez a név adatott neki: az Isten Igéje (ugye, hogy Jézus?). A mennyei seregek követték őt fehér lovakon, tiszta fehér gyolcsba öltözve. Szájából éles kard jött ki, hogy megverje vele a népeket: mert ő vasvesszővel fogja pásztorolni őket, és fogja taposni a mindenható Isten búsult haragjának borsajtóját. Ruhájára és derekára az a név van írva: Királyoknak Királya és uraknak Ura.
És láttam, hogy egy angyal áll a napban, aki hatalmas hangon kiáltott minden madárhoz, amely az ég közepén repül: „Jöjjetek, gyülekezzetek össze az Isten nagy vacsorájára, hogy királyok, vezérek és hatalmasok húsát egyétek, lovak húsát és a rajta ülőkét, minden szabad ember és rabszolga húsát, kicsinyekét és nagyokét”.
És láttam, hogy a fenevad meg a föld királyai és seregeik gyülekeznek, hogy harcra keljenek a lovon ülő és serege ellen, de foglyul esett a fenevad és vele együtt a hamis próféta, aki a csodákat tette az ő nevében, amelyekkel...
dead man
...megtévesztette azokat, akik a fenevad bélyegét magukra vették, és imádták az ő képmását:.."

(Mi lesz Armageddon végén?)

"...élve vettetett mind a kettő a kénnel égő tűz tavába. A többiek pedig megölettek a lovon ülő kardjával, amely a szájából jött ki, és a madarak mind jóllaktak az ő húsukból."

(Tudod mi a durva? Hogy ez csak az első ítélet !!!
Hogy mi jön ezután, mi vár az emberiségre - a halottakra is? - ez például egy jó kérdés.
Csak ezután jön a feltámadás!
Csak ezután jön a végső harc!
Mi történik a feltámadás és a végső harc között? - ez is egy jó kérdés!)

"kiengedik a Sátánt a börtönéből. Ő pedig kimegy, hogy becsapja a világ összes népeit - Gógot és Magógot. Összegyűjti őket a háborúra, és annyian lesznek, mint a tenger partján a homokszemek. Összegyűlnek, végigvonulnak az egész Földön, és bekerítik Isten népének táborát és a várost, amelyet Isten szeret. De a Mennyből tűz száll le, és elpusztítja a Sátán hadseregét. A Sátánt pedig, aki becsapta a népeket, bedobják a tűz-tóba, amelyben kén ég. Így a Sátán is oda kerül a Szörnyeteg és a Hamis Próféta mellé, és éjjel-nappal, örökkön-örökké kínozzák őket (ez nem szó szerint értendő).

Azután láttam: egy hatalmas, fehér trónt, és azt, aki rajta ült. Előle elfutott a Föld és az ég, és nyomtalanul eltűntek.
Majd láttam: a Trón előtt halottak álltak, nagyok és kicsik. Majd könyveket nyitottak ki. Ítéletet hirdettek a halottak felett: mindenkinek a saját tettei alapján. Ezek a dolgok a könyvekben voltak feljegyezve. Azután kinyitottak egy másik könyvet is, az Élet Könyvét.
A tenger kiadta a benne levő halottakat, ugyanígy a Halál és a Hádész is kiadták a náluk levő halottakat. Minden egyes embert a tettei szerint ítéltek meg.
Ezután a Halált és a Hádészt is bedobták a tűz-tóba. Ez a második halál: a tűz-tó.
Ha valaki nem volt beírva az Élet Könyvébe, azt az embert is bedobták a tűz-tóba."

(Azt hiszed, hogy egy elvarázsolt hülye vagyok, és amiket leírtam nem igazak?
Életed legnagyobb...
dead man
(Nem, nem írtam le mindent. Így sem érted, ha mindent leírtam volna mégannyira sem értenéd - pedig olyan egyszerű, olyan szép az igazi szabadság, ha bírod a megértés szellemét...

Míg a tudás hatalom, addig az igazság szabadság !!!)

Hát így...
dead man
...hibáját követed el!)

És akkor most hallgassunk zenét:

www.youtube.com/watch?v=OJxCcCEobNs

(Ez valamiért lemaradt az utolsó előtti rész végéről - lehet, hogy mégis egy elvarázsolt hülye vagyok?
Vagy nem?
Vagy de?)
dead man
„Figyeljétek meg a fügefát, és a többi fákat! Amikor látjátok, új leveleket hajtanak, magatok is tudjátok, hogy már közel van a nyár.”

Hallgassunk zenét, amíg el nem jön a... valameddig.

www.youtube.com/watch?v=wIrzOQyyy5A

(Sötétek vagytok, csírák, de az a szerencsétek, hogy Isten "ismeri a formáltatásotokat", hogy a születésetektől kezdve tévúton jártok és önfejűek, hazudozók vagytok, azóta, hogy megszülettek.
Helyettetetek is én kérek elnézést!)
dead man
Szeretem az édesített aszalt vörös áfonyát Danone kefirrel - ahogy az édes és a savanykás...
Ezzel indítsd a napod ébredés után éhgyomorra a kávé helyett.
Mi történik a testeddel 8 hét után?
Fogalmam sincs, mert csak két napja kezdtem el.

Hallgassunk zenét... 8 (- két nap) hétig:

www.youtube.com/watch?v=2bK2J3pQ8NE
inhuman
Ugye milyen ügyes (okos és szép) voltam az új ideglenesen választott nicknevemen?
Pedig az van skacok, éppenhogycsak megkapartam a felszínt.
Teljes összefüggésében még csak fel sem tártam a teljes igazságot - múltról, jelenről, jövőről.
(Úri kedvemben) meg sem említettem a nagy prófétákat (pl. Ézsaiás, Ezékiás, Dániel), a kisprófétákat (pl. Hóseás, Ámos, Sofóniás), a Tórát, vagy a nagy kedvencemet, a Zsoltárokat.

Lehet történelmet hamísítani, lehet rugózni a jelen viszontagságain, lehet felélni a jövőt - de az igazi jövőben MINDENT zárójelbe tesz a valóság!

Pont ma, PONT MA lefejelt Isten.
Akartam valamit, kicsit próbáltam kiterjeszteni a valóságot, de Isten nem engedte - az istennek sem!
Helyette létrehozatott velem egy új - nem egyszerű - nicknevet, és beletolatta velem az igazságot (az igazság egy szeletét) a világba.
Isten útjai kifürkészhetetlenek...

Azért a lázadás nem marad el a részemről - mert emberből vagyok:

Don't Gimme That...

www.youtube.com/watch?v=KE9dxWvTfc0
inhuman
Meg fog büntetni Isten a lázadásomért?
NEM !!! IGEN !!! - ha ismernéd Istent, tudnád, hogy az a legnagyobb büntetés tőle, hogy megkegyelmez neked és hagy főni a saját levedben - itt főlök a saját lelkiismeretembe zárva. Megint. Újra. Késztetést érezve.
Bocsánat!
division
@Pálinkás Pál: Ti miattatok van ez, ugyanis az oltatlanok foglalják el az intenzíven az ágyak jelentős részét, jó lenne ha nem másokat okolnál. Ráadásul ugyanaz a szöveged mint mindig, miközben még az mRNS - ről sem tudsz semmit.
division
@dead man: @inhuman: Most egyszerre hülyíted az embereket két névvel? :-)
Pálinkás Pál
@division: te húgyagyú barom... az mRNS technológiáról senki nem tud biztosat, ezért kísérleteznek veletek ,marhákkal...a világon sehol nem engedélyezték,csak vészhelyzetben...legalább is a covid ellenit...és mindezt egy olyan cég erőszakolja ki akinek az elnöke egy büdös görög lódoktor...úgyhogy ne károgj nekem, hanem nézz utána mit is gondol az egészről a komcsi banya egykori mentora, az mRNS egyik kifejlesztője...aki már akkor ezzel foglalkozott ,amikor az "asszonyság" míg vígan jelentgetett a komcsiknak!! kussoljatok oltottak, megkaptátok a szuritokat, megkapjátok majd az 56. emlékeztetőt is ,hacsak addig fel nem dobjátok a bakancsot tőle!! AKADJ le rólam ,világos?!!!
division
@Pálinkás Pál: Éppen most beszéltem bátyámmal, szépen elmagyarázott mindent amit tudni kell az mRNS - ről, elmondta miért adnak bizonyos vakcinák örök védelmet, másokat miért kell évente adni, vagy akár többször is, elmondta, hogy a nullás vércsoport valóban egy védőfaktor, az oltással együtt jelentős pluszt ad, de a különböző gének miatt önmagában a vércsoportra kizárólag azért nem szabad hagyatkozni. Sógornőmék most végeznek újabb vizsgálatokat mRNS fronton, lesznek publikációk a szerkezet megváltoztatásáról, stb. Ja, és megmutattam neki néhány írásodat, ezt a mostanit is (ahogy Gazelláét is), és tüzetesen megkértek mindketten, hogy hagyjam abba az ilyen sötét, buta, agresszív, egész nap ráérős, immunológiát sosem tanult emberekkel a vitatkozást, mert hogy mi a jó nekem ebben? Lényegében igazuk van, ők ennek a kutatói többek között, te meg egy senki vagy ezen a területen.
Pálinkás Pál
@division: hát rajtad kívül még róluk sem hallottam...ami meg a lényeg..maga Pasteur is ajánlhatná az oltást, nem érdekel...nincs rá szükségem, és vita sem lenne,ha ti büdös fasiszták nem erőszakoskodnátok vele..ergo, tényleg ne bombázz a baromságaiddal, én sem írok rád, mert gyengeelméjű vagy, beszélgess a többi birkával, engem kímélj meg tőle..
division
@Pálinkás Pál: Nyilván ha te nem ismered őket, akkor nincsenek is. Videót is linkeltem már tőlük, de nem érdekes. Ritka röhejes egy "pali" vagy:-)) Sajnálni való egyenesen amit művelsz, elég sok buta és agresszív faszt látni a neten oltás ügyben, de te túlteszel a legtöbbjükön.
Pálinkás Pál
@division: ja ..linkeltél videót, amit ők maguk tettek fel, ezt bárki megteheti, aki kicsit konyít a dologhoz..de mondom nem érdekel, úgy fossatok,sápitozzatok hogy a többi embert ne zavarja...
division
@Pálinkás Pál: A rákkutatásairól is vannak fenn videói sógornőmnek, elismert amerikai kutatók beszélnek róla, de ne zavarjon te PC szerelő.
Pálinkás Pál
@division: és a rákkutatásnak mi köze a covidhoz?...az egyik vírus, a másik sejtburjánzás...
division
@Pálinkás Pál: Semmi. Csak éreztetni akartam veled mennyivel alatta vagy tudásban.
division
@Aki Én: A mutációk és a vakcinák fejlődésének a harca zajlik jelenleg. Azt még biztosra nem lehet tudni ki fog győzni. Amikor már elég lesz évente-kétévente egy oltás, akkor a vírus vesztett, csak ehhez először is kötelezővé kellene tenni az oltást és a maszkhasználatot belterekben.
Nessy
@division: Hálátlan rendelkezés bevezetésére a kormány ajánlatokat vár! A győztest busásan megfizetjük! Határidő: azonnal. Jelige: járványveszély elhárítása. Jelentkezés Orbán Viktor kormányfőnél! Haverok előnyben.
division
@Nessy: Hálátlan rendelkezés, ez jó:-) Pali meg Gazella biztosan megindulnának a Parlament felé:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.