Ismét drámai a járványhelyzet, a kórházak hamarosan elérik a szakmailag elfogadható maximális kapacitásokat. Munkájukat tovább nehezíti, hogy az operatív törzs számos adatot visszatart. Sokkal könnyebb lenne az ellátást szervezni, ha például azt is jelölnék a nyilvánosságra hozott adatokban, hogy az adott napon hányan kerültek kórházba, és hányan kerültek felvételre az intenzív osztályra - írja Lovas András aneszteziológus és intenzív terápiás orvos az Átlátszón.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Mirabilis: Most viszont nem lehet sztrájkolni! Emberileg nem tehetik meg! Az viszont tény,hogy az egészségügyben tragikus, ami kialakulóban van. Lassan a kórházak kapuja fölé ki lehet írni Dante poklának a feliratát: "Ember, ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!" És ez nem csak a betegekre vonatkozik!
Nessy
@Mirabilis: Nem fognak. Eddig is külön "egység" volt az orvosok, az ápolás, a műszak, a gazdasági terület. Egy lapát bolhát hamarabb összeszedsz mint az intézmény dolgozóit egy közös célért sztrájkolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.