Még a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint is enyhe az ítélet.

Megkapta a büntetését a két férfi, aki egy 11 éves értelmi fogyatékos kislányt erőszakolt megFotó: illusztráció, MTI/Rosta Tibor

Hat év fegyházra ítélte a Győri Törvényszék azt a két férfit, akik szexuálisan bántalmaztak egy 11 éves fogyatékos kislányt egy Győr közeli községben. A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint túl enyhe büntetést kaptak, ezért lényegesen súlyosabb büntetést kértek a férfiakra – írja a blikk.hu.

Az enyhén értelmi fogyatékos gyermek a családjával Győr közelében egy községben élt. A kislány édesapja és az idősebb férfi mostohatestvérek. 2018 augusztusában a gyermek egyedül tartózkodott otthon, és a szülői tiltás ellenére beengedte a házba a két férfit.

Ott először a fiatalabb férfi bántalmazta szexuálisan a kislányt, majd miután távozott a házból, a másik férfi tette ugyanezt a gyermekkel. Az áldozat a vele történteket órákkal később egy ismerősének mondta el.

A Győri Törvényszék a férfiakat tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 6-6 év fegyházbüntetésre és 6-6 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen az ügyész mindkettőjük vonatkozásában súlyosítás, a férfiak és védőik elsődlegesen felmentés, másodlagosan enyhítés érdekében fellebbeztek. Az ügyben másodfokon a Győri Ítélőtábla dönt.

Forrás: blikk.hu
Fotó: illusztráció, MTI/Rosta Tibor

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Felmentés? FELMENTÉS!?!?! Az eszem megáll.
Még mázli, hogy kitüntetést nem igényelnének azon a címen, hogy örömöt vitték egy 11 (tizenegy) éves, fogyatékos kislány életébe.
A legmasszívabb köztörvényesek közé velük, egy rövid kísérőlevél mellett. Mire kijönnek már a se..ükön is tudnak lélegezni.
Akkor jöhet nekik a következő 11 éves... ha még lenne rá eszük és gusztusuk.
csak úgy....
még jó,hogy nem migráncs vót a tettes..,mert az is lehetett vóna!
justhpeter
Nem lapozot a másik oldalra a bíró ? Vagy viccnek szánta ? Mondjuk a 25 évből engedett volna ötöt !
namihami
@justhpeter: Vagy inkább még azt is hozzácsapta volna!
Namely
A büntetés csak idézőjeles, mivel úgyis kiherélik őket a sitten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.