Ahogy arról korábban beszámoltunk, Varga Judit közösségi oldalán arról írt, hogy úgy gondolja, kitartó és következetes politikánkkal megváltoztathatjuk egész Európát, most pedig azt fogalmazta meg, hogy a  "választások közeledtével egyre több fegyvert élesít ellenük a liberális gőzhenger".

Varga Judit: "A választások közeledtével egyre több fegyvert élesít ellenünk a liberális gőzhenger"
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Bejegyzésében arról ír, hogy az IDEA, Nemzetközi Demokrácia és Választási Segítségnyújtási Intézet a napokban tette közzé és mutatta be Brüsszelben demokráciajelentését. Úgy gondolja a jelentésben "persze újra farkast kiáltanak, sokadszorra temetik a magyar demokráciát".

Van annak egy szerény bája, hogy az olyan hangzatos mondatokat, minthogy „Magyarországon korlátozták a polgárok jogait, a kormány pedig még több hatalmat kapott” semmivel nem támasztják alá.

Hozzátette:

Persze hazánk lejáratásának nemzetközi NGO-k által összeállított receptje más hozzávalókat is előír. A jelentés felhasznál olyan „független” forrásokat, mint például az a liberális Politico, amely a kiegyensúlyozott vita „érdekében” idén júniusban megtagadta a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban írt véleménycikkem publikálását.

Varga Judit azt is kiemelte, hogy "láthatjuk, hogy a választások közeledtével egyre több fegyvert élesít ellenük a liberális gőzhenger, ők azonban kitartanak és meg fogják védeni a magyar emberek érdekeit és a közösen elért eredményeket".

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Te hülye liba! A gőzhenger nem éles, hanem nehéz... hogy ütne már el...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Lehet benne valami, hiszen a Sorosista gazdája volt a Liberális Internacionálé alelnöke.
10 hosszú évig.
@verőce IQ 21: Amire eddig fényderült, az a gazdád csalássorozata, te félkegyelmű.
Hogy tényleg nem látod, vagy csak hazaáruló vagy, az mindegy is. A jellemed egyértelmű.
kereső
@Dr. Proktor: Ez igy, ebben a formában nagyon torz adat. Hiszen, mindazok akik ingáznak- azok Bpestnek termelik a gdp-t. A Bpestre bejelentett cégek jó részének csak a "székhelye" Bpest- de a termelés, termékelőállitás/szolgáltatás tényleges helye az nem Pest.
Dr. Proktor
@kereső: ... pont ezért nem írtam 90/10 százalékot! :-)
Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 06:47 ♦ Napóleon Korzikán született, ahol olasz volt a hivatalos nyelv. Franciaország nem sokkal születése előtt vásárolta meg a Genovai Köztársaságtól. Napóleon gyerekkorában tanult meg franciául. Hitler meg Ausztriában született. A mi kedves vezetőnk ősei meg román cigányok voltak, akik Orsós nevüket magyarosították Orbánra. De e lényeg, hogy mind a hárman nagy nemzeti vezérnek , a nemzet ( francia, német, magyar) nagy szülöttének tartották magukat. Azután a végét tudjuk, és a mi kedves vezetőnk pályafutása reméljük a börtönben fejeződik be.
Dr. Proktor
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Lehet hogy lesz még sok Orbán duplikátum, akár Grazban, akár Döblingben...
Na ja, a nagy példakép...
Lehet hogy a román diliház is tele van már Csau elvtársakkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.