Figyelmeztetést kapott a védőnő, aki beengedte az önkénteseket. 

Még augusztusban történt, hogy az Összefogás Kőszegért Egyesület önkéntesei mesefigurákkal és más illusztrációkkal festették ki a helyi gyerekorvosi rendelő, a Kőszegi Egészségház falait. A fideszes polgármester, Básthy Béla akkor vizsgálatot indított az ügyben, amelynek eredménye most került nyilvánosságra. 

Óriási botrány lett abból, hogy önkéntesek kifestették a kőszegi gyerekrendelő falait, megbüntették a védőnőt

Fotó: Facebook

Egészen pontosan az Ugytudjuk.hu rákérdezett a vizsgálat eredményére. Básthy Béla azt válaszolta, hogy az ügy lezárult, és az intézmény vezetője figyelmeztetésben részesített egy munkavállalót.

"A Kőszegi Szociális Gondozási Központ belső vizsgálata során megerősítésre került az, hogy a védőnői szolgálat egyik dolgozója működött közre a festés előkészületeiben, illetve ő adta át a helyiséget is. A munkálatokról előzetes egyeztetés sem az intézményvezetővel, sem a fenntartóval nem történt. Az érintett védőnő vállalta a felelősséget, elismerte, hogy átgondolatlan cselekedet volt ez részéről és szándékosan nem szeretett volna megtéveszteni senkit sem. Mindezek alapján az intézmény vezetője figyelmeztetésben részesítette a munkavállalót”

- mondta a polgármester.

Forrás: 444.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na, ki a hülye? Naná, hogy a védőnéni!
Nemám a polgármester, aki egyáltalán elíndította a vizsgálatot, ááá dehogy! Hiszen az fideszes. És azok, ugyebár, nem lehetnek hülyék.
Az igazgató szerepe kétséges. Vagy kénytelen vizsgálni, mert beosztott ő is, vagy ha egyetért vele, akkor:. Két hülye--egy pár.
Érzek némi déja vu-t a buszmegállós vagy a töredezett aszfalt eseteivel.
Találós kérdés::Azok a polgik vajon milyen pártállásúak? (persze, nem nagy feladat kitalálni)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@CsipkeRózsa: @Dr. Proktor: Miért álltok le egy ilyen tiszta esetben vitatkozni?
Van nektek szitátok? Akkor álljatok le azzal vizet hordani egy égő házhoz.
Lepényleső
Nem lehet,hogy ez is egy különbség köztársaság,és a között amivel azt eltörölték;a bánsági hiúság?
Emmersson71
Nagyon messziről hozom a párhuzamot...
(és nem az edző ügyéről vitáznék)

A Turi György nagy-interjúból: "Miért van az, hogy a média erejének hála a jelenlegi társadalmi elvárások mentén értékelünk, minősítünk 20-30-40 évvel ezelőtti eseményeket? Miért van az, hogy ilyen kérdésekről egy lezárt pályafutás végén beszélgetünk, nem pedig akkor, amikor azok állítólag megtörténtek?"

***

Szóval, annak idején a szülők összefogtak és kifestették az óvodát, virágot ültettek és teherautó kerekeket ástak be a homokba, majd lefestették. Ha volt vizes az apukák között, megjavította a csapokat, WC-ket, az üveges a törött ablakokkal foglakozott. Ki mennyit tudott időben, anyagban rááldozni a kis közösségre.
Senki sem azt nézte, hogy nincsen maszk Józsi bácsi fején, amikor fest. Pont letojták, Laci húzott-e kesztyűt az üvegtáblákhoz. Sőt..nekünk gyerekeknek a rakéta mászóka alatt beton, jobb esetben sóder volt, nem gumipadló.

Ma ez elképzelhetetlen :(
Ma minden túlbiztosított, a jó szándék mögött sunyiságot sejtenek néhányan, ezért megy a feljelentősdi. Persze általában épp ezek ugatnak a legjobban, ha lepereg a vakolat, csöpög a csap...

Ócska egy világunk lett.
Emmersson71
@namihami: Ha a Kőszegi Anyukák Keresztyén Intézete (KAKI) festette volna ki a gyerekorvosi rendelőt, akkor Básthy Béla (Fidesz) Lokálpatrióta Érdemrenddel (LÉ) tüntette volna ki a város hőseit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.