Visszataszító, hogy politikai kérdést csinálnak a vakcinából – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Obnyinszkban Mihail Murasko egészségügyi miniszter magyar kitüntetésének átadásán.

Szijjártó átkozódva tüntette ki az orosz egészségügyi minisztert Müller Cecília társaságában
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

"Szánalmasnak tartom, sőt, mivel emberéletekről van szó, visszataszítónak tartom, hogy sok országban a mai napig politikai és ideológiai kérdést csinálnak az oltásokból. A vakcina nem ideológiai kérdés, a vakcina életet ment és politikai ideológiával életet menteni nem lehet "

- mondta Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter megköszönte Mihail Muraskónak, hogy olyan időszakban segített Magyarországnak a Szputyik V beszerzésében, amikor vakcinából még hiány volt.

Az már akkor is világos volt, hogy a vakcina fog életet menteni. Az is világos volt, hogy akinek először lesz vakcinája, az előbb és több emberéletet tud megmenteni

- jelentette ki Szijjártó Péter.

Hangsúlyozta: a magyar oltási kampány sikere azon múlt, "hogy az elején tudunk gyorsan oltani. És azért tudtunk gyorsan oltani, mert több vakcinánk volt, mint másoknak".

A miniszter elmondta, hogy nyugati kollégái négyszemközt mind elismerik az orosz oltóanyag minőségét.

Szijjártó Péter Müller Cecília tisztifőorvossal a Magyar Érdemrend középkeresztjét adta át az orosz egészségügyi tárca vezetőjének.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
""Szánalmasnak tartom, sőt, mivel emberéletekről van szó, visszataszítónak tartom, hogy sok országban a mai napig politikai és ideológiai kérdést csinálnak az oltásokból. A vakcina nem ideológiai kérdés, a vakcina életet ment és politikai ideológiával életet menteni nem lehet ""

Hé te faszrágó!
Mintha ti állítottátok volna le a vakcina vételeket politikai okból veszélyeztetve az embereket aztán most ráijedtetek az új variációra és azonnal visszanyaltátok magatokat.
Tömeggyilkos rohadék hazug, tolvaj gazemberek vagytok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy kép …, azaz Nyunyóka-anyó Petyusával kirándulgat?

A derék MTI elsőre diszkréten hallgat a kirándulásról. de ha jobban megnézed a képet

Szájjártató újabb arrogáns pofátlansága „Visszataszító, hogy politikai kérdést csinálnak a vakcinából ” – jelentette ki pénteken Obnyinszkban. Hic & nunc hagyjuk, hogy az milyen visszataszító, hogy ők meg milliárdokat nyerészkednek a dolgon, beszéljünk egy ennél is vérlázítóbb dologról, illetve dolgokról:
egyfelől ugye, az apropó Mihail Murasko egészségügyi miniszter magyar kitüntetésének átadása volt. Talán nem függetlenül attól, hogy a minap az MTI jelentette, hogy „Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert kitüntetésben részesül az orosz-magyar kapcsolatok, valamint az ipari és beruházási együttműködés fejlesztéséhez történt nagymértékű hozzájárulásáért”,
másfelől, s ez ha lehet még pikánsabb tette ezt Müller Cecília tisztifőorvos társaságában. Miközben a járvány durvul az illetékes NER-társnő kirándulgat!
VASTAGBŐR
Elintézed a napi 1 vaccinádat jövőre. Jó az. Mint munkáltatód "választópolgár" elrendelem Peti.
ómió
Szóval, az "efftársi oltáspártiság" még mindig nem a "szíve csücske"!
istván irén
Nos ebből csak az élet mentés nem sikerült, viszont betegre kerested magad az üzleten .rohadt volna anyádba a fejed
volvós
Petibohóc !!! Nem zavar, hogy egyetlen nyugati állam megtagadja a belépést szputnyik oltás esetén.???...Sz.pjad csak az orosz hozzád hasonló politikusokat kócsag elvtárs !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.