Visszataszító, hogy politikai kérdést csinálnak a vakcinából – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Obnyinszkban Mihail Murasko egészségügyi miniszter magyar kitüntetésének átadásán.

Szijjártó átkozódva tüntette ki az orosz egészségügyi minisztert Müller Cecília társaságában
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

"Szánalmasnak tartom, sőt, mivel emberéletekről van szó, visszataszítónak tartom, hogy sok országban a mai napig politikai és ideológiai kérdést csinálnak az oltásokból. A vakcina nem ideológiai kérdés, a vakcina életet ment és politikai ideológiával életet menteni nem lehet "

- mondta Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter megköszönte Mihail Muraskónak, hogy olyan időszakban segített Magyarországnak a Szputyik V beszerzésében, amikor vakcinából még hiány volt.

Az már akkor is világos volt, hogy a vakcina fog életet menteni. Az is világos volt, hogy akinek először lesz vakcinája, az előbb és több emberéletet tud megmenteni

- jelentette ki Szijjártó Péter.

Hangsúlyozta: a magyar oltási kampány sikere azon múlt, "hogy az elején tudunk gyorsan oltani. És azért tudtunk gyorsan oltani, mert több vakcinánk volt, mint másoknak".

A miniszter elmondta, hogy nyugati kollégái négyszemközt mind elismerik az orosz oltóanyag minőségét.

Szijjártó Péter Müller Cecília tisztifőorvossal a Magyar Érdemrend középkeresztjét adta át az orosz egészségügyi tárca vezetőjének.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
Sorban állnak, a kínai vakcinához vezető telefonszámért az eu-s országok szijgyártönál, négyszemközt elismerik az orosz sz@rt, csak éppen senki nem vett kínait, és az oroszt se sikerült még hivatalosan regisztrálni. Amelyik déli keleti országban használták a kínai vackot ott mosta kórházba került pltottak 85 százaléka kínaival van oltva. Eről kussol a szijgyártó. De még a leendő "nemzeti" oltóanyag gyárban majd oroszt meg kínait akarnak gyártani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Miért segített, hiszen pénzért vettük.
madlaci66
Sorban állnak, a kínai vakcinához vezető telefonszámért az eu-s országok szijgyártönál, négyszemközt elismerik az orosz sz@rt, csak éppen senki nem vett kínait, és az oroszt se sikerült még hivatalosan regisztrálni. Amelyik déli keleti országban használták a kínai vackot ott mosta kórházba került pltottak 85 százaléka kínaival van oltva. Eről kussol a szijgyártó. De még a leendő "nemzeti" oltóanyag gyárban majd oroszt meg kínait akarnak gyártani.
csak úgy....
már pötyinek is látomásai vannak,mint juliskának?
jesz
besszarás...már megint ilyen félreérthető cím..."átkozódva tüntette ki"...

A kattintásért mindent...
134.bátor
Te mocskos patkány,ti csináltok politikai kèrdèst mindenből!! Átkozott legyen az îrmagod is,te ocsmány fèreg!!!
Emmersson71
"a magyar oltási kampány sikere azon múlt, "hogy az elején tudunk gyorsan oltani. És azért tudtunk gyorsan oltani, mert több vakcinánk volt, mint másoknak"."

SIKEEER?!
Mégis miben? Hogy 2 hétig sikerült elsőnek lenni egy "nem versenyben"? De azért ment a "Mi vagyunk a legátoltottabbak" duma!
Aztán ez elkopott igen gyorsan, meg aztán eredménye sem volt - SŐT! Sokáig Magyarországon halt meg a világon(!) a 2. legtöbb covidos! Jelenleg is a 6. helyen (Európában az 5.) állunk, de heteken belül "dobogósok" lehetünk ismét :(

Ez siker, bazzeg?!
Toller Béla
Obnyinszk - amúgy - a világ egyik közepe ! Majdnem örök a fagy, aki itt elásnak, az örökké élni fog ! Hajrá magyar külügy, odavissza kitüntetettt faszkalapok, különösen orosz eü minisztrek, akiknek a hazájában elképesztőek a halálozási számok, a helyében ki sem mernék lépni kamerák elé !
TJimmy
@Emmersson71: szerinted tudják a fidesz-csápolók az igazságot, amit Te is írtál?
Azok M1-et néznek és KESMA-ból " tájékozódnak.
Eladott Ország
Papagáj Peti, pont ti csináltatok a vakcinákból politikai, ideológiai ügyet, hogy gennyesre lophassátok magatokat még a járvány idején is, te szarházi! Miért pont a keleti vakcinákat akarjátok gyártjátok Debrecenben , amelyekre a mai napig nincs EMA engedély?! Vajon miért kellett kiszállni a közös EU vakcinabeszerzésből is. Vajon kit nézel hülyének, te idióta, barom! Az oroszok Szijjártóval reklámozzák vakcinájukat.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/163355830_150902053568912_8649544395175968935_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=W4-uI7M7XaUAX8hEc7R&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=a24adac294017c74811c350bc35098bc&oe=61C5DE72
Az orosz vakcinához fecskendőt is vettünk...
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/172186027_163500632309054_8590950913351284426_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=xekVxU7V9dcAX9jqDFw&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=51d9b1d9c3b3b4e104a6f2f50d05f5e0&oe=61C8559A
Lepényleső
Elmondhatjuk,hogy itt valóban sem ideológiai,sem politikai kérdést nem csinál az oltás kérdéséből senki?
Azonban szövetkezve gazdasági "olajszőkítést" végezve vélhetően,hiszen ki látta az 5 000 000 000 db.
tesztet amit állítólagos lejártuk miatt mostanság semmisítenek meg?
Dr. Proktor
Halottainkban vagyunk arányaiban az elsők között, te papagáj...
kissé felnőttem
@Lepényleső: -3 nulla eddig amúgy ne keresd sima átváltozás egyik tipikus esete .és olyan szólmizálos is Dó,lá, re, lá, dó !!! ugye?
Gazella
Hülye... egy nem volt sikeres az oltási kampány.
Kettő mindenkin !t megy ez a nyavalya...
Három a vakcinának semmilyen védő hatása nincs..
Jön a következő virus az is át fog menni az emberiségen
Sámannus
Petya ezért tőle kapjad a következőt, nem Karikótól.
Nyírfa
Szijjártó és Müller kitüntette az orosz egészségügyi minisztert. Az orosz azóta is a könnyeit törölgeti. A röhögéstől.
RonaGyuri
egyébként melegen gratulálok a propinak az idétlen sumákoláshoz:
azt valahogy kifelejtették, hogy mind-erre a az oroszországi Obnyinszkban került sor!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy kép …, azaz Nyunyóka-anyó Petyusával kirándulgat?

A derék MTI elsőre diszkréten hallgat a kirándulásról. de ha jobban megnézed a képet

Szájjártató újabb arrogáns pofátlansága „Visszataszító, hogy politikai kérdést csinálnak a vakcinából ” – jelentette ki pénteken Obnyinszkban. Hic & nunc hagyjuk, hogy az milyen visszataszító, hogy ők meg milliárdokat nyerészkednek a dolgon, beszéljünk egy ennél is vérlázítóbb dologról, illetve dolgokról:
egyfelől ugye, az apropó Mihail Murasko egészségügyi miniszter magyar kitüntetésének átadása volt. Talán nem függetlenül attól, hogy a minap az MTI jelentette, hogy „Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert kitüntetésben részesül az orosz-magyar kapcsolatok, valamint az ipari és beruházási együttműködés fejlesztéséhez történt nagymértékű hozzájárulásáért”,
másfelől, s ez ha lehet még pikánsabb tette ezt Müller Cecília tisztifőorvos társaságában. Miközben a járvány durvul az illetékes NER-társnő kirándulgat!
VASTAGBŐR
Elintézed a napi 1 vaccinádat jövőre. Jó az. Mint munkáltatód "választópolgár" elrendelem Peti.
ómió
Szóval, az "efftársi oltáspártiság" még mindig nem a "szíve csücske"!
istván irén
Nos ebből csak az élet mentés nem sikerült, viszont betegre kerested magad az üzleten .rohadt volna anyádba a fejed
volvós
Petibohóc !!! Nem zavar, hogy egyetlen nyugati állam megtagadja a belépést szputnyik oltás esetén.???...Sz.pjad csak az orosz hozzád hasonló politikusokat kócsag elvtárs !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.