Ahogy arról már beszámoltunk, mozgalmából pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon Gattyán György. Az egyik leggazdagabb magyar szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák.

Aprópénzért keres politikust a pornómilliárdos Gattyán: "Ugyanúgy ki akarja használni őket, mint a nőket"
Kép: YouTube

Erre reagált most Hadházy Ákos, aki kifejtette, hogy a jelek szerint Magyarország legnagyobb, lányokat futtató vállalkozója pártot alapít és indulni akar a választásokon.

A pornóoldalakból meggazdagodott, jórészt Amerikában élő vállalkozó hirdetésben keres 106 „területi képviselőt” a pártjának. A politikus szerint úgy tűnik, ezeket az embereket is ugyanúgy ki akarja használni, mint azokat a nőket, akik a vállalkozó oldalain magukat mutogatják.

Egy közeli ismerősöm jelentkezett a „területi képviselői” álláshirdetésre. Írásban a mellékelt levelet kapta, de a szóbeli tájékoztatás hamar elvette a kedvét a bulitól. A „területi képviselőknek” napi négy órát kell állnia a pultok mellett havi százezer forintért. De mivel hideg lesz, kapnak kabátot is. Az új messiás-milliárdos úgy látszik, egyelőre óvatosan feccel a projektbe. Ismerősöm gyorsan kifordult az ajtón, de biztosan lesznek rászoruló politikusjelöltek, akik vállalják a melót. A kamupártok is mindig találnak embert.

- írta bejegyzésében Hadházy Ákos.

A lányok mutogatásából állítólag 300 milliárdos vagyona van, de az a pornóoldal, amiből kivakarta magát, köhög a konkurencia miatt. Talán emiatt, talán unalomból, talán a Fidesz parancsára indul, de mindenképpen okozhat károkat.

- fejtette ki.

A politikus szerint világban több helyen láttuk, Ukrajnától Amerikáig, mi lesz abból, ha milliárdosok a hatalom megszerzésére használják a mocskos pénzüket. Mindenesetre lehetünk optimisták kicsit:

a Fidesznek az sem jött be, amikor Berki Krisztiánnal akarta meghekkelni a budapesti választást.

A jelenségről azonban tudni kell, mint ahogyan arról is: a pornókirály csak annyit hirdetési felülelet kap, amennyit a Fidesz megenged neki.

A független politikus arra is kitért, hogy a Fidesz jövő tavaszig az ehhez hasonló trükkök sokaságát veti majd be, amelyek egyenként csekély jelentőségűek lehetnek, de összességében nagyon is komoly veszélyt jelentenek. Az ilyenek miatt egyáltalán nem biztos a kormányváltás, bármit is mutatnak a közvélemény-kutatók.

Lehet nyerni, de nem lesz könnyű! Azon fog múlni, hogy lesz-e elég önkéntes, aki dolgozik a változásért, mindenhol, a legkisebb falvakban is.

- zárta sorait.

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A striciség köztörvényes, a ""gattyánság"" vállalkozás. Pedig mindketten ugyanabból élnek.
Eladott Ország
Húzzál a p@csába és kurd meg a milliárdjaidat a grva anyáddal együtt , te mocskos, rohadt szarházi! Te csak egy beképzelt nagyképű gané tróger vagy b@zdmeg!
Baker
A "legősibb szakma" művelői nők. Egy pornós nőnek sincs tiltva, hogy DVD-t adjon ki vagy weblapot üzemeltessen es így terjessze filmjeit.
Az már nem a pornó-producerek hibája, hogy meztelen seggel érkeznek, nincs tőkéjük!
Jaa, a legfontosabb: nem kötelező ribancnak állni!
csipetke
Ez a f@szi valószínűleg unatkozik,hogy ilyen sz@rkavarásba fogott. Nem értem,ha kihívást keres,miért nem mássza meg a Mount Everestet, vagy mittomén. Addig töketlenkedik,még a nyakunkon marad orbán,és a bandája már megint
Sziszifusz
@csipetke: 03:34
"Cui bono " Kinek áll érdekében ennek a stricinek az indulása ?
Talán jellemző az, hogy Fidesz hirdetési felületeket kapott plakátjai kiragasztására.
Eladott Ország
A VálaszOnline közzétett oknyomozó cikkében többek között Gattyán György helyét is megtalálták a NER-elit nagybevásárlásait finanszírozó titkos magántőkealapok szövevényes hálójában. Innen tudjuk, hogy miközben a jelenleg bejegyzett 78 magántőkealapból 55-öt Mészáros-, Tiborcz-, Matolcsy- vagy Rogán-közeli cégek kezelnek, érdekes módon a kormány által is pénzelt Rogán-holdudvarhoz tartozó Columbus Magántőkealap 900 millió forinttal támogatta meg a politikába éppen most, a soros választás előtt néhány hónappal, a semmiből, kusza magyarázattal berobbanó, a magyarságért oly nagyon tenni akaró Gattyán e-aláírási rendszereket fejlesztő, európai piacokra készülő Netlock Kft.-jét. Nahát, nahát, így járunk mi ezekkel a szerencsétlen, NAV által üldözött önerőből milliárdosokkal. De azzal az eggyel mindenképpen, akiről úgy tudjuk, hogy de ez legalább nem a NER tenyeréből zabál. Vannak még ilyenek, egy biztosan van. Igaz, őt nem Gattyánnak, hanem Bigének hívják. Az is igaz, hogy ő nem szokott mellébeszélni a politikai álláspontjával kapcsolatban, nem keres álláshirdetésben képviselőjelölteket a nemtudjukmihez, ezért az is igaz, hogy őt már azzal fenyegetik nem először, hogy a fideszes állam átveheti a műtrágyagyára üzemeltetését.
Namely
Hát igen, ha valaki nem a Fidesz, vagy az összefosás maffiák belső világából jön, akkor azt azonnal be kell mocskolni, el kell tiporni, hiszen valódi konkurenciát jelent. Az egymást váltó gengszterek a garancia a maffia fennmaradására, ameddig kúrcsányék és Orbánék váltják egymást, baja nem lehet egyiknek sem.
Ráadásul Gattyán elég okos és gazdag ahhoz, hogy ne legyen rászorulva a folyamatos lopásra, mint Hadházy és aktuális megbízói (akik ugye folyamatosan változnak).

"Egy közeli ismerősöm jelentkezett a „területi képviselői” álláshirdetésre. Írásban a mellékelt levelet kapta, de a szóbeli tájékoztatás hamar elvette a kedvét a bulitól. A „területi képviselőknek” napi négy órát kell állnia a pultok mellett havi százezer forintért. "
Tehát kevesellte a pénzt.
:(
Hadházy még nem hallott olyanról persze, hogy valaki hisz valamiben, az országnak akar jót, és NEM PÉNZÉRT CSINÁLJA. :D El sem tudja képzelni. :D :D :D
Hát igen, ez Magyarországon szinte hihetetlen.

UI: van olyan politikai oldal, amelyiken még nem állt ez a politikai prostituált Hadházy?
jesz
aprópénzért politikust? sok szegény csóró beugrik, még áldoz is valamicskét erre...
Gattyán simán csak szopatja az ország szerencsétlenebb, szegényebb részét.

mindenesetre ügyes...jól ki van találva, mivel is lehet kirántani a szőnyeget a még szerencsétlenebb összefogás alól...MZP ott fog állni a kikötőben, és csak bámul az elúszó hajó után...
meg kell hagyni, nagy mágus az, aki ezt a trükköt kitalálta...
csipetke
@Sziszifusz: 13:42 Hát persze,ez teljesen nyilvánvaló..
Eladott Ország
@Namely: ma, 14:26 ♦ Politikai prostituált a migráns román cigányod, aki ráadásul még közönséges bűnöző is, hamarosan bíróság előtt fog felelni a csüngőhasú csúti rohadék!
Namely
@Eladott Ország: :DDDDDDDDDDDDDDDD
látom nagyon mélyen érintett az igazság, te gyogyós nyugger :D
Gyurka80
@csipetke: Reméljük is, hogy marad Orbán! Csak nem a moslékot szeretnéd!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.