Orbán Viktort megfogták a kérdéssel, Kocsis Mátét nem sikerült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor ez az egész "népszavazás"nem más, mint kormányzati beavatkozás a 2022-es választásba. Annak ellehetetlenitése, megzavarása "törvényes" kormányzati eszközzel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Pedig, elég csak a fideszpropagandát hallgatni, tisztán látható, hogy a magyar és európai, sőt a világ, óvódásai sorbaállnak azért, hogy rajtuk, a liberális propaganda hatása és eredményeként, nemváltó-műtétet hajtsanak végre. Már hosszú sorok vannak ecélból. Évekre előre le van foglalva az összes kórház és klinika.
És mi képesek vagyunk ezt a szegény Melegmálét és Bölcs, valamint Kedves Vezetőnket akár a legcsekélyebb bírálattal is illetni. Akik csupán élére állnának egy világot beszennyező métely elleni harcnak, akár vállt vállnak vetve. A Szájer, a Harrach és a Melegmálénk még önként felajnlanák a harchoz a vállukon kivül egyéb testrészüket is. (igaz, csak néhány év múlva)
Eladott Ország
"Apropó: most, hogy az Európa gyűlölködő szegényháza címért folyó versenyt lényegében megnyertük, vajon mit szól ahhoz a büszke magyar nép, hogy a 36 milliárd forint állami támogatással kitömött Audi már 4000 milliárd forintot lapátolt ki az országból, mióta a nemzeti megmentés kormánya uralkodik? Biztos, hogy a genderfluid óvodások és a melegek jelentik a legnagyobb veszélyt erre az országra? Nem lehet, hogy még a renitens, önálló gondolkodású sajátjaikat is kémszoftverrel megcélzó, a lehallgatási mizériát éppen elsunnyogni akaró illiberálisék miatt rohad itt minden? Vagy ezt még mindig nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni? Van még újabb 12 évünk arra, hogy ez kiderüljön?"
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter népszavazást szorgalmazott arról, hogy Magyarország az EU-ban maradjon-e.
"Az EU-ban népszavazást kellene tartani arról, hogy akarják-e még tolerálni Orbánt az EU-ban" - mondta Asselborn a Der Spiegelnek szerdán. Meg van győződve arról, hogy az eredmény egy egyértelmű "nem" lesz. Bár az uniós szintű népszavazás eszköze még nem létezik, el kellene gondolkodni a bevezetésén.
namihami
@Eladott Ország: Mer ""Megin báncsák a magyart!""
Hiába van ennek a véráztatta kis országnak ilyen becsületes, minden áldozatra képes (még a falatja felét is odaadná a nélkülözőknek--látszik is rajta), csupán az önfeláldozó és jótékony jelleme és neveltetése okán.
De, mán megin ezek a gaz libsi komcsik! Ja, és Soros, Gyurcsány...a többit már tudod.
Eladott Ország
"Hangyaf@sznyival kevésbé sötét helyeken simán pofán röhögnék azt, aki miniszterelnökként ilyen képtelen aberrációkkal áll elő, miközben kétharmaddal pöffeszkedik, és a pártjára jelen állás szerint állítólag mindössze 2%-kal szavaznának kevesebben, mint az együttműködésre kényszerített ellenzéki pártokra összesen. És senki nem kérdezi meg tőle, hogy te erkölcsi vakondtúrás, akkor mi a túróért tartasz népszavazást olyasmiről, amit a törvény egyébként is tilt. És senki nem pofázik vissza, hogy akkor szíveskedjen név szerint felsorolni az összes óvodát és iskolát, ahol név szerint pontosan mely LMBTQ-szervezetek akarják nemváltó műtétre kényszeríteni a gyerekeket. Hány intézmény, hány szülő, hány semmibe vett pedagógus szirénázott és dörömbölt a Karmelita kapuján, hogy a mocskos buzik bele akarnak pofázni a gyereke nevelésébe? Nos, erre nulla bizonyíték van, ezzel szemben a kormány lakájhiénáinak – az Origótól a Magyar Nemzetig, a PestiSrácoktól a Mandinerig – immár bírósági papírjuk van arról, hogy hazudnak azért, hogy a gazdájuk választási kampánytémává emelt kitalációját alátámasszák. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány ellen vesztettek jogerősen pert barnanyelvűék, miután futószalagon hazudták róluk, hogy gyerekvédelmi tevékenységbe bújtatott „LMBTQ- propagandát” folytattak óvodákban."
kereső
Akkor ez az egész "népszavazás"nem más, mint kormányzati beavatkozás a 2022-es választásba. Annak ellehetetlenitése, megzavarása "törvényes" kormányzati eszközzel.
Nessy
@Eladott Ország: Az a legnagyobb baj, hogy Orbánt és az ország lakóinak egy kisebb részét, az egész országgal azonosítják!
Eladott Ország
@Nessy: “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel.
Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen. (gróf Széchenyi István)” Sajnos a bűnöző román cigány arra bazírozik, hogy kizárják az országot az EU-ból, de abból nagy balé lesz a cigánynak és bandájának!
Nessy
@Eladott Ország: Majd csatlakozik a "demokratikus barátaihoz"! Oroszország, Torokország, Kína! Onnan is kap pénzt, igaz hitel formájában! Ő lenyúlja, mi fizetünk!
K-2SO
"De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Eladott Ország
@Nessy: Reméljük addigra a bűnöző cigány a sittre kerül a bandájával együtt !
simmering73
Az utolsó akin végeztek, te voltál cuncimókus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.