A kásleri intézkedések abban merülnek ki, hogy a miniszter kiküld egy e-mailt péntek délután vagy este, esetleg szombat éjjel, azzal az utasítással, hogy hétfőig hajtsák végre a levélben lévő intézkedéseket – nehezményezte Kunetz. Szerinte Müller Cecília és Kásler Miklós „garázdálkodása” már túl van az etikán, az már „bűncselekmény”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mit lehet erre mondani? Gyalázat! A magyar kormánynak nem a magyar lakosság az első. A saját , hétmérföldes zsebe az első, a határon túliak, az egyházak, Kína és az oroszok, a türkök és bárki, aki partner a gazságokban. Belőlünk élnek, rajtunk élősködnek, és azt játsszák, hogy ők a magyar kormány. Nem. Ők hazaárulók, egytől egyig.
Peller Anikó
@Nyírfa: "A magyar kormánynak nem a magyar lakosság az első. A saját , hétmérföldes zsebe az első, a határon túliak, az egyházak, Kína és az oroszok, a türkök és bárki, aki partner a gazságokban. Belőlünk élnek, rajtunk élősködnek, és azt játsszák, hogy ők a magyar kormány. Nem. Ők hazaárulók, egytől egyig."

Nem, nem tiltakozom. Egytől az utolsóig.
Nyírfa
@Peller Anikó: A tiltakozásnak helyt adok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.