Először azt hittem, hogy ez csak egy tréfa. Kézenfekvő volt, hiszen ebben a már-már végtelennek tűnő kabaréban egy humoristáról szólt a fáma. De rá kellett jönnöm, hogy ez, az Izaurát is megszégyenítő folytatásos agymenés nem a humorról, hanem inkább a sértett hiúságról szól - kezdte bejegyzését Ernyey Béla közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hát igen. Ebben az országban nem a teljesítmény,hanem az számít,hogy valaki jó pártkatona legyen, rusztikusabban.- jó seggnyaló...
namihami
Valahol, legbelül mégis sajnálom ezt a szerencsétlen Gallát. Mert az, hogy vénségére bekattant, az sajnálatos. Viszont a dolgainak, munkásságának zömét (és ebben a Monty Pythont, mint zászlóshajót) el kell ismerni. A tipikus ""angolhumor"" olyan hazai átültetője és reprezentása is egyben, amilyen (szerintem) nem volt és nem is lesz ezután sem. Mert, humor és humor között is óriási a különbség. Nem a szinvonalra, hanem a jellegzetességeire gondolok.
És, mint annak hazai ismertetője és terjesztője, maradandót alkotott. És néhány szeletét még a ""magyarhumorba"" is sikerült átültetnie.
Nyírfa
@namihami: Igen, olyan ellentmondásos kép van bennem róla: egyrészt zseniális a humora, az előadásmódja, másrészt roppant kiábrándító a jelenlegi viselkedése.
Amióta egymásnak feszültek Laár Andrással, mintha kicsúszott volna a talaj a lába alól, és ez nem mai történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.