Mivel korábbi akciójuk nem járt sikerrel – Kásler Miklós nem mondott le –, a Momentum újra akciózott egyett az EMMI épületénél.

Lelocsolta a rendőr a momentumosok művét, és azt kérte, "ne őt szívassák már" az akciójukkal
Fotó: Facebook/Tompos Márton

Pénteken Bodrozsán Alexandra került összetűzésbe a rendőrökkel, amikor Tompos Márton beszámolója szerint a párt kecskeméti összellenzéki jelöltje

még le se írta az első betűt, már megindult az igazoltatás, majd egy "Na, akkor megnézzük, hogy ez lemosható-e" felkiáltással leöntötte egy vödör vízzel szerencsétlen félkész "H" betűt.

Tompos Márton szerint így nem gyakorolhatták alaptörvény által garantált jogukat, a politikai véleménynyilvánítást, csak miután lement a kb. 20 perces takarító/igazoltató hadművelet. Közben még egy takarítónénit is kiküldtek, hogy ugyan seperje már le a műveleti intézkedés során szakmai alapon szétlocsolt vizet a járdáról. 

Ekkor felkerült a HAL és a gyalázatos szám, amit az egyébként magát be nem mutató, a jelvényszámát és felettes szervét nem közlő rendőr azzal kommentált, hogy "Ennek nem ez a módja", és egyébként is "Ne őket szívassuk már". Majd két megoldást prezentált

- olvasható Tompos bejegyzésében.

Az egyik lehetőség az lett volna, hogy a momentumosok letakarítják a feliratot, de a másik választás érdekesebbnek tűnt számukra: 

köztereseket fognak hívni, akik 70 ezer forint/m2 áron fogják letakarítani a feliratot, ezt pedig kiszámlázzák nekünk. Mindezt természetesen nem fogadtuk el, de kíváncsian várjuk az értesítést, mert így a Korrupcióvadászokkal lesz még egy körünk az ötödik kerületi takarítási számlák kapcsán is

- írja Facebook-bejegyzésében Tompos Márton.

Forrás: Facebook/Tompos Márton

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Nagy terhet róna a rend őrére,ha felébredve rájönne,- többek között teszik ezt ő érte?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Kell csinálni egy karton sablont és akkor oldott temperával bárhova 10 másodperc alatt fel lehet festeni...
Béla333
Régen az "ugráló" nevű gyerekjátékot a gyerekek ugyanúgy vízzel lemosható krétával rajzolták meg a gyerekek, mint most a tiltakozó ellenzékiek, csak éppen a Kádár féle rendőrség nem molesztálta a gyerekeket ezért úgy, mint most a maffia rendőrsége!
Amit a '80-as években szabad volt a gyerekeknek, azt most bünteti a maffia állam!
Németh István
No ha én lennék a területi rendőr >> elkapnám a frakkját a figuráknak és a betűket amit odafirkantottak egyenként nyalatnám fel velük! Utána meg addig rudosnám a valagukat amíg a fejük egyben van! A javasolgatóknak meg a szájába kellene locsolni, de nem slaggal!
Németh István
ÉS még egy!! A Kasler Miklós Úr ellen ugató moslékok, valójában a nemzet szégyenei! A pénzbüntetés számukra fika, kifizetik a csekonicsék a bige és társai, akik a néptől, nemzet polgáraitól lopott pénzekből korrumpálják nyíltan az ellenséges pártokat, abban a reményben, hogy a több száz milliárdos vagyonukat menthessék! Nem fogják megúsznia vagyonelkobzást de a sitkót sem! csak nyugi!! A legkorruptabb szarjankó a hadházi és zaj a többit, mint cseh, donáth, bangó, gyurcsány, bajnau, dobrev stb. bizony megy a lapátra.
Ez a @Béla333: a terror-rendőrségről beszélj te mocsok állat! Az valóságos maffia-banda volt, külföldi moslékokkal bővítve! Húgy-agyú hülye! A normálisnak pedig BUÉK! És szebb jövőt!!!
Béla333
Hazaáruló Fideszes söpredék és az őket gondolkodás és erkölcsi tartás nélkül körbeudvarló udvaroncok szégyelljétek magatokat, az ország árulói vagytok, akik ha valaki krétával az aszfaltra ír valami számukra nem tetszőt, akkor képesek lennének véresre rugdosni. Fasiszta csürhe az ilyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.