Vannak olyan 2021-es – nem feltétlenül politikai – ügyek, esetek, amelyeknek még a fideszesek mércéje szerint sem lett volna szabad megtörténniük.

Az év aljasságai, amit még a fideszesek is szégyellnek – összegyűjtötte őket a HVG

A HVG cikkében olvasható a többi általuk ilyen aljasságnak nevezett ügy.

Jancsula Dezső történelemtanár esete

Személyi szabadság megsértése címén kért büntetést a pécsi pedagógusra az ügyészség, mert a tanár megfogta egy dohányzó diák hátizsákjának a pántját, hogy az igazgatóhoz vezesse. Ha Jancsulát – aki eljárási kegyelmet kért az államfőtől – az ellene folyó perben elítélik, nem csupán az állását veszíti el, de tiszta erkölcsi bizonyítvány híján nem is maradhat a pályán.

Menyasszonyrablás

A saját esküvőjéről megosztott fotókat – köztük azt, amelyen a menyasszonyrablás egyik feladatának részeként négykézlábra ereszkedett – a momentumos Cseh Katalin lerészegedésének és droghasználatának bizonyítékaként tálalta a kormánymédia.

A témában született cikkek azt is felrótták az arának, hogy „feltűnően vidám volt”.

Kiforgatott morál

Miközben szavakban a Fidesz küzd az abortuszok és a válások számának csökkentéséért, Márki-Zay Pétertől egy olyan csonka idézetet tettek ki a kormányközeli Pesti Hírlap címlapjára, mintha az ellenzéki miniszterelnök-jelölt kormányra kerülve ezek betiltását célzó jogszabályokat akarna bevezetni.

Vallási jelkép fideszes megcsúfolása

A karácsonyváró ünnepi készülődés egyik fontos, vallási szimbólumként is használt rekvizitumát gyalázta meg Kovács Zoltán államtitkár, aki a töltényhüvelyekből készített adventi koszorújáról megosztott képpel még provokálni is próbálta a vadászati kiállítást kritizálókat.

Alacsony kultúra

Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos

– írta az Origón Demeter Szilárd, a NER kultúrpápája. Máskor arról beszélt, hogy „személyes történet” miatt gyűlöli a színházat, s szerinte a magyar irodalom nyolcvan százaléka a kukába való.

A demokrácia megcsúfolása, az Életbak, avagy vadászterület illetve a Hamis szándéknyilatkozat valamit az "utca embere" a HVG360 írásában olvasható el.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért ennél ocsmányabbak voltak szép számmal. Van azokat észre sem veszik a fideszesek és a bigott hívei !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Istenakinincsen: Most, akkor, már az efftárSSaidat se ismered fel, vagy szimplán csak őket is másokra hazudnád? Mindkét lehetőség mögött súlyos mentális zavar állhat! Keress magadnak egy jó dilidokit! Talán még segíthet rajtad!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió:
Istenakinincsen
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió:
ómió
@kissé felnőttem: @Istenakinincsen: Bolsigörcs állt a kezetekbe, efftársak!? Magne B6!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: Neked is az agyadba 9 magyar szót ismersz? az is a gyülöletről szól inkább kussolj
ómió
@kissé felnőttem: A tiédből még mindig nem tűnt el, bolsiék fajkreténje!? Sőt! Már a még megmaradt agycsökevényed is görcsöl? Az efftársaid meg lenyulták a Magne B6-ra valót? Nem baj! Jó efftárs módjára hazudd a "Zorbánra"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.