Félrevezetésre utalnak a nyomok a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság helyszínén. A Magyar Nemzet úgy tudja, a Nemzeti Nyomozó Iroda szakértői véleményekre vár az ügyben. A tetthelyen sörétes puskából származó töltényhüvelyeket találtak, márpedig a lap rendőrségi forrása szerint az ilyen fegyverek elsütése után a töltényhüvely a puskacsőben marad. A tettesnek tehát lövés után azokat ki kellett ven...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
Már vártam ezt a fejleményt. Hiszen egyszer adunk majd 12 óra előnyt. Utána utalunk külföldi titkosszolgálati akcióra. Kicsit később 3 - 4 elmebeteg elkövetőre, én időközben hasonlóságot vélek felfedezni a Nagycsécsi és a Tanabodi események között. No most már a helyi romák is gyanusak, ugyanis ebből az következik, hogy nem elég, hogy lopták az áramot (elektromos zárlat sicc), csoportos öngyilkosság, netán szerelemféltés. Mi lesz itt még.
Drága Petőfi tábornok úr Véleményem szerint tudja mit? ...
Remélem
basatu
Akárki eldobálhat ilyen hüvelyeket,persze vannak ilyen lőszerrel tüzelő fegyverek amelyek ujratöltésnél automatikusan kidobják a hüvelyt,ezt tudhatják a rendőrök is.Tehát sánta egykicsit ez az állítás.
gyulabors
Azt hiszem nem volt annyira sánta, hiszen néhány órája a pécsi merénylet feltételezett elkövetője és kedves testvére is a "mi kutyánk kölyke".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.