Ungár Péter, az LMP politikusa arra reagált, hogy Orbán Viktor az állami rádióban pénteken a gyermekvédelminek titulált népszavazás kapcsán fontosnak tartotta, hogy beszéljen a homoszexualitásról.

Orbán szerint, ugyanis a homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.

"Orbán Viktor hazudott" Ungár Péter szerint és nem védi a "homoszexuális fickók" jogait

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ungár Péter ellenzéki képviselő Facebook-oldalán azt írta, ez egy súlyos, gyűlöletkeltő, hazug mondat a kormányfőtől, de ennél fontosabb, hogy leleplezte az eddigi bohócságot, a gyermekvédelminek nevezett népszavazás valójában tényleg a homofóbiáról szól.

A hazug szólamokat, hogy nem szólnak bele felnőtt emberek magánéletébe kihagyhatjuk a jövőben, most, hogy egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar homoszexuálist a miniszterelnök?

Ungár Péter jelezte, senkinek sem szeretne a magánéletével foglalkozni, de a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberek vajon hol helyezkednek el, ebben a jobboldalon felettébb érdekesnek számító vitában?

Szerintük is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához?

Orbán Viktor, amikor tavaly júniusban arról beszélt, hogy védi a homoszexuális fickók jogait, akkor is gondolkozott, hogy elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához idézte fel Orbán szavait Ungár, és feltette a kérdést, hogy:

Mikor hazudott? Most vagy akkor?

Forrás: Facebook 

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
az ungár péter anyja, menjen a büdös picsába a fiával!, de a lányával is! Mocskos buzi szülő! A másik ha az Orbán Viktor kinyalja a seggét a buziknak akkor neki is a kurva anyját, ha teszik, ha nem! A buziság magánügy, nem közügy, ha pedig bárkinek kellemetlenséget megbotránkozást okoz az illető buzinak a belét kell kitaposni!!! Ez vonatkozik nőre, férfira! Az állatok széttépik a korcs szüleményeket! Ezt az ungár férget meg a közélettől mint fertőző gócot el kell tiltani! Ez képtelen a tesójának a mintájára eltűnni!
Emmersson71
"A buziság magánügy, nem közügy"

Ezzel egyetértek. Viszont a homoszexualitás miatti hátrányos megkülönböztetés már közügy! Emiatt van évente Pride, nem azért, hogy téged bosszantsanak.

***

Ungár Péter anyja Schmidt Mária! Ungár Klára a nagynénje.
ómió
Hazudd rá, Pubi! Az megy a fajtádnak!
Málna
Gyanús volt a dolog, ezért meghallgattam a felvételt. Orbán nem is mondott ilyet. Sorban buknak el nálam ezek az ellenzéki politikusok - akár direkt hazudnak, akár szövegértési problémájuk van.
Rockxy
a zorbán senkinek nem védi a jogait, mer nem az a dolga.
hanem ez a dóga:
veoh.com/watch/v142165984NRAtQN76

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.