Ungár Péter, az LMP politikusa arra reagált, hogy Orbán Viktor az állami rádióban pénteken a gyermekvédelminek titulált népszavazás kapcsán fontosnak tartotta, hogy beszéljen a homoszexualitásról.

Orbán szerint, ugyanis a homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.

"Orbán Viktor hazudott" Ungár Péter szerint és nem védi a "homoszexuális fickók" jogait

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ungár Péter ellenzéki képviselő Facebook-oldalán azt írta, ez egy súlyos, gyűlöletkeltő, hazug mondat a kormányfőtől, de ennél fontosabb, hogy leleplezte az eddigi bohócságot, a gyermekvédelminek nevezett népszavazás valójában tényleg a homofóbiáról szól.

A hazug szólamokat, hogy nem szólnak bele felnőtt emberek magánéletébe kihagyhatjuk a jövőben, most, hogy egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar homoszexuálist a miniszterelnök?

Ungár Péter jelezte, senkinek sem szeretne a magánéletével foglalkozni, de a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberek vajon hol helyezkednek el, ebben a jobboldalon felettébb érdekesnek számító vitában?

Szerintük is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához?

Orbán Viktor, amikor tavaly júniusban arról beszélt, hogy védi a homoszexuális fickók jogait, akkor is gondolkozott, hogy elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához idézte fel Orbán szavait Ungár, és feltette a kérdést, hogy:

Mikor hazudott? Most vagy akkor?

Forrás: Facebook 

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Mindig hazudik...
Itt az ideje, hogy megjelenjen egy névsor a fideszes homoszexuálisokról.
Azért kíváncsi lennék Schmidt Mariska véleményére is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...a hír nem az volna,ha igazat mondana?
Németh István
az ungár péter anyja, menjen a büdös picsába a fiával!, de a lányával is! Mocskos buzi szülő! A másik ha az Orbán Viktor kinyalja a seggét a buziknak akkor neki is a kurva anyját, ha teszik, ha nem! A buziság magánügy, nem közügy, ha pedig bárkinek kellemetlenséget megbotránkozást okoz az illető buzinak a belét kell kitaposni!!! Ez vonatkozik nőre, férfira! Az állatok széttépik a korcs szüleményeket! Ezt az ungár férget meg a közélettől mint fertőző gócot el kell tiltani! Ez képtelen a tesójának a mintájára eltűnni!
Emmersson71
"A buziság magánügy, nem közügy"

Ezzel egyetértek. Viszont a homoszexualitás miatti hátrányos megkülönböztetés már közügy! Emiatt van évente Pride, nem azért, hogy téged bosszantsanak.

***

Ungár Péter anyja Schmidt Mária! Ungár Klára a nagynénje.
ómió
Hazudd rá, Pubi! Az megy a fajtádnak!
Málna
Gyanús volt a dolog, ezért meghallgattam a felvételt. Orbán nem is mondott ilyet. Sorban buknak el nálam ezek az ellenzéki politikusok - akár direkt hazudnak, akár szövegértési problémájuk van.
Rockxy
a zorbán senkinek nem védi a jogait, mer nem az a dolga.
hanem ez a dóga:
veoh.com/watch/v142165984NRAtQN76

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.