Németh Szilárd mangós roston lazacot készített, miközben az embereket hatósági áras farháttal hülyítik – szúrta ki a roviden.hu.

Németh Szilárd luxusétellel sokkolja az olcsó farháton élő követőit
Fotó: Facebook/Németh Szilárd

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Facebook-posztjában így indokolja a gasztrosokkot:

„Gyermekeim kívánságára: roston lazac burgonyapürével, fokhagymás-bazsalikomos garnélával és zöldsaláta mangós-mustáros-mézes-lime-os öntettel.”

Miközben a magyar kormány olyan "alapvető" élelmiszereket olcsósít mesterségesen, mint a csirkefarhát, különösen visszatetsző ez a fajta urizálás. No, nem Németh Szilárd az egyetlen fideszes, a héten Varga Judit csuklóján egy másfél millió forintos karórát fedeztek fel.

Forrás: roviden.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Akkor most az a baj, hogy nem a lazac árát fagyasztották be?:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Mangós-mustáros-mézes-lime-os öntet. Össze is fosnám magam, ha ilyen szart kellene megenni. Nem baj pacalaos, a böriben majd parasztosan kapod a farhátat vagy 20 évig.
Béla333
Az embereknek farhát, a maffiózóknak meg lazac!
Akadjon a torkukon a mocskos tolvaj hazaárulóknak!
CsipkeRózsa
Németh Szilárdnak szakács szakmát kellett volna választania, mindenki jól járt volna.

Persze mások gyerekei biztosan nem ezt a menüt rendelnék meg, mert még sosem hallottak ilyen ételekről.
Vay Ákos
Emlékeztek véreim, midőn kovács eftárs és eftársai mandulával töltött angolnát tömtek munkásmozgalmi harcokban megfáradt bendőjükbe, majd, bizonyatandó, hogy nem urizálnak ők, kovács eftárs megjelent marksz és engelsz képmása alatt, és hamiskás mosollyal megzabált két virslit egy kis seritallal? A jobb oldal pedig őrjöngve támadta őket. De most, úgy fest, a történelem ismételi enmagát.
vacsi
Ezeknek semmi sem jó! A múltkor az egyik legolcsóbb, legfinomabb magyar ételt, lecsót készített - na, hogy akkor mit kapott! No, gondolta magában: akkor jöjjön a mangós lazac, akármi is az... Persze, ez sem jó!
Egyébként elárulhatom, hogy pl. a csirke far-hátból nagyon finom húslevest, pörköltet lehet készíteni, szóval, nem kell leszólni - mint ahogy azokat sem, akik megeszik. Gyerekkoromban, amikor csirkét vágtunk, bizony, minden részét nagymamám finoman elkészítette, és a család boldogan ette. A levesbe belefőztük a fejét, nyakát, lábát (kaparóját), belsőségeket, a csontos részeit. A húsos részből comb, mellehusa) készült a rántott csirke.
Málna
@CsipkeRózsa: Az én gyerekem hallott ilyenekről. Rendszeresen eszünk lazacot, mindig van a fagyasztóban.
Málna
Akkor most az a baj, hogy nem a lazac árát fagyasztották be?:-)
magyar1
A lazac is finom lehet, de a gyerekkori fokhagymával megtűzdelt, kukoricán nevelt sült csirkehusi is nagyon finom volt. Mi is azon nőttünk fel. Ma már sem a lazac sem a csirke nem tiszta környezetben van.A tengerek, tavak, folyók is szennyezettek és a csirkék tápon nőnek fel.
Baker
@Málna: Nem. Az a baj, hogy nem Németh Képlékenyt fagyasztották le!
Baker
@KisTehen: megint hazudsz, pedig 2x isbemásoltam Gulyás szavait, aki elismeri, hogy eleve a listán volt a farhát, csak lemaradt "véletlenül" - nyilván nem olyan jó kommunikáció szempontjából!
Málna
@Baker: Azzal nem lennétek előrébb.
Pági
Korábban azt sem tudta a lazacról,hogy eszik vagy isszák.
ómió
Hiába, na! Az efftársaknak még a farhátból is csak a triplaáras az igazi!
CsipkeRózsa
@Málna: 20:03

Te is tudod, hogy a legtöbb gyerek v. felnőtt sem eszik lazacot, és nem csak azért, mert nem szereti.
Yoda69
@Málna: Szerinted 4 millio koldus orszagaban a lazac a fomenu?
CsipkeRózsa
@Vay Ákos: 19:24

Az általad említett politikusi ebéd egy alkalom volt, és nem egy, bemutató képpel ellátott, ország-világ részére készült dicsekedés.
Málna
@CsipkeRózsa: Honnan tudnám? Nem ismerek olyan embert, aki nem engedheti meg magának a lazacot. Mi ugyan az Ikeásat szoktuk venni, de Aldiban 700 Ft. két szelet akciósan. Egyáltalán nem drága.
Málna
@Yoda69: Sok embernél igen. Mi ezzel a probléma?
Béla333
A másik meg azzal henceg, hogy disznóvágásra járkál potyázni!
Nekünk meg meghagyják a csirkefarhátot!
Ilyen aljasok ezek!
Yoda69
@Málna: Csak az, hogy a kormányzás arról kéne szóljon, hogy a nép többségének javuljon az elethelyzete, ne pedig a NER elit gazdagodjon. Érted?
Málna
@Yoda69: A nép többségének javult a helyzete az elmúlt években. Nem véletlenül van még mindig ekkora támogatottsága Orbánéknak.
Málna
@Horizont: Nem egyedül "zabálom be", nekem és egy nagyétkű kamasznak is elég egy szelet belőle. Ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezz! Csak bátran...:-)
Málna
@Horizont: Hogyhogy mi van az 5 tagú családdal? Nem tudod kiszámolni? Nekik két és fél csomagra van szükségük egy étkezéshez. Az 1750 Ft. Mi krumplival és hollandi mártással szeretjük, tehát a körítés is filléres. Fejenként kb. 500 Ft-ból nagyon finom és egészséges étel.
Az meg nem dicsekvés, ha elmondom a saját tapasztalataimat a témával kapcsolatban.
Málna
@Horizont: "Lehet kapni fél adagot is?" Nem, nem lehet kapni féladagot. De mivel fagyasztott termék, az egyik szeletet nyugodtan el lehet tenni későbbre. Ez egy hülye kérdés volt.
Nem érdekel mások élete, a sajátommal vagyok elfoglalva. Ahol gondot okoz három gyerek etetése, oda nem kell három gyereket vállalni. Ennyi.
Igen, a lazacról van saját tapasztalatom, mivel fogyasztjuk. Neked viszont nincs, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy egy rendkívül tömör húsú hal, ami igen laktató. Képzeld.
Málna
@Horizont: Ha ettél lazacot, akkor tudhatnád, hogy egy szelettel ugyanolyan jól lehet lakni, mint egy adag pörkölttel. De nem tudtad, most meg már tudod - tehát nem pofáztam feleslegesen.
Ha ironizálsz, azt jelezd, mivel humorod nemigen van és szoktál hülyeségeket írni, így nem tudhatom, hogy viccelsz vagy komolyan gondolsz-e valamit.
Ha egy család időnként sem engedheti meg magának, hogy egészséges ételeket egyen, akkor ott tényleg meg kellett volna gondolni, hogy hány gyereket vállalnak. Persze ha ők elégedettek az életükkel, akkor semmi gond, az ő dolguk. Csak akkor ne nyafogjanak.
A lányom igen nagy étvágyú, ahogy én is, imádunk enni, tehát mérvadó a véleményem az adatot illetően is.
Szerintem sem nagy baj, hogy nem érdekel mások élete - függetlenül a pártszimpátiától. Bár mindenki a sajátjával lenne elfoglalva...
A véleményem nekem sem változott rólad, egy végtelenül irigy, rosszindulatú, kiégett ember vagy, akinek soha semmi nem jó.
teuton
@Málna: Csak 1 kerdes: Ha olyan sok az ATLAGpolgar megtakaritasa, ha olyan magas a tamogatas a gyerekekre/csaladokna, ha olyan magas a munkaber, ha ugy szarnyal a magyar gazdasag, akkor hogyan nem lehet 3 gyereket vallalni? Mert ugye ezt propagalja a kormany! De valahogy nem lehet igaz, mert csökken a lakossag, a gyerekindex meg nem 3, hanem 1,3!!!
Málna
@teuton: Lehetni lehet, csak nem mindenki akar három gyereket. A fejekben még mindig a két gyerek az etalon.
teuton
@Málna: Valaszolni nem tudsz? Mifele etalon, ha nem 2, hanem 1,3 az index??? A magyar allamporgarok (nem a tenyleges Mo-i lakossag!) szama pedig annak ellener CSÖKKENT, hogy 1 millio külföldit tettek 2010 ota magyar allampolgarra, akik semmifele adot nem fizetnek/fizettek, de nyugdijat es ingyenes orvosi ellatast es milliardos "tamogatasokat" kapnak a megvasarolt szavazataikert.
Erdekes modon viszont a külföldre települt magyaroknal nagyob a születesi rata, pedig "csak" 600-700ezer ment el, viszont minden 3. magyar gyerek külföldön születik! Valsz? Az ugye nincs, tenyleges szamokkal / adatokkal nem tudsz vitatkozni.
Málna
@teuton: Válaszoltam. Analfabéta vagy talán?:-)
Hogy csökkent a magyar állampolgárok száma, az nem jelenti azt, hogy nem nőtt a születések száma.
A külföldön élő - és ott biztosítással rendelkező magyar állampolgárok pedig nem kapnak nálunk ingyenes orvosi ellátást, csak sürgős esetben.
Te már annyi olyan számot írtál ide, aminek a fele sem volt igaz, hogy csak akkor tudlak komolyan venni, ha linkkel bizonyítod az igazad.
Aki Én
@Málna: Nem lehetne, hogy magadat hülyíted ezzel az orbáni támogatottsággal? Sosem volt olyan támogatottsága, amivel magatokat áltatjátok. Hogy a többség nem találja az ,,igazit", orbánt azért tudja rühellni, mert a többség érti mit tesznek. Hogy te nem érted, az egy dolog.
Egyébként nem az a baj, hogy nem a lazac ( ami bűn fagyasztva!) árát vitték le (az is), hanem az, hogy a kutya kaja farhát árát lazaccal és aranyórával jelentik be.
Az természetes, hogy ezt a paraszt húzást fideszesként nem érted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.