Alaposan kiverte a biztosítékot a korábbi fideszes és SZDSZ-es Ungár Kláránál Orbán Viktor pénteki rádióinterjúja.

Meg kell nevezni, hogy kik a melegek a Fidesz-vezérkarban és a kormányban – indítványozta egy volt fideszes politikus
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint arról beszámoltunk, a miniszterelnök ismét igyekezett párhuzamot vonni a pedofília és a homoszexualitás között:

„A homoszexualitás is jelen van a világban, aztán hogy ez elvezet-e a pedofíliához, vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita”

- fogalmazott Orbán.

A homoszexualitását évek óta nyíltan vállaló Ungár Klára Facebook-posztjában igyekezett erre reagálni, és először rámutat:

a pedofilok többsége, szignifikáns hányada heterószexuális. Ettôl még nem lesznek a heteroszexuális, nem pedofil emberek elitélendôk. Kivéve, ha olyan gazember, mint Orbán és csatlósai/alattvalói.

Majd egy Márki-Zay Péter meredek állításainál is keményebb javaslattal állt elő:

Azt hiszem, ez ellen már csak egy módon lehet védekezni: név szerint meg kell nevezni a Fides- vezérkar és a kormány meleg tagjait!

- írta Ungár Klára exfideszes és exSZDSZ-es képviselő.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ungár Klárának igaza van !!! A helyzet az, hogy Orbán mára már ott tart, hogy a legaljasabb módon provokálja az embereket, aztán elmagyarázza, hogy aki rosszul értette az a hülye. Nem kérdés, hogy politikailag és erkölcsileg mára olyan mélyre került, ami sem itthon, sem külföldön nem elfogadható, tehát mennie kell a levesbe a teljes patkány bandájával együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Magad írod, baromarc, hogy "volt"! Olyan szavakat használsz, amiknek értelme az agyadig nem jut el? Vagy, ami nincs, oda hogyan is jutna? Az más! Akkor, sürgesd az agydonorodat! De, talán, addig se kéne a tetübolsi bandádat mindig másokra hazudnod! Vagy, úgy az efftársi? Ők azok, tudod, akikkel a "szent zsoltár" Internacionálétokat máig is együtt szoktad harsogni! Nem "volt" - 30-40 éve, hanem napjainkban!
Aki Én
@Németh István: Egyrészt ,,undormány korcs buzi, ami egyenlő a pedofiliával, másrészt meg kinek mi köze hozzá, ha az kormánytag...
Ez aztán a hitelesség. A stílusodról nem is beszélve.
Mondom én, hogy te elmebeteg vagy.
kissé felnőttem
ballról jobbra vagy jóbbról balra és a hiánypótlást is aki itt éppen nem ...
kedvelem a NERtelenséget
@Németh István: Bezzeg a 133 BÁTOR ÉS RETTENTHETETLEN hős, ill. a kormányzat + minisztériumok tagjai nem igazán jeleskednek a coming out-ban, de pl. tákolmányt írni és megszavazni nem restek.
Németh István
@kedvelem a NERtelenséget: tudod az a helyzet, hogy azt is vizsgálni kéne, hogy kinek likas a foga, vagy kinek nem áll fel a farka, ha neki van olyanja! A hölgyeknél > csak az ülhet be a parlamentbe aki bugyit hord és kopasz a nunija! Ez fontos higiéniai tényező!
kedvelem a NERtelenséget
@Németh István: Tényleg igaza van "Aki Én" olvtársunknak, te valóban elmebeteg vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.