Alaposan kiverte a biztosítékot a korábbi fideszes és SZDSZ-es Ungár Kláránál Orbán Viktor pénteki rádióinterjúja.

Meg kell nevezni, hogy kik a melegek a Fidesz-vezérkarban és a kormányban – indítványozta egy volt fideszes politikus
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint arról beszámoltunk, a miniszterelnök ismét igyekezett párhuzamot vonni a pedofília és a homoszexualitás között:

„A homoszexualitás is jelen van a világban, aztán hogy ez elvezet-e a pedofíliához, vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita”

- fogalmazott Orbán.

A homoszexualitását évek óta nyíltan vállaló Ungár Klára Facebook-posztjában igyekezett erre reagálni, és először rámutat:

a pedofilok többsége, szignifikáns hányada heterószexuális. Ettôl még nem lesznek a heteroszexuális, nem pedofil emberek elitélendôk. Kivéve, ha olyan gazember, mint Orbán és csatlósai/alattvalói.

Majd egy Márki-Zay Péter meredek állításainál is keményebb javaslattal állt elő:

Azt hiszem, ez ellen már csak egy módon lehet védekezni: név szerint meg kell nevezni a Fides- vezérkar és a kormány meleg tagjait!

- írta Ungár Klára exfideszes és exSZDSZ-es képviselő.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ungár Klárának igaza van !!! A helyzet az, hogy Orbán mára már ott tart, hogy a legaljasabb módon provokálja az embereket, aztán elmagyarázza, hogy aki rosszul értette az a hülye. Nem kérdés, hogy politikailag és erkölcsileg mára olyan mélyre került, ami sem itthon, sem külföldön nem elfogadható, tehát mennie kell a levesbe a teljes patkány bandájával együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Baszki, még csak rágondolni sem merek, mekkora bukta lenne névvel kiírni ki is a rosszkislány, csunya kisfiú...

Amúgy van ilyen egyáltalán? ugye nincsis..? MZP csak bedobta az atomot, aztán elment jóízűen aludni...

A fidesznél több tucatnyian dolgoznak a mentegetésnek szánt közleményen, amit majd Orbán felháborodva fog felolvasni.

(aztán hátradől, és elégedett mosollyal kér egy kávét)
justhpeter
Ungár Klárának igaza van !!! A helyzet az, hogy Orbán mára már ott tart, hogy a legaljasabb módon provokálja az embereket, aztán elmagyarázza, hogy aki rosszul értette az a hülye. Nem kérdés, hogy politikailag és erkölcsileg mára olyan mélyre került, ami sem itthon, sem külföldön nem elfogadható, tehát mennie kell a levesbe a teljes patkány bandájával együtt.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mikor a derék firkász bornírtságban versenyképes Orbánnal

A derék Népszavának még ez is összejött

A magát ellenezékinek hirdető portál „Ungár megkérdezte Orbánt, hogy a homoszexualitás a fideszes melegek szerint is elvezet-e pedofíliához” címmel számol be Ungár nyilatkozatáról. Aki egy súlyosan gyűlöletkeltő, hazug mondatnak nevezte Orbán azon kijelentését, hogy „a homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita”!
Majd ismerteti a képviselő 3 pontban összefoglalt vélemlényét.
Kár, nagyin nagy kár, hogy lead ilyenre sikeredett:
„Az ellenzéki politikus szerint egy súlyos bűncselekménnyel mossa össze a pedofíliát a kormányfő.”!!! =))
magyar1
@justhpeter: Kit érdekel,nem a nemi identitásuk szerint ítéljük meg az embereket, kivéve pedofil mert az nagyon kártékony a társadalomra, hanem a tetteik alapján. Ezek alapján ha a fideszben vannak is homok, nagyra becsülendő, hogy nem akarják ráerőltetni az emberekre az ő irányultságukat. Nem kérdezi ezt amúgy senki, de bizony a gyerekeknek joguk van a született nemiségük útját járni. Nehogy már az iskolában a homoszexualitást tanítsák normálisnak, amióta világ a világ a hetero az elfogadott nagy többségileg.
human
Majd jönnek a magukat ellenzékinek tartó finomlelkűek, hogy milyen csúnya dolog nyilvánosságra hozni a meleg fideszesek listáját. Miközben Orbánék médiája rendszeresen bélyegez meg nem csak politikusokat. Emlékezzetek a soros ügynök listára amit a figyelő hozott le. Azon tudósok voltak. Köztül elhunytak is akik nem tudtak már védekezni sem.

Ez háború. És háborúban nem fakarddal megyünk ágyúk ellen.
simmering73
Orbán nagyon nagy vitája Viktorral. Talán kérdezze meg Kaletát, hogy buzi-e, ha már pedofil.
Fideszes buzi urak. Valljatok színt, legyen vér a pucátokban.
csipetke
Valami nagy-nagy baj van orbánnál vállon felül. Mondták már neki néhányszor,hogyha nem tudja,hogy mi a különbség a pedofilek,és a melegek közt,kérdezze meg szájert,és kaletát. Nekem végképp nem világos,hogy orbán miért lovagol ezen a témán már hónapok óta?Büntessék a pedofileket,de hagyják békén a melegeket. Már az is eszembe jutott,hogy orbán lehet,hogy a saját fiát akarja ezzel büntetni?Vagy valami nagyobb ganéságot akarnak ezzel fedezni?
kormanyos63
@justhpeter: Én meg nem adok igazat Ungár Klárának!
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki a meleg, és ki nem, legyen az fideszes, vagy másmilyen pártállású!
Viszont a pedofiliát még sulyosabban kellene bűntetni, mert az tényleges veszélyt jelent a társadalomra, és a gyerekekre!
Az viszont tényleg gyomorforgató, és vérlázító, ahogy orbánpatkány összemossa a homoszexualitást a pedofiliával!
Tehát engem kurvára nem érdekel, hogy ki a meleg a fideszben, mert mindenkinek joga van megélnie a saját szexuális hovatartozását!
Mindenkit(a politikusikat is) a tetteik alapján kell megitélni, és nem a nemi intenditásuk miatt, ez az én hozzáállásom!!
Csizmás Kond
@csipetke: Nem különbség van közöttük hanem hasonlóság...mindkettő degenerált.
justhpeter
@kormanyos63: Pontosan ez történt. Orbánt a tettei alapján ítéltem el. Mégpedig annak alapján, hogy őt sem érdekli senki nemi identitása, viszont ezt a témát a hívei hergelésére és az ellenzék provokálására használja fel. Ezt elítélendő, aljas dolognak tartom. Súlyosbítja a helyzetet ha ezt egy magát kereszténynek tartó ember követi el.
Béla333
"Orbán: Lehet, hogy pedofíliába is átmehet a homoszexualitás, erről nagy vita van "
telex.hu/belfold/2022/01/14/orban-viktor-kossuth-radio-4

Nyilván a Gazsival vitatja meg otthon ezt a kérdést...
ómió
Ungár efftársnő is listázna? Egyeztetett Maki efftársával?
Yoda69
A fideSSes pedofilokat kellene mar vegre kilistazni
Lepényleső
...bezzeg ha demokrácia lenne,senkit sem érdkelne?
(Embereket inkább felkeltene; pedofilok,köztörvényes bűnözők mosdatása,
büntetés előli kimentések parancsba adása történetének megismerése?)
nemkati
Egyet értek Ungár Klárával, nevezzék meg a Fideszen belüli melegeket és pedofilokat. De én tovább mennék. Ültessék le őket egymással nyilvánosan vitázni, lássuk, mire mennek egymással. Orbán is beszállhat a vitába.
teuton
@ómió: Az efftarsaid a fitymaszban vannak, soroljam öket, ki volt mszmp-tag? Az elen a parttitkarszülök ifjukommunista fattyaval, akinek az eszet nadragszijjal vertek ki a fejeböl önvallomasa szerint. Egydebkent pedig csak aennek az eszetlen O1G-nak van nagy vita a fejeben a ket nemletezö felteke között. Meg esetleg nalad, efftarsilag!
Csizmás Kond
Szerintem sem hülyeség a megjelölés. Mindenkit kötelezni kéne egy egységes jel hordádra ami által meg lehet látni rajta hogy hová sorolja magát. Nem lenne ennyi szarakodás hogy ki ez vagy ki az...de szerintem ez ellen is épp azok tiltakoznának legjobban akiknek ferde a hajlama.
Németh István
Ez a moslék buzi ribanc >> ungár fatty a petyával együtt, egy dolog, hogy felvállalták a nemi korcsságukat ÉS!! menten ki is vonultak a közéletből, mert undormányokká váltak, nem kéne a hányingert ismét a nemzet "közkincsévé" tenniük! Ha buzik-buzik az ő dolguk - vastagon leszarva! Az, hogy a buzik a pedofíiiához közelálló szerkezetek az viszont tény! De ha nem akkor is kussoljanak és törekedjenek arra, hogyha már mint szülők; valamilyen formában védelmet adjanak a kölkeiknek a beteges hajlamaik kizárása érdekben! Próbáljanak a nem korcs egyedek módjára legalább látszat szerint élni!
A parlamentben ki buzi, ki nem? hát kérem ki a büdös kurva anyja választotta a parlamentereket??? A parlament "a hozott anyagból gazdálkodik" Aztán ha buzi de nem olyan mint az ungár famillia ilusztris tagjai akkor meg miért ne végezhetné a tisztességes munkáját! Kinek mi köze van az adott személy magánéletéhez!? Nem azt akarják a moslék közszemérem sértő buzi gecik(nő és férfi egyaránt) hogy ne legyen megkülönböztetés??? DEHOGY NEM!!! Akkor moslék köcsögök és nyalós műfütyi nyelők mit is rinyáltok???
ómió
@teuton: Magad írod, baromarc, hogy "volt"! Olyan szavakat használsz, amiknek értelme az agyadig nem jut el? Vagy, ami nincs, oda hogyan is jutna? Az más! Akkor, sürgesd az agydonorodat! De, talán, addig se kéne a tetübolsi bandádat mindig másokra hazudnod! Vagy, úgy az efftársi? Ők azok, tudod, akikkel a "szent zsoltár" Internacionálétokat máig is együtt szoktad harsogni! Nem "volt" - 30-40 éve, hanem napjainkban!
Aki Én
@Németh István: Egyrészt ,,undormány korcs buzi, ami egyenlő a pedofiliával, másrészt meg kinek mi köze hozzá, ha az kormánytag...
Ez aztán a hitelesség. A stílusodról nem is beszélve.
Mondom én, hogy te elmebeteg vagy.
kissé felnőttem
ballról jobbra vagy jóbbról balra és a hiánypótlást is aki itt éppen nem ...
kedvelem a NERtelenséget
@Németh István: Bezzeg a 133 BÁTOR ÉS RETTENTHETETLEN hős, ill. a kormányzat + minisztériumok tagjai nem igazán jeleskednek a coming out-ban, de pl. tákolmányt írni és megszavazni nem restek.
Németh István
@kedvelem a NERtelenséget: tudod az a helyzet, hogy azt is vizsgálni kéne, hogy kinek likas a foga, vagy kinek nem áll fel a farka, ha neki van olyanja! A hölgyeknél > csak az ülhet be a parlamentbe aki bugyit hord és kopasz a nunija! Ez fontos higiéniai tényező!
kedvelem a NERtelenséget
@Németh István: Tényleg igaza van "Aki Én" olvtársunknak, te valóban elmebeteg vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.