Az ellenzéki politikus meggyőződése, hogy lesz miniszterelnök-jelölti vitája Orbán Viktorral.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A putyin csicskát nem engedi a főnöke vitázni MUHAHHAHA!!!
Be vannaxarva, félnek a szaresőtől Moszkvában, olyan gyalázatosak Mekkmesterék.
Farrrrrrrrrrrrrrrrhátra fidesz
Elképzelem amikor Kósa Lala huszár gúnyában farhátagol Tömjényi Zsótyival!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
A putyin csicskát nem engedi a főnöke vitázni MUHAHHAHA!!!
Be vannaxarva, félnek a szaresőtől Moszkvában, olyan gyalázatosak Mekkmesterék.
Farrrrrrrrrrrrrrrrhátra fidesz
Elképzelem amikor Kósa Lala huszár gúnyában farhátagol Tömjényi Zsótyival!
Málna
Ó, a kis rafkós...Öt év, mi? Pont eggyel több a négy éves ciklusnál...:-)
Sámannus
Elképzelem a farhátat ahogyan a kendermagos legelész az udvaron, a mellehúsa, és combja a gazdagoknak esetleg külföldre szalad, a farhát, és a kaparó megy a fazékba.
Elszakítva egymástól mint a magyarok, akik nyugatra lettek üldözve, a farhátország tovább csonkolva, már-már kibelezve kopog a szeme, fagyoskodik és megfagy a nagy rezsicsökkentésben...
Sámannus
@Málna: Nagyokos a feltételeket előbb kell biztosítani hozzá. tizenkét év szájkarate után ez tényleg hihetetlennek tűnik.. Ne feledd, aki nem lop az a munkából él meg.
Rockxy
vezeted te nagyanyádra a kandisznót zajpeti!
Málna
@Sámannus: Ja, és pont 5 év kell hozzá...:-)
Sámannus
@Málna: Az a minyimum mia bajod az öt évvel, ja kussoltok még akkor is?
@Rockxy: A kondásnak milyen sok patkánya van? Téged hol neveltek hogy ilyen ékesen tudsz szólni a birkák között?
Béla333
Amilyen szar állapotban hagyja itt a maffia az országot, ez nem kis munkába fog kerülni.
De elképzelhető, ha a lopásokat leállítják...
Málna
@Sámannus: Nem volt egyértelmű, hogy mi a bajom vele? Túlmegy a négyéves cikluson. Hülyének néz minket. Csak ennyi. Nekem olyat ne ígérjen, ami nem fér ebbe bele. Konkrétumokat akarok - a következő négy évre.
kereső
Egyeseknek értelmezési nehézségei vannak itten. Nem azt mondta, hogy öt év múlva, hanem azt , hogy öt éven belül. Ami akár egy-két-há-négy is lehet. Mind öt éven belül!!! van.
Málna
@kereső: Ne legyél már ilyen butus...
Rizikó
Öt év alatt tönkretenné Magyarországot!
Béla333
A maffiópárti fanatikusoknak az nem okoz problémát, hogy a napokban is 9 évre nevez ki maffia tagokat a kormány, hogy konszenzus nélkül ültet 5 évre egy pártkatonát a köztársasági elnöki székbe, nekik az a gond, hogy Márki-Zay 5 éven BELÜL szeretné bevezetni az EURO-t???!!!
kereső
@Málna: Te egy "csoda" vagy. Megvalósitod a lehetetlent, mert olyan buta vagy, mint hat pár rendőr csizma. És, tudod, nincs csevej.
Málna
@kereső: Jajjj...Hát ha ezt a szinted hozod, akkor tényleg nincs csevej.
simmering73
@Béla333: Amíg Európa nem segít, egy emberöltő is kevés lesz hozzá. Viszont amíg az írmagja is fellelhető ennek a fidesz-kdnp moslékkoalíciónak a politikai életben, tuti, hogy nem fog segíteni.
Baker
Na, erre mondom, hogy MZP-nek gondolkodnia kène pofázás előtt! Felesleges ígéret. Senki nem követeli az eurót, csak fogódzót ad a jobbereknek.
Nyírfa
A vitával kapcsolatos magabiztos kijelentése vagy nagyon elhibázott, vagy Orbánt akarja vele lépre csalni, ami akár sikerülhet is. Meglátjuk.
Az euro bevezetése főnyeremény lenne az országnak, normális körülmények között az öt éven belüli idő-meghatározásnak van realitása. Legyen ez az EU-tagságunk következő lépése.
Mennyi mindent tehetünk az elkövetkező években: csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, az Isztambuli Egyezményhez, zöldülünk, vigyázunk a környezetünkre, új erőre kap az egészségügy, reformálódik az oktatás, leválik az államról az egyház...teendők és lehetőségek tárháza a jövőnk.

És akkor Ibolya is elénekelheti újra a Magyarországot Gesztivel, velünk.
kereső
Ha, úgy vesszük , akkor az ország már 2010-ben készen állt arra, hogy megfeleljen a csatlakozási kjritériumoknak. Azután ezt orbánék , saját hatalmi törekvéseik és gazdasági hatalmuk megteremtésének érdekében beáldozták. Inkább bedöntötték a forintot 2010 augusztusában-átirták a konvergencia tervet, az mnb függetlenségét felszámolták, és a bedöntés után sem stabilizálták a magyar fizetőeszközt- amely azóta is ki volt/ki van téve a orbán &Co politikai és gazdasági céljainak. Ennek legékesebb példája , hogy az "MNB-nek nincs árfolyampolitikája".
Négy gazdasági konvergenciakritérium létezik:

"1. Árstabilitás
Az inflációs ráta legfeljebb 1,5 százalékponttal haladhatja meg a három legjobb teljesítményt nyújtó tagállam inflációs rátáját.

2. Rendezett és fenntartható államháztartás
Az ország nem állhat túlzotthiány-eljárás alatt.

A túlzott hiány esetén követendő eljárás (Európai Bizottság)
3. Árfolyam-stabilitás
A tagállamnak legalább két éven keresztül részt kell vennie az árfolyam-mechanizmusban (ERM II) anélkül, hogy pénznemének árfolyama erőteljesen eltérne az ERM II-ben alkalmazott középárfolyamtól, továbbá hogy pénznemének az euróval szembeni középárfolyamát ugyanebben az időszakban lejjebb szállítaná.

4. Hosszú lejáratú kamatlábak
A hosszú lejáratú kamatláb legfeljebb 2 százalékponttal haladhatja meg az árstabilitás szempontjából három legjobb teljesítményt nyújtó tagállam kamatlábát.

Jogi konvergencia
Az euróövezethez csatlakozni kívánó tagállamoknak biztosítaniuk kell azt is, hogy nemzeti jogszabályaik összhangban álljanak a Szerződésekkel, továbbá a Központi Bankok Európai Rendszere (KBER) és az Európai Központi Bank (EKB) alapokmányával.

A Szerződések és az alapokmány előírják a központi bankok függetlenségét."
kereső
Mindenkinek irom: a fenti kritériumok nem teljesithetetlenek, akár 5 éven belül is sikerülhet megvalósitani- ehhez viszont az kell, hogy az új kormány az elszámoltatás során azokat az áll!!! vállalkozásokat is elszámoltassa-és a közpénzből származó vagyonokat államositsa!!!,/ felszámolja az orbán &Co. gazdasági hatalmát. amelyek akadályai lennének a konvergencia kritériumok teljesitésének.
kereső
@KisTehen: Legyen a Te hited szerint. Mit gondolsz, milyen megfontolás a mögöt, hogy az IMF hitel nagy része az MNB trezorjaiba került Gyurcsány és Bajnai jóvoltából a forint stabilitásának megteremtéseként. Gondolkozz boci, talán nem lesz ökör belőled, és azután talán rá jössz, hogy miért is vágta bóvliba minden nagy minősitő az országot 2012-ben. Nem, nem Gyurcsány volt a miniszterelnök.
kereső
@KisTehen: Hát, nem a Te picsádról szól ez a történet- hanem inkább orbán scheggéről, akinek 2002 óta viszketett, hogy nem ő ült a "királyi bársonyszékben", mint mostanság a (nem) karmelitában. Ez a történet semmi másról nem szól, mint arról, amit irtam. A politikai és gazdasági hatalom megszerzéséről és orbán uralkodói mivoltáról. Mivel a liberalizmus és a konzervatimizmus sem "birja" el az autokráciát, ezért aztán fordult még egyet szélkakas. És mindezért nem drága- ,ja neki semmi sem- egy egész ország beáldozása, kifosztása, erkölcsi romba döntése.
Sámannus
@Málna: A te bajod csak az, hogy nem veszed figyelembe, hogy belépés feltételeinek egy évvel korábban kell teljesülni Az 4 év leteltével már az új kormánynak eurója van. Tudom a fideszeseknek nehezebb ezt megérteni, sebaj ismétlem a feltételeket kell biztosítani.
yeshche raz
A te bajod csak az, hogy nem veszed figyelembe, hogy belépés feltételeinek egy évvel korábban kell teljesülni Az 4 év leteltével már az új kormánynak eurója van. Tudom a fideszeseknek nehezebb ezt megérteni, sebaj ismétlem a feltételeket kell biztosítani.
Málna
@Sámannus: Kicsit nehéz a felfogásod. Én azt mondtam, olyat ígérjen, ami 4 éven belül megvalósul. Érted már? Vagy mondjam el még párszor?
Sámannus
@Málna: te érted, hogy még kussolni fogtok utána is?
levarosbukta
@KisTehen: Nehezen hihető egy olyan emberről aki papír nélkül csak egy boldog karácsonyt tud kinyögni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.